Mommyhood: 8 dingen waar ik enorm naar uitkijk

5.

1. De geboorte van onze baby. Ik zie niet op tegen de bevalling, ik bereid me voor op helse pijn maar iedereen is op deze manier geboren dus die van ons zal er ook, one way or another, wel uitkomen ;-)! Ik kijk er enorm naar uit om Kay voor het eerst met zijn zoon te zien, om onze kleine vast te houden en eindelijk te kunnen zien hoe dat enorme feestbeest wat ik 9 maanden in mijn buik heb gehad er uit ziet. En hem te overladen met minstens 100 kusjes natuurlijk.

2. Kerst vieren als gezin. Ik ben enorm gek op kerstmis. De hele periode er naar toe, het zetten van de boom, het kijken van kerstfilms, het kerstdiner, alles.. Ik ben dol op de winter, je kunt wel zeggen dat dit voor mij de mooiste tijd van het jaar is. Het feit dat we het dit jaar als gezinnetje vieren maakt het alleen maar bijzonderder en specialer.

3. Voor het eerst een stukje wandelen met onze gloednieuwe baby in onze gloednieuwe kinderwagen. Dat lijkt me zo ontzettend leuk. Voor het eerst samen een klein blokje om lopen met onze nieuwe kinderwagen. Ik zal onze kinderwagen over een paar weekjes laten zien. Hij staat nu op zolder nog in de doos omdat we ‘m nog niet beneden willen hebben staan. Maar, zodra hij er klaar voor is, zal ik hem showen. Want hij is prettyyyyy!

4. Op onze nieuwe bank kruipen met een dekentje en hopelijk zelf onze baby voeden. We krijgen 14 september onze nieuwe bank geleverd, een enorm grote, heerlijk zachte hoekbank. Ik kan niet wachten om er met de baby op te kruipen onder een dekentje en samen te knuffelen en hem te voeden.

5. Mijn eigen lichaam weer terug krijgen. Hoe mooi het ook is om zwanger te zijn, ik verlang enorm naar mijn ‘eigen’ lichaam. Gewoon weer even iets van de grond kunnen pakken, je veters kunnen strikken, om kunnen draaien in bed.. En dan heb ik het nog niet eens over mijn pinguïn loopje!

6. De reactie van mijn ouders, schoonouders, zussen, familie en vriendinnen als zij voor het eerst onze baby zien. Ik ben zo benieuwd! ♥

7. Eindelijk zijn naam hardop uit mogen en kunnen spreken. Het hele proces van het zoeken naar een naam is zo ontzettend lastig. Ik wou er zo graag over praten met mijn zussen en vriendinnen, vragen wat zij vonden van bepaalde namen of vragen of zij nog namen mooi vonden etc. Maar ik vind het tegelijkertijd juist zo mooi dat dit een keuze is die Kay en ik echt met z’n tweeën gemaakt hebben. Wij vinden deze naam fantastisch en wat anderen er van vinden is totaal niet interessant. Ik kijk er enorm naar uit om hem zijn naam te geven en hem bij zijn naam te kunnen noemen!

8. Weer lekker alles mogen eten.  Ondanks dat ik er weinig moeite mee heb gehad heb ik er zin in om weer lekker een wijntje te kunnen drinken, een broodje te eten met wat ik er op ook maar op wil hebben en verder niet meer na hoef te denken over alles wat wel en niet mag. handtekening rosie

Gerelateerde artikelen

19 reacties

 • Reageren
  chucky1012
  9 augustus 2015

  Zo een leuk lijstje waar denk ik bijna alle zwangere vrouwen naar uitkijken…..
  Prachtige foto ;-)

  Fijne dag Xoxo

 • Reageren
  Joyce
  9 augustus 2015

  Mooi lijstjesboek vol met mooi momenten die het wachten allemaal waard zijn! X

 • Reageren
  Tineke
  9 augustus 2015

  Die eerste kerst als gezin was zo bijzonder <3 Ik kijk nu heel erg uit naar onze 2e Sinterklaas en kerst :D omdat ze nu dan actief mee kan doen *smelt*

 • Reageren
  Tineke
  9 augustus 2015

  Kan ik mij heel goed voorstellen! Ik ben erg benieuwd naar de naam!
  Liefs

 • Reageren
  kim
  9 augustus 2015

  Ik kan nu al uren fantaseren hoe onze baby er uit zou zien. De eerste uitstapjes samen lijken mij ontzettend fijn.

 • Reageren
  Margot
  9 augustus 2015

  Ik ben heel benieuwd welke naam jullie uitgekozen hebben!

 • Reageren
  Ariane
  9 augustus 2015

  Spannend! Ik ben erg benieuwd naar de naam en eigenlijk ook naar je kinderwagen, haha. Wat lijkt het me moeilijk om de laatste weken/ dagen geduldig te moeten wachten.

 • Reageren
  angelique
  9 augustus 2015

  Prachtig lijstje!

 • Reageren
  Leonie
  9 augustus 2015

  Leuk om te lezen! Ik kan t me goed voorstellen dat je daar allemaal enorm naar uitkijkt. Ben heel benieuwd naar de naam en de kinderwagen!:)

 • Reageren
  Wendy
  9 augustus 2015

  Mooi en leuk lijstje. Ik snap helemaal dat je hier allemaal naar uit kijkt.

 • Reageren
  Nicole
  9 augustus 2015

  Fijne dingen om naar uit te kijken vooral die eerste punten…

 • Reageren
  Cindy
  9 augustus 2015

  Het lijkt mij ook erg bijzonder: Eerste kerst! Mooi lijstje

 • Reageren
  Desiree
  9 augustus 2015

  Hele herkenbare punten. De feestdagen vind ik nog steeds veel leuker met kinderen. Je eigen tradities maken enzo, heel bijzonder.

 • Reageren
  Paola
  9 augustus 2015

  Heel leuk lijstje! En naar een boel dingetjes kijk ik ook uit. Ik moet alleen nog wat langer wachter, maar ik ben bijna op de helft!

 • Reageren
  Nicetobeout
  9 augustus 2015

  Heerlijk positief blogje. Wat spannende leuke dingen om naar uit te kijken. Ben beniewd naar jullie gekozen naam :)

 • Reageren
  Saskia
  9 augustus 2015

  Heel herkenbaar! Ben bijna net zover zwanger, we schelen maar een weekje :)
  Ben ook heel erg nieuwsgierig naar onze kleine man!
  Ik ben druk bezig met het geboortekaartje, ook zo leuk :) Hebben jullie er al een? wij laten hem maken door een goede vriendin, zelf ontwerp gemaakt en zei voert het uit.

 • Reageren
  Femke
  10 augustus 2015

  Superleuk lijstje :) Laatste loodjes en dan mogen jullie EINDELIJK jullie zoon aka feestbeest in de armen houden en overladen met minstens 100 kussen :D!!

 • Reageren
  Sheila
  14 augustus 2015

  Ik vond het zo bijzonder toen we voor het eerst met onze kleine erop uit gingen. Ik dacht echt… hallo wereld, willen jullie er wel even bij stil staan dat ik hier ben met een super nieuwe wereldburger! Kijk hoe mooi hij is…

  Ik vond het zo raar dat de wereld gewoon maar door ging met het doen van zijn eigen ding. Terwijl ik heel trots achter de wagen liep. Haha… Was echt even een roze wolk moment :)

 • Reageren
  Simovic-Vuceljic Natasa
  17 augustus 2015

  Prachtig artikel :) Liefs! x

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge