A walk in the clouds

IMG_0877

Mijn bruiloft, ik heb er al enorm veel over geschreven. Een droom die uitkwam, een geweldige dag waar we samen nog steeds heel graag aan terug denken, over kletsen en de foto’s van bekijken. Afgelopen week werden we op een andere manier weer herinnert aan onze bruiloft, namelijk door de film ‘a walk in the clouds’ die op het moment te bekijken is op Netflix. 1 van de mooiste nummers uit de film hadden wij namelijk uitgekozen om af te laten spelen op het moment dat ik met het bootje aan kwam varen.

IMG_0872

Kay stond met al onze familie en vrienden in het prieeltje te wachten. Te wachten op mij, zijn bruid. Ondertussen was ik, samen met mijn vader en de man die ons zou ‘inroeien’, via een ander weggetje naar een kleine kade gereden en stapten we in het bootje. Een hele klus met zo’n jurk kan ik je zeggen ;-)… Maar het ging hartstikke goed! We ‘verstopten’ ons achter een klein eilandje op het water en toen de muziek eenmaal inzette begon het oude mannetje met roeien. Toen we eenmaal om het hoekje kwamen zag ik daar Kay staan. Hij hield het niet droog en ik maar lachen en stralen, ik vond het zo gaaf.. Hij was zo gespannen en op de één of andere manier was ik juist zo ontspannen. Bizar eigenlijk want normaal gesproken zijn die rollen omgedraaid haha!

Maar om even terug te komen op die muziek. Dit nummer werd gespeeld toen ik aan kwam varen en op de één of andere manier hield bijna niemand het droog (behalve de bruid, die had kaakpijn van het lachen ;p)..

Zo mooi, zo mooi!

En niet alleen de muziek is een aanrader maar die film.. Zucht! Dat is de grootste aanrader van allemaal. Tenminste, als je houdt van wegzwijmelen bij een knappe man (Keanu Reeves), drama, romantiek, prachtige huizen en wijnvelden, een draak van een schoonvader en natuurlijk een they live happily ever after. Kijken dus! ♥

En mocht je deze film gaan kijken, misschien is het dan ook leuk om nog eens weg te zwijmelen bij onze trouwvideo?! Zucht.. LOOOVE it!

Een hele fijne dag!

handtekening rosie

Gerelateerde artikelen

18 reacties

 • Reageren
  Paola
  12 november 2015

  Wat een prachtige trouwvideo.. Ik ken Kay natuurlijk niet, maar vanaf het begin af aan kun je zien hoe gek hij op je is en lacht hij van oor tot oor! Heel mooi om te zien! :)

 • Reageren
  Simpel, met een snufje liefde
  12 november 2015

  wat een mooie trouwvideo. De liefde spat ervan af. Heel leuk! En wat een prachtige locatie hadden jullie. En dan die aankomst met dat bootje, zo leuk!

 • Reageren
  chucky1012
  12 november 2015

  Leuk om de video te zien hoe jullie prachtige bruiloft was geweest!
  Mooie muziek.

  Fijne dag Xoxo

 • Reageren
  Margot
  12 november 2015

  Wat blijft die video leuk om te zien, en dar vooral de reactie van Kay als je aan komt lopen. Ik ben nu al benieuwd naar de reactie van mijn verloofde!

 • Reageren
  Leonie
  12 november 2015

  Wauw.. Zo’n sprookje, die foto’s + video.. En bedankt voor de tip vd film, die ga ik eens kijken binnenkort!

 • Reageren
  Rianca
  12 november 2015

  Wat een ontzettend mooi liedje! Zie je al helemaal komen aanvaren. <3 En die trouwvideo heb ik al 100 keer bekeken. <3

 • Reageren
  Mama van Vesper
  12 november 2015

  mooie foto’s! Ik kijk al uit naar onze trouwdag :D

 • Reageren
  Melle
  12 november 2015

  Wat een mooi moment en wat een heerlijk liedje! Die video heb ik stiekem al 100 keer gekeken maar zal ‘m, nadat het liedje is afgelopen, nog een aanzetten. Echt zo mooi! :)

 • Reageren
  Femke
  12 november 2015

  Ahh ik ga die film eens kijken! Klinkt heel leuk namelijk. En jullie video is echt fantastisch <33 al zo'n 30 keer gekeken geloof ik :p

 • Reageren
  Eveline
  12 november 2015

  Zo een oprechte emoties in jullie film echt prachtig!

 • Reageren
  Marjolein
  12 november 2015

  Aaah die trouwvideo is zoooo lief!! Ik hoop dat als ik ooit ga trouwen manlief net zo lief reageert en naar me kijkt als kay naar jouw! Superlief!!

 • Reageren
  Sophie
  12 november 2015

  Ah ik hield het niet droog bij jullie trouwvideo! Ik had hem al een keer eerder gezien maar hij blijft mooi <3

 • Reageren
  Chiara
  12 november 2015

  Wat een prachtige trouwvideo heb je! Kay is zo schattig! Je ziet vanaf het begin hoe gek hij op je is! Je mag blij zijn met zo een man en nu een klein zoontje! Trouwens een super leuke trouwlocatie en een geweldige aankomst in dat bootje!

 • Reageren
  Kim
  12 november 2015

  Oh zo leuk om naar te kijken, jullie trouw video! En de film ga ik zeker even onthouden :)

 • Reageren
  Neelke
  12 november 2015

  AAh zo lief! Vooral hoe emotioneel Kay word als je aan komt lopen, echt een plaatje. En wat heerlijk dat je nu zo mag genieten van je twee mannetjes. Wat een prachtig stel en wat een heerlijke baby.
  Wij hebben helaas geen trouwvideo (man, wat is trouwen duur) maar gelukkig hebben we wel al een prachtige preview gehad voor onze trouwfoto’s. De rest volgt hopelijk snel :)

 • Reageren
  Elisa van Propvol
  15 november 2015

  Wat super leuk zo dit filmpje!!! Heel mooi gedaan.

 • Reageren
  Patricia
  21 november 2015

  Wat een mooie trouwvideo!! Zoo romantisch!
  Groetjes, Patricia

 • Reageren
  Anneke Dijkstra
  11 april 2016

  Hoi rosie,

  Prachtig! mooi en mooie video opname!
  Prachtig muzieknummer, mag ik je vragen welke muziek nummer dit is?

  Warme groet, aanstaande bruid Anneke

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge