Alles regelen voor je eigen trouwlocatie

1.131

(*)Inmiddels zijn we alweer bijna 2 jaar getrouwd.. Ongelofelijk hoe snel de tijd gaat. Ik heb enorm veel blogjes gewijd aan alle voorbereidingen (het uitzoeken van de jurk, de uitnodigingen, de locatie) en uiteindelijk alles laten zien van onze trouwdag! Zoals de ‘oudere’ lezers van mijn blog vast nog wel weten hebben wij er voor gekozen om de trouwceremonie op locatie te laten plaatsvinden maar het feest bij mijn ouders in de tuin te geven. Persoonlijk, enorm kostenbesparend.. En het was fantastisch!

Kiezen voor een eigen locatie is super en heeft heel veel voordelen. Zo kun je compleet je eigen draai geven aan de decoratie, scheelt het je enorm veel qua kosten (alleen al aan de drank bijvoorbeeld) en is het gewoon ontzettend leuk om je feest geheel zelf vorm te geven!

Maar dat het veel regelwerk is moge duidelijk zijn! Vooral het huren van alle benodigdheden voor het geven van je feest (tenten, tafels, stoelen) kan nog wel eens lastig zijn.

1.161 1.181

Je hebt natuurlijk behoorlijk veel nodig als je het feest compleet zelf regelt. Denk bijvoorbeeld aan tenten, stoelen en tafels maar ook glazen, koffiekopjes, bestek en melk/suiker setjes. Ook hebben wij bijvoorbeeld een plaspaal geregeld. 75 man en 1 wc is misschien niet zo’n heel goed idee ;-)!

Ik zag het al helemaal voor me, ik had een bepaald soort stoel in mijn hoofd, bepaald soort tafel.. Maar zoeken naar deze dingen bleek nog best lastig te zijn. Veel kon ik helemaal niet vinden online en daar baalde ik heel erg van. Als ik toen had geweten van huren.nl had me dat heel veel tijd bespaard. Huren.nl is namelijk de plek waar je voor ieder evenement, bruiloft, vakantie of bouwklus de juiste verhuurder kunt vinden. Bij jou in de buurt, want je kunt heel gemakkelijk op postcode zoeken!

Zoals je kunt zien op de foto’s hadden wij bijvoorbeeld gekozen voor steigerhouten statafels! Paste veel beter bij de hele sfeer die ik neer wou zetten dan ‘saaie witte statafels’..  Maar hoe lang ik hier wel niet naar gezocht heb.. Pff ;-)! Super handig toch als je één site hebt waar alle verhuurders onder zijn gebracht en waar je zo, super snel, de juiste verhuurder voor jouw feest kunt vinden!

En als ik dit geweten had, dan had ik ook geweten dat er een verhuurder hier vlakbij in de buurt SUIKERSPIN karren verhuurt.. (en andere hele toffe kramen of attracties)! Wat was dat lekker geweest!!

handtekening rosie

(*) Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking met Huren.nl.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

 • Reageren
  Sabine
  19 april 2016

  Leuk te lezen hoe jullie dat hebben aangepakt. Wij laten alles regelen, maar als ik in Nederland zou wonen zou ik ook wel zelf alles willen doen denk ik. Maar voor ons is dat echt geen optie nu. Kost een hoop extra inderdaad, maar dan hebben we er ook geen omkijken meer naar.
  Sabine onlangs geplaatst…Het verjaardagsdiner en mijn nieuwe zonnebrilMy Profile

 • Reageren
  Meike
  19 april 2016

  Aaaah leuk, dan volg ik je al meer dan 2 jaar!

 • Reageren
  Lianne
  20 april 2016

  Jeetje alweer bijna 2 jaar! Het lijkt wel alsof ik gister nog je post zat te lezen over je bruiloft. Wat gaat dat snel zeg.

 • Reageren
  Sabrina
  20 april 2016

  Waaauw, dat dat al twee jaar geleden is, ongelooflijk. Vond dat je een super mooie locatie had, zag er gaaf uit!
  Sabrina onlangs geplaatst…PERSONAL | Blog Relaunch!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge