Onze allergrootste droom is uitgekomen..

1.

De foto’s zeggen genoeg, we zijn gelukkiger dan ooit. Met elkaar en met het uitzicht op september..

Onze aller- allergrootste droom voor ons leven samen is het stichten van een groot gezin. En eindelijk, eindelijk kan en mag ik het van de daken schreeuwen. Onze droom is uitgekomen: ik ben in verwachting van ons eerste kindje!!

De reden waarom ik zo afwezig was op mijn blog, de reden dat ik zomaar ineens stopte met het suikervrij eten (en ik er maar niks over zei omdat ik niet wou liegen), de reden dat ik de maanden januari en februari er bij liep als een zombie.. Het had allemaal de geweldige reden van het kleine mensje wat in mijn buik aan het groeien is. Mijn lichaam liet me niet voor de zoveelste keer in de steek, mijn lichaam had gewoon alle energie heel hard nodig!

Ik ben trotser dan ooit op mijn lichaam. Ik ben zwanger! Het is allemaal zo snel gegaan, en ik ben de eerste 3 maanden van de zwangerschap veilig doorgekomen. Mijn lichaam doet het hartstikke goed tot nu toe. Misschien dat het voor mij lichamelijk iets zwaarder wordt dan voor vele andere vrouwen maar misschien ook wel niet. We zullen het wel zien en zoals jullie inmiddels wel weten ga ik graag van het positieve uit ;-)! En mocht het lastig worden weet ik dat ik een fantastische man heb die me overal bij zou helpen en steunen.

Ik ben zwanger.

Die 3 woorden zijn nog steeds bizar. Ondanks dat we het nu al bijna 2 maanden weten blijft het gek. In mijn hoofd is het inmiddels normaal maar het uitspreken.. Gaat het echt over mij?!

Net als het doen van de zwangerschapstest. ‘Zal het dan echt zo zijn?!’ ‘ Ach, nee, vast niet.. Zal het? Nee..’. ‘Maar Kay ik voel me echt anders, en mijn borsten.. Niet normaal’. De opluchting, dankbaarheid en blijheid die je dan voelt als er ‘zwanger’ op je test staat is onbeschrijfelijk. Knuffelen, kussen.. Zou het dan echt?! Nog maar een test doen.. Ja ook deze is positief. Kay ik ben écht zwanger! Wij krijgen een kindje!

Het voelt nog steeds onwerkelijk maar inmiddels ben ik 13 weken zwanger en vinden we dat de hele wereld het mag weten. Afgelopen donderdag hadden we de termijnecho en ons kindje is hartstikke gezond. De baby sprong de gehele echo op en neer in mijn buik en het leek er zelfs even op dat ‘het’ naar ons zwaaide toen het handje even bewoog. Voor ons was het fantastisch om zo’n kleine stuiterbal in mijn buik te zien, voor de verloskundigen was het wat lastiger meten haha. Maar wat maakt dat eigenlijk uit, het hartje klopte, het kindje bewoog. Alles was goed en dat is het belangrijkste.

Ik heb geen ambitie om een mommyblogger te worden maar aangezien de zwangerschap, en straks natuurlijk ons kindje, een enorme rol zal spelen in ons leven (duh) lijkt het me wel heel erg leuk om er dingen over te delen. De zaterdagen zal ik vanaf deze week dan ook gebruiken om de dingen waar ik mij mee bezig houdt rondom mijn zwangerschap met jullie te delen. Hopelijk vinden jullie dat leuk :)!

Heel veel liefs van Kay en Rosanne

Gerelateerde artikelen

158 reacties

 • Reageren
  Laura
  21 maart 2015

  Waaaaauw! Wat een mooi nieuws op de vroege ochtend. Gefeliciteerd!!!

 • Reageren
  Kirsten
  21 maart 2015

  Aaaaah! Supergefeliciteerd, wat een ontzettend fijn en geweldig en mooi nieuws! Dat je mag gaan genieten, van de zwangerschap en van het kleine mensje natuurlijk <3

 • Reageren
  Maartje
  21 maart 2015

  Toen ik de titel las en aan klikte op m’n foon maakte mijn hart dadelijk een sprongetje en wist ik het direct! Wat een fantastisch, mooi, fijn en leuk nieuws! Van harte gefeliciteerd jullie tweetjes! Fijn dat het kindje gezond is en jij je ook redelijk voelt. Ik wens jullie een goede verloop van de zwangerschap, geniet van elke ogenblik. Vooral over een poosje als je de baby kunt voelen bewegen, dat was voor mij fantastisch. Vind het zo leuk voor je Rosanne! Je zei toen al dat jullie graag een gezinnetje wilden. Ik gun het jullie zo. En ik denk dat jullie een super papa en mama zullen zijn! Nogmaals gefeliciteerd! Pas goed op jezelf en geniet ervan! Heerlijk nieuws om de dag mee te beginnen!

 • Reageren
  denise
  21 maart 2015

  aaaaah wat ontzettend leuk voor jullie!
  van harte gefeliciteerd zeg!
  geniet van de komende tijd!
  liefs,
  denise

 • Reageren
  Kirsten
  21 maart 2015

  Ik ben een stiekeme meelezeres, maar dit nieuws is zo leuk dat ik wel moét reageren. Van harte gefeliciteerd allebei :D!

 • Reageren
  joyce
  21 maart 2015

  aaah meis wat een geweldig nieuws en ook dat alles is goed gegaan die 1e 3 maanden. ik wens jullie alle geluk vd wereld en geniet van dat kleine mensje de komende maanden. gefeliciteerd jullie!

 • Reageren
  Seline
  21 maart 2015

  Toen ik de titel las klikte ik er als een idioot op haha, ik had al een voorgevoel, en ik had het juiste! Wat een ontzettend mooi nieuws! Wat goed dat jullie kindje gezond is! Lieve rosie, ik wens jou een hele fijne zwangerschap, en geniet er zo veel mogelijk van.. Voor je het weet is het voorbij, heerlijk qliche maar het is echt waar!

 • Reageren
  Iris
  21 maart 2015

  Wat ontzettend leuk en goed nieuws! Gefeliciteerd:) ik ben blij voor jullie, geniet ervan:)

 • Reageren
  Eveline
  21 maart 2015

  Proficiat!!! Ik zag de titel, de foto (jaja, family rules) en nog voor ik de post opende zei ik tegen mezelf, die is zo gelukkige zwanger! Je straalt!

 • Reageren
  Inge
  21 maart 2015

  Gefeliciteerd met dit bijzondere nieuws! Hartstikke leuk! Dat is een heeeeel goede reden dat u de laatste tijd wat minder heeft geblogt ;)

  Geniet ervan!

 • Reageren
  Diana Carlton
  21 maart 2015

  Wat een geweldig nieuws! Van harte gefeliciteerd! X

 • Reageren
  chucky1012
  21 maart 2015

  Van harte gefeliciteerd!
  Heel fijn.
  Ik wens je een goede zwangerschap en heel veel succes en geluk Xoxo

 • Reageren
  Nicolette
  21 maart 2015

  Wat een leuk nieuws! Gefeliciteerd, je eerste kindje wat spannend. Ik volg jouw blog al een poosje, leuk om nu ook zwanger verhalen te gaan lezen.

 • Reageren
  Myrna
  21 maart 2015

  Bij alleen al het zien van de titel en de foto’s die een en al geluk uitstralen wist ik dat jullie in verwachting zijn! Gefeliciteerd, wat een prachtig nieuws! Heel veel geluk!

 • Reageren
  reiny
  21 maart 2015

  Super! Gefeliciteerd! Geniet ervan!

 • Reageren
  Marion
  21 maart 2015

  Wat een prachtig nieuws om de dag mee te beginnen. Ik zie gewoon de enorme lach op je gezicht terwijl ik het artikel lees. Nou, sterker nog, ik heb het idee dat ik je kan zien rondspringen van blijdschap terwijl ik aan het lezen ben. Ik ben zo ontzettend blij voor jullie. Gefeliciteerd, wat een geweldig nieuws. X

 • Reageren
  Janke
  21 maart 2015

  Van harte gefeliciteerd geniet volop van je zwangerschap en de voorbereidingen oo de komst van de kleine

 • Reageren
  Willemieke
  21 maart 2015

  Roos, wat ontzettend leuk! Gefeliciteerd! Ik miste je blogs al een beetje, maar dit is natuurlijk een hele goede reden! En leuk dat je erover gaat bloggen :)

 • Reageren
  Marina
  21 maart 2015

  Van harte gefeliciteerd met dit prachtige nieuws! Ik wens je een voorspoedige en gelukkige zwangerschap toe.

 • Reageren
  Manon
  21 maart 2015

  Wauw wat een geweldig nieuws! Gefeliciteerd en ik ga zeker je zwangerschap volgen. Het is vast al 100x gezegd en je doet het vast wel maar geniet geniet, ook van de minder leuke dingen want de zwangerschap vliegt voorbij. En maak elke dag 1000 foto’s van je buik!

 • Reageren
  Lianne
  21 maart 2015

  Wat een super nieuws! Gefeliciteerd!!

 • Reageren
  Tamara
  21 maart 2015

  Wat suuuuuperleukkk!! Gefeliciteerd!! Geniet van je zwangerschap want deze bijzondere tijd vlieeeegt om!

 • Reageren
  Mama's Jungle
  21 maart 2015

  Wat een geweldig nieuws! Gefeliciteerd en vooral geniet ervan!!! Liefs

 • Reageren
  Attie
  21 maart 2015

  Aah Rosie wat fijn, blij voor je! Gefeliciteerd!

 • Reageren
  Joyce
  21 maart 2015

  Aaah wauw Rosie wat gaaf! Gefeliciteerd!!! Ik dacht er laatst aan maar toen dacht ik nee vast niet haham super gaafz lekker van genieten 9 maanden zijn zo voorbij

 • Reageren
  Curly Creative
  21 maart 2015

  Lieve Roos,

  Op de vroege ochtend tijdens mijn ontbijt lees ik deze blogpost: wat een heerlijk nieuws!
  Ik wens je een geweldige zwangerschap toe!!

  Veel liefs Mariska

 • Reageren
  Xaviera
  21 maart 2015

  Wauw, wat een geweldig nieuws om de zaterdag mee te beginnen! Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Ik zit dit met een hele grote glimlach te lezen. :D Ik wens je een hele mooie zwangerschap toe lieve Rosie, geniet ervan! Xx

 • Reageren
  anouk
  21 maart 2015

  Ahhh wat ontzettend leuk!! Gefeliciteerd! Ik ben helemaal vrolijk geworden van je bericht

 • Reageren
  Frauke
  21 maart 2015

  Wauw!!! Wat een schitterend nieuws! Gefeliciteerd! :) ik wens julkie veel voorspoed de komende maanden en ben zeker heel benieuwd naar updates! Het is jullie zo ontzettend gegund :D! X

 • Reageren
  Monique
  21 maart 2015

  Wat een geweldig nieuws!! Geniet ervan en ik wens je een hele fijne zwangerschap toe! :)

 • Reageren
  Lois Lorinde
  21 maart 2015

  Aawh, wat een prachtig nieuws! Gefeliciteerd!!

 • Reageren
  Tineke
  21 maart 2015

  Whaaah, GEFELICITEERD! Wat ontzettend leuk voor jullie! (Die borsten he?! Pfoe!) een jaar geleden was ik zelf net zwanger, dus ik zwijmel lekker met je mee! ;) <3

 • Reageren
  Bente
  21 maart 2015

  Wat een ontzettend leuk nieuws! Van harte gefeliciteerd!! :)

 • Reageren
  Miranda
  21 maart 2015

  Ooh wat een fantastisch nieuws! Gefeliciteerd! Wat een heerlijk gevoel hè! Ik vond het al zo stil op je blog en dat herkende ik haha. Ik heb de hele maand december en januari radiostilte gehad… Begin nu langzaam weer wat actiever te worden:)
  Super leuk! Geniet er lekker van!

 • Reageren
  Sandra
  21 maart 2015

  Wat geweldig voor jullie! Gefeliciteerd!!! Wat ontzettend leuk. Het lijkt me zo speciaal hihi. Geniet van je zwangerschap! Liefs x

 • Reageren
  Lis_enjoys_life
  21 maart 2015

  Wat een ontzettend leuk nieuws!! Geweldig voor jullie, gefeliciteerd :D Geniet extra van je zwangerschap, je mooie buik en alles er omheen want echt, alle clichés zijn waar. Time flies!

 • Reageren
  Wendy (B)
  21 maart 2015

  Joepie :D !

 • Reageren
  Francisca
  21 maart 2015

  Wat super tof, gefeliciteerd!!! Ik kijk stiekem al uit naar de blogjes hierover :)

 • Reageren
  Nienke
  21 maart 2015

  Van harte!! Je gaat een heel bijzondere tijd tegemoet, geniet ervan!
  Stiekem zat ik al een beetje op dit berichtje te wachten, in een van je blogposts typte je laatst ‘Ik ga alleen naar Parijs of misschien toch niet…’ Ik had toen niet het idee dat je het over je vriendin had maar al een beetje hierop doelde haha!

 • Reageren
  Tineke
  21 maart 2015

  Wauw! Wat een mooi artikel, dit kindje heeft geluk met zulke lieve ouders! Gefeliciteerd en geniet van je zwangerschap!
  Liefs

 • Reageren
  Marlot
  21 maart 2015

  Wat ontzettend leuk! Gefeliciteerd!

 • Reageren
  Amy
  21 maart 2015

  Wauw, gefeliciteerd met dit prachtige nieuws!

 • Reageren
  Anouk
  21 maart 2015

  Wooow wat een goed nieuws!!! Gefeliciteerd beiden!!

 • Reageren
  Rachelle
  21 maart 2015

  Ik kreeg kriebels in m’n buik bij het zien van de titel, zou het zijn wat ik dacht? :)
  Onwijs leuk voor jullie Kay en Rosanne, geniet van deze hele bijzondere tijd. Ik kijk uit naar je blogjes! Veel liefs x

 • Reageren
  Kim
  21 maart 2015

  Wauw wat een geweldig nieuws! Gefeliciteerd! Geniet van elk kleine moment en ik kijk nu al uit naar je artikelen.

  Heel veel liefs
  Kim

 • Reageren
  Angelique
  21 maart 2015

  Wauw wat super! Gefeliciteerd en geniet er lekker van!

 • Reageren
  Michelle
  21 maart 2015

  Super leuk nieuws! Gefeliciteerd! Jullie stralen helemaal :D

 • Reageren
  Andrea
  21 maart 2015

  Wat een leuk nieuws!! Gefeliciteerd!

 • Reageren
  Rianne
  21 maart 2015

  Lieve Rosanne,

  Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Wat onwijs gaaf voor Kay en jou ♡
  Ik ben 3 weken geleden bevallen van ons eerste kindje. Kan me jou gevoelens ook nog zo voor de geest halen, wij waren op huwelijksreis toen we een positieve test hadden.
  Ga genieten van elke minuut van je zwangerschap, want elk cliché is waar… Voor je het weet is jullie kleine wondertje er en kan je je niet meer voorstellen hoe het zonder was.

  Nogmaals gefeliciteerd voor jullie en ga volop genieten!

  Liefs, Rianne

 • Reageren
  Jennifer
  21 maart 2015

  Ahh wat een fantastisch nieuws ! Super gefeliciteerd!

 • Reageren
  Anna laura
  21 maart 2015

  Wow wat een fantastisch nieuws! Echt super! Gefeliciteerd en ik hoop dat je een fantastische zwagerschap hebt!

 • Reageren
  Anneleen
  21 maart 2015

  Wauw superleuk! Ik ben zo blij voor jullie! Een heel dikke proficiat! Geniet van je zwangerschap en de leuke voorbereidingen :)

 • Reageren
  Dagmar
  21 maart 2015

  Waaaaauw geweldig nieuws lieverd van harte gefeliciteerd! Echt geweldig, Wauw wat ben ik blij voor je! Ik wens jullie een stralende tijd toe samen en dat je lichaam zonder extra klachten deze bijzondere tijd door zal komen. Lekker van genieten, Aaah dit is geweldig nieuws! Hele dikke knuffel xxxxx

 • Reageren
  Maire
  21 maart 2015

  Wauw, wat super leuk! Gefeliciteerd! Ik wens je een hele fijne zwangerschap toe!

 • Reageren
  Chloé
  21 maart 2015

  Oh, wat een geweldig leuk nieuws! Gefeliciteerd en geniet er heel erg van! X

 • Reageren
  Femke
  21 maart 2015

  ROSIE TOCH!!! Wauw hey!! Wat een geweldig nieuwtje om mijn ochtend mee te beginnen :D aaaaaah, ik ben helemaal blij nu!! Sorry hahaha, iets te enthousiast ;p maar van harte gefeliciteerd Kay en Rosanne! Het is jullie gegund. En heel stiekem dacht ik laatst al; hmm, misschien is ze wel zwanger. Heel raar dat ik dat dacht, haha, maar nu is het gewoon zo :D! Ik weet zeker dat het een prachtig kindje zal worden, het is nu al zo levendig ;-)! Liefs X.

 • Reageren
  Sintha
  21 maart 2015

  Van harte gefeliciteerd!! ❤️

 • Reageren
  Nina Simplynspecial
  21 maart 2015

  Ahh super tof nieuws!! Gefeliciteerd :) Lekker van genieten samen.

 • Reageren
  Sandra
  21 maart 2015

  Wat een fantastisch nieuws! Onwijs gefeliciteerd en geniet van deze bijzondere tijd!

 • Reageren
  Iris
  21 maart 2015

  Waaauw! Wat een geweldig nieuws! Van harte gefeliciteerd en alle geluk toegewenst!

 • Reageren
  Wendy (MissPinkyNails)
  21 maart 2015

  Wat ontzettend gaaf zeg! Ow het lijkt me zo gaaf om dat eerste moment mee te maken samen met je geliefde.

  Ik ben heel benieuwd hoe het je vergaat maar denk vooral aan jezelf en de energie die je er voor nodig bent!

  Nogmaals gefeliciteerd!!!!!!
  Xx

 • Reageren
  Patricia
  21 maart 2015

  Gefeliciteerd met dit geweldige nieuws! Geniet van alle mooie momenten die gaan komen. Het is zo bijzonder om een klein mensje in je buik te voelen groeien. Heel veel geluk!

 • Reageren
  Mariëlle
  21 maart 2015

  Aaaah wat onwijs leuk, jullie zien er ook super gelukkig uit op de foto’s! :) Dat wordt vast ook een gelukkig baby hihi; gefeliciteerd!

 • Reageren
  Melle
  21 maart 2015

  Oh wat geweldig nieuws. Gefeliciteerd! :) geniet ervan, heelveel plezier en geluk boor jullie drietjes!

 • Reageren
  Jennifer
  21 maart 2015

  Wat een super leuk nieuws, gefeliciteerd beide! Ik had al zo’n vermoeden dat er een kinderwens was op de korte termijn en kijk aan, wat fijn dat het gelukt is en dst je lichaam het tot nu toe goed doet! Neem je wel voldoende rust? ;)

 • Reageren
  Marieke
  21 maart 2015

  Aaaah wat super geweldig leuk!! Zoooo tof voor jullie!! Gefeliciteerd meis! Kom maar op met die zaterdagen!

 • Reageren
  Sanne
  21 maart 2015

  Wat geweldig!! Het is jullie ontzettend gegund. Geniet ervan en ik kijk uit naar de zaterdagen! Liefs Sanne

 • Reageren
  Mariska
  21 maart 2015

  Wat ontzettend leuk! Een grote glimlach op mijn gezicht terwijl ik jullie helemaal niet persoonlijk ken. Gefeliciteerd, en geniet van je zwangerschap!

 • Reageren
  Marieke
  21 maart 2015

  Van harte Gefeliciteeerd! Leuk bericht op zo’n grauwe ochtend :)
  Geniet er van, voor het heel erg zwaar wordt ;)

 • Reageren
  Annemae
  21 maart 2015

  Whaaaaa! Gefeliciteerd!
  Word er helemaal blij van! ❤️❤️❤️

 • Reageren
  Charissa
  21 maart 2015

  Gefeliciteerd, geniet van de zwangerschap veel liefs

 • Reageren
  Simone
  21 maart 2015

  Van harte met jullie zwangerschap! Geniet ervan!

 • Reageren
  Emma
  21 maart 2015

  Wauww wat een geweldig nieuws! Gefeliciteerd!!!<3
  X Emma

 • Reageren
  Kaylani
  21 maart 2015

  Wat leuk zeg! Van harte gefeliciteerd! :)

 • Reageren
  Jenn
  21 maart 2015

  Wauw, wat een fijn nieuws, gefeliciteerd!

 • Reageren
  Dionne
  21 maart 2015

  Wauw! Wat een ontzettend leuk nieuws! Van harte gefeliciteerd! <3 Geniet ervan!

 • Reageren
  Hilke
  21 maart 2015

  Gefeliciteerd!!!! Wat een mooi nieuws!

 • Reageren
  Isabel Cristina
  21 maart 2015

  Wauw, wat ontzettend leuk voor jullie! Gefeliciteerd!! <3

 • Reageren
  Iris
  21 maart 2015

  Wouw wat een onwijs leuk nieuws!
  Ik reageer echt veels te weinig maar geniet oprecht van alle leuke positieve berichten die je op je site plaatst.
  Ik wens jullie alle geluk en een hele mooie zwangerschap.
  Liefs

 • Reageren
  Nelly
  21 maart 2015

  Allereerst gefeliciteerd!!!!!! Je gaat een groot avontuur beginnen..
  En het verklaart de rust op je blog.

  Nelly

 • Reageren
  Marieke
  21 maart 2015

  Wat super leuk! Gefeliciteerd!

 • Reageren
  Christa
  21 maart 2015

  Wauw, fantastisch! Gefeliciteerd Kay en Rosanne met dit mooie nieuws! Ik kijk uit naar de zaterdagse updates en hoop dat je een fijne zwangerschap zal hebben!

 • Reageren
  Kim
  21 maart 2015

  Geweldig nieuws, gefeliciteerd!

 • Reageren
  Tiffany
  21 maart 2015

  Wat een mooi nieuws. Gefeliciteerd!

 • Reageren
  Sabrina
  21 maart 2015

  Waauw wat een geweldig nieuws zeg, gefeliciteerd!!

 • Reageren
  Senna
  21 maart 2015

  Ooh wauw! Wat een mooi nieuws. Gefeliciteerd!

 • Reageren
  Myrthe
  21 maart 2015

  Wat superleuk voor jullie!! Ik kijk uit naar de blogjes :D

 • Reageren
  Sophie
  21 maart 2015

  Wat fantastisch nieuws, gefeliciteerd! Geniet ervan! <3

 • Reageren
  Tessa
  21 maart 2015

  Wauw wat een super nieuws!! Van harte gefeliciteerd!! ♥

 • Reageren
  Ianthe
  21 maart 2015

  Gefeliciteerd beiden! Van zulk leuk nieuws word ik helemaal vrolijk! :)

 • Reageren
  Margot
  21 maart 2015

  Wat een ontzettend leuk nieuws! Van harte gefeliciteerd en ik ben heel benieuwd naar je verhalen!

 • Reageren
  Saskia
  21 maart 2015

  Wat een fantastisch nieuws! Super gefeliciteerd allebei! Lekker ervan genieten samen!

 • Reageren
  Patricia
  21 maart 2015

  Wat een leuk nieuws! Hartelijk gefeliciteerd allebei! Geniet ervan!
  X Patricia

 • Reageren
  Miriam
  21 maart 2015

  Awwhh wat leuk, was mijn reactie toen ik het las!! Wat super leuk voor jullie!! Heel veel geluk samen en geniet er van :) Liefss

 • Reageren
  Steph
  21 maart 2015

  Rosie en Kay, gefeliciteerd!
  Normsaal ben ik een lurker en reageer ik niet gauw, maar hier wilde ik zeker even op reageren. Wat een prachtig nieuws. Geniet ervan en van elkaar en ik kijk uit naar de updates :)

 • Reageren
  Isabel
  21 maart 2015

  Gefeliciteerd!! Ik heb dit hele artikel met een glimlach om mijn gezicht gelezen :)

 • Reageren
  Desiree
  21 maart 2015

  Van harte gefeliciteerd! Wat een geweldig nieuws .

 • Reageren
  Malikaaa
  21 maart 2015

  Aaahhhh wat leuk voor jullie!!!Ik ben benieuwd naar je artikelen :)!!

 • Reageren
  kimberly
  21 maart 2015

  WAUW! Super gefeliciteerd jullie beiden!
  Ik zit hier gewoon met tranen in mijn ogen. Zo mooi voor jullie!
  Heel veel plezier! Ik kijk uit naar je blogjes!

  Xxx

 • Reageren
  Jessica
  21 maart 2015

  Leuk seg, ik deelde net hetzelfde nieuws zelf op mijn blog, wij zijn exact even ver. (Ook van een eerste) Leuk om dan even mee te lezen! Proficiat!

 • Reageren
  Denise
  21 maart 2015

  Gefeliciteerd!!!!
  Ik begon me net af te vragen hoe het ging met het suikervrije eten etc. Wat een super goed nieuws! Misschien ga je je juist wel beter voelen door de zwangerschapshormonen! (Ik dacht ooit gehoord te hebben dat dat voor sommige ‘ziektes’ juist een positief effect heeft).
  Groetjes!!

 • Reageren
  Saskia
  21 maart 2015

  Geweldig mooi nieuws. Geniet van je zwangerschap. Beiden gefeliciteerd!

 • Reageren
  Linda
  21 maart 2015

  Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap geniet ervan!! Xx

 • Reageren
  Chinou
  21 maart 2015

  Wauw wauw wauw!!! Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Benieuwd naar alle leuke blogs en foto’s de komende maanden^^

 • Reageren
  marit m boer
  21 maart 2015

  van harte met jullie zwangerschap
  ik ben echt blij voor jullie

 • Reageren
  Diy's for you and me
  21 maart 2015

  Van harte gefeliciteerd!! Het kindje zal, als het geboren is, sowieso in hele goede armen terecht komen!

 • Reageren
  Simone
  21 maart 2015

  Wauw wauw wauw!!!! Van harte gefeliciteerd allebei en geniet van deze mooie tijd! Ik zit hier helemaal te glimlachen, gun het jullie zo!

 • Reageren
  Cindy
  21 maart 2015

  Wauw, van harte gefeliciteerd met dit geluk!

 • Reageren
  Wieneke | Jozefien Blogt
  21 maart 2015

  wat stralen jullie op deze foto’s! Lief! Gefeliciteerd!

 • Reageren
  Manon
  21 maart 2015

  Wauw!! Ik ben een van die zeldzame mensen die het niet doorhadden door de titel te lezen, ik dacht dat jullie een huis hadden gekocht. :P Maar wat een fijne verrassing!! Van harte proficiat gewenst!

 • Reageren
  Martine
  21 maart 2015

  Wat een geweldig leuk nieuws!!! Gefeliciteerd allebei en een hele mooie zwangerschap toegewenst. Ik verheug me nu al op je blogs hoor!

 • Reageren
  Melissa Charlotte
  21 maart 2015

  ah wat fijn! Gefeliciteerd meis!

 • Reageren
  Veerlez
  21 maart 2015

  Oeehw wat fijn! Gefeliciteerd!!! :)

 • Reageren
  Evelien
  21 maart 2015

  Aaah wauw, wat ontzettend bijzonder en leuk! Van harte gefeliciteerd Kay en Roasanne <3. Geniet van deze tijd en alles wat komen gaat.

 • Reageren
  Daphne
  21 maart 2015

  Aaaah wat mooi! Gefeliciteerd <3

 • Reageren
  Fleur
  21 maart 2015

  Ooooh wat ontzettend leuk!
  Ik ben super blij voor jullie, gefeliciteerd!
  En uiteraard geniet van wat er komen gaat:).

 • Reageren
  Tessa
  21 maart 2015

  Ohhhh wat ontzettend leuk!! Maar heb ik wat gemist, is dit al iets wat jullie al langer ‘probeerden’ maar is ‘mislukt’? Ik ben zoooo blij voor jullie!

 • Reageren
  Martina
  21 maart 2015

  Van harte met dit mooie nieuws! Enne….Welkom bij de club!!!

 • Reageren
  Karlijn
  21 maart 2015

  Wauw! Wat leuk voor jullie! Gefeliciteerd ❤

 • Reageren
  Ruth
  21 maart 2015

  Woooh, wat fantastisch!
  Gefeliciteerd en geniet ervan!

  xRuth

 • Reageren
  Jolien
  21 maart 2015

  Wauw, proficiat! Ik heb net ook te horen gekregen dat een vriendin van mij opnieuw zwanger is en dat ik in september meter word. Heerlijk!

 • Reageren
  Blauwesokken
  21 maart 2015

  Oeh wauwwww gefeliciteerd Rosanne en Kay!! Wat een geluk!! Geniet van je/jullie zwangerschap!:-)

 • Reageren
  maartje
  22 maart 2015

  Wat ontzetten leuk nieuws!! Gefeliciteerd!!

 • Reageren
  Deisy
  22 maart 2015

  Van harte gefeliciteerd lieve dame. Altijd prachtig om te zien dat iemand zijn droom uit kan komen en er een prachtig wondertje in je kan groeien. Het is je dan ook van harte gegund meis en ik hoop dat je een voorspoedige zwangerschap en bevalling krijgt. Ik ben echt zo benieuwd naar je bevindingen en hoe jij het gaat ervaren. En wat een prachtige foto’s trouwens: jullie stralen zo ongelooflijk, daar zit een hoop liefde <3

 • Reageren
  Rosanne
  22 maart 2015

  Wat ontzettend leuk, gefeliciteerd!!

 • Reageren
  Marieke
  22 maart 2015

  Wat een fantastisch nieuws voor jullie. En wat lijkt het me bijzonder om te mogen ervaren. Ik kijk uit hoor naar je berichten die met je zwangerschap te maken hebben.

 • Reageren
  Ines
  22 maart 2015

  Oh waaaaauw, ik ben superblij voor jullie! Veel succes met de zwangerschap :D Ik ben zo benieuwd naar hoe hij verloopt, veel succes!

 • Reageren
  Denise
  22 maart 2015

  Wauw, wat fijn voor jullie! Gefeliciteerd! <3

 • Reageren
  Emma
  22 maart 2015

  wat een mooi nieuws!! Van harte gefeliciteerd <3
  Wat zullen jullie een mooi gezin gaan vormen. Jullie geluk straalt van de foto's af! Geniet ervan samen :)

 • Reageren
  Laura
  22 maart 2015

  Wauw wat een geweldig nieuws! Van harte gefeliciteerd allebei!

 • Reageren
  SamJohanna
  22 maart 2015

  Van harte gefeliciteerd allebei, wat een fantastisch nieuws! Een hele goede zwangerschap gewenst. Ik volg je al een tijdje nu maar ik blijf je zeker volgen!

 • Reageren
  Jasmijn
  22 maart 2015

  Wat een geweldig nieuws, van harte gefeliciteerd allebei! Ik gun het jullie van harte!

 • Reageren
  marieke
  22 maart 2015

  Jeeeej! Helemaal te gek! Van harte gefeliciteerd Kay en Rosanne! Ik had verwacht dat jullie een huis hadden gekocht, toen ik de titel las haha. Dit zag ik niet aankomen toen ik de titel las, maar super leuk en lekker genieten!

 • Reageren
  Jessica
  22 maart 2015

  Superleuk! Gefeliciteerd! :D

 • Reageren
  Xadya
  22 maart 2015

  Ik reageer bijna nooit, maar wauw, wat ontzettend leuk voor jullie!:)

 • Reageren
  Renate
  23 maart 2015

  Lieve Rosanne en Kay enorm gefeliciteerd! De 2de baby van een koppel waar ik de bruiloft van heb mogen fotograferen, super leuk :) Wat een prachtig mannetje/vrouwtje zal dat worden met zulke mooie en lieve ouders. Heel veel geluk voor jullie gezinnetje!

 • Reageren
  Tamarah
  23 maart 2015

  Aaah, wat leuk!! Gefeliciteerd!

 • Reageren
  Madelaine
  23 maart 2015

  Ah wat geweldig voor jullie. Gefeliciteerd!

 • Reageren
  Joyce
  23 maart 2015

  Wat super leuk! Van harte gefeliciteerd!
  Ik hoop dat je een hele fijne zwangerschap hebt. Veel geluk!

 • Reageren
  Janine
  23 maart 2015

  Wat ontzettend leuk Kay en Rosanne! Gefeliciteerd :)

 • Reageren
  Kathy
  23 maart 2015

  Oh wauw wat een geweldig nieuws!!! Ik wens jullie een hele fijne en mooie zwangerschap toe, geniet er van <3

 • Reageren
  Kirsten
  23 maart 2015

  Wauw, geweldig! (: gefeliciteeerd!

 • Reageren
  Suzanne
  23 maart 2015

  Whaa Roos, ook al kennen we elkaar niet in het echt, ik kreeg gewoon tranen in mijn ogen toen ik dit las. Wat onzettend fijn voor jullie!!!! Ik wens jullie echt alle geluk van de wereld toe!
  Dikke kus

 • Reageren
  Shifra
  23 maart 2015

  Waaaaaaaaaaauw! WAT LEUK!! Ik las je laatste artikel waarin je schreef ‘en natuurlijk de echo’. Ik dacht, echo, echo? Welke echo? Dé echo? Haha! Echt heel leuk! Gefeliciteerd!! Fijn dat alles zo goed gaat tot nu toe (naast dat je lichaam er vast niet altijd lekker op reageert)! GENIET van komende tijd! En oh, wat spannend allemaal! Ik kan me voorstellen dat het lastig wennen is dat jij nu diegene bent die zwanger is. Er groeit gewoon een kindje in je! Bizar! Maar wat heerlijk. :) Geniet, geniet! Veel liefs! X

 • Reageren
  Erica
  24 maart 2015

  Wat leuk !!! Ik kreeg ook tranen in mijn ogen. Wat leuk dat je dit met ons, toch onbekenden, wilt delen. Van harte gefeleciteerd !

 • Reageren
  Esmerda
  24 maart 2015

  Wow gefeliciteerd. Ik wens jullie een fijne zwangerschap toe.

  Veel
  Liefs

 • Reageren
  Laura
  25 maart 2015

  Wat leuk! Van harte gefeliciteerd samen. Geniet er lekker van en luister naar je lichaam. Neem voldoende rust als je denkt dat je het nodig hebt. En voor de rest: Aftellen maar!

 • Reageren
  Marloes | NOVA Magazine
  25 maart 2015

  Nou jaaa zeg ik lees het nu pas!! Ahhhh gefeliciteerd!!! Zo leuk dit! xxx

 • Reageren
  Deirdre
  25 maart 2015

  Gefeliciteerd!! Geniet er samen van <3

 • Reageren
  Tess
  25 maart 2015

  Wauwww! Hoe blij wordt zelfs ík van sit nieuws!! Gefeliciteerd!!
  Veel plezier met de zwangerschap verder ♡

 • Reageren
  Marleen
  27 maart 2015

  Wat een super nieuws, van harte gefeliciteerd!

 • Reageren
  Rieke
  27 maart 2015

  oooooh wat leuk! dit soort nieuws maakt me altijd zo vrolijk, of ik iemand nou persoonlijk ken of niet! van harte gefeliciteerd en ik hoop dat je een hele gezonde en fijne zwangerschap hebt!

 • Reageren
  Sophie
  28 maart 2015

  Wat ontzettend leuk, ik word er spontaan enorm vrolijk van! Geniet ervan!

 • Reageren
  Ginny
  29 maart 2015

  Geweldig! Gefeliciteerd allebei en geniet ervan! Ik wens jullie een hele fijn zwangerschap toe!

 • Reageren
  Mahwish
  29 maart 2015

  Wauw wat een mooi nieuws! Ik kan mij helemaal voorstellen dat jullie super gelukkig zijn. Gefeliciteerd. Geniet van je groeiende buik, mama-to-be! :)

 • Reageren
  Brenda (kookt)
  30 maart 2015

  Door mijn vakantie heb ik dit helemaal gemist. Gefeliciteerd met dit super leuke nieuws!! Ik hoop dat de kwaaltjes en andere nare dingen meevallen en jullie optimaal van deze tijd kunnen genieten. Groetjes, Brenda

 • Reageren
  Lisanne
  3 april 2015

  Zo, heb ik deze even gemist! Wauw, wat goed, wat fijn! Van harte met jullie klein wondertje. Geniet er van, hopelijk blijf je je goed voelen!

 • Reageren
  Estrella
  12 april 2015

  Wat een mooi nieuws, van harte!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge