Moestuintjes van Albert Heijn

moestuintjes Albert Heijn

De moestuintjes van Albert Heijn, ze komen er weer aan. Afgelopen woensdag was ik aan het werk en kreeg ik een appje van Kay met een foto van een grote doos vol moestuintjes. LEUK!

Ik heb me doodgelachen om die hele ‘moestuin gekte’ vorig jaar. Voor mijn gevoel spaarde iedereen ze, mensen werden zo’n beetje belaagd bij de kassa door kinderen met de vraag of ze ‘nog moestuintjes voor hun hadden’, er werden moestuin ruilgroepen aangemaakt en op mijn oude werk was er zelfs een AH Moestuintjes groepsapp waarin iedereen de voortgang van haar moestuintje kon showen (‘hee hoe gaat het met jouw komkommer?’;p) Geweldig toch als zo’n actie zo aanslaat?

Moestuintjes van Albert Heijn

moestuintjes albert heijnmoestuintjes albert heijnmoestuintjes albert heijn

Vanaf aankomende maandag (7 maart) kan de gekte weer beginnen. Je krijgt bij iedere €15,- aan boodschappen één van de 20 verschillende moestuintjes. Er zijn weer nieuwe moestuintjes toegevoegd dit jaar, zo kun je naast bijvoorbeeld komkommer, peterselie of courgette nu ook je eigen augurken en watermeloen kweken. Tof toch?

Ook is er een handig boekje verkrijgbaar: ‘groene vingers voor beginners’ vol tips over hoe je het beste voor je moestuintjes kan zorgen. Handig voor de mensen met niet zulke groene vingers (like me!)

Het lijkt me het allerleukst als je zelf kinderen hebt om deze moestuintjes te sparen. Lekker met je kinderen de zaadjes planten, wachten tot ze uitkomen, overpoten, samen oogsten en eten en ondertussen vertellen over dit hele proces. Flynn is nog een béétje te klein hiervoor ;-) maar als jij wel kinderen hebt vanaf een jaar of 2/3 is dit toch ontzettend leuk om mee aan de slag te gaan? Maar eerlijk is eerlijk, ik vind het ook voor mezelf gewoon erg leuk. Ik ben benieuwd of ik er iets van bak (oogst).

Ga jij de moestuintjes sparen?! :) Je krijgt er één bij iedere €15,- aan boodschappen!

handtekening rosie

Dankjewel COOPR en Albert Heijn! :)

Gerelateerde artikelen

13 reacties

 • Reageren
  demallemolenmoeder
  5 maart 2016

  Ik voel nu ook alweer een gekte opkomen, 😀 Zelf ga ik zeker meedoen. Dochterlief is nu 15 maanden dus het lijkt mij leuk om het samen te doen. Al ben ik erg benieuwd want ik heb niet echt groene vingers 😉

 • Reageren
  Willemieke
  5 maart 2016

  Jaa, ik vind ze zo leuk! Ik heb in de zomer altijd een moestuintje thuis en vind dit dan ook wel leuk. Daarnaast is het leuk voor in de klas! Ik heb groep 2, dus misschien doe ik er nog wel wat mee.

 • Reageren
  chucky1012
  5 maart 2016

  Dat is zo leuk!

  Xoxo

 • Reageren
  Rowan
  5 maart 2016

  Wat leuk, zo’n pakketje! Word je toch meteen happy van!!

 • Reageren
  Inge
  5 maart 2016

  Wat een goed vooruitzicht! Vorig jaar ook zo lekker mee bezig geweest. Prachtig om te zien hoe kinderen die fases doorlopen. Ze zijn zó trots als ze dan een eigen beetje spinazie kunnen proeven. Vinden ze het meteen een stuk lekkerder haha! (Oppaskindjes)

  Enneh… Zaten die paaseitjes ook in het pakket? ;p

 • Reageren
  Djuli
  5 maart 2016

  Jaaaa! Ik hoop dat ze deze actie in België ook gaan doen! Ik heb geen kinderen, maar ik vind ze zelf zo leuk.

 • Reageren
  Veerlez
  5 maart 2016

  Ik vind dit een heerlijke actie! Zo leuk om te zien dat iedereen zo enthousiast is! Ik ga weer mee doen aan de actie, hopelijk zijn mijn groene vingers in het afgelopen jaar wel iets beter geworden! Maar volgens mij zit dat wel goed! Ze hebben de huisstijl ook wel mooi aangepast nu!

 • Reageren
  Margot
  5 maart 2016

  Wat een leuke actie is het toch! Ik heb een moestuintje buiten in de tuin, dus ik ga zeker weer aan de slag.

 • Reageren
  Marit
  5 maart 2016

  Dat moestuintje van de pappie was de vorige keer zo leuk! haha. Was er alleen niet zo goed in.

 • Reageren
  Jennifer
  5 maart 2016

  Melle is ook nog een beetje te klein voor deze gekte, maar het lijkt me toch wel erg leuk om dit alvast te introduceren. Ik doe in ieder geval lekker mee met kweken dit jaar en heb er echt weer zin in!

 • Reageren
  joyce
  6 maart 2016

  Ik was van plan om het niet te doen, maar met het pakketje en een enthousiaste kleuter kan ik niet meer terug haha!

 • Reageren
  Jennifer
  6 maart 2016

  Ahh super leuk! Mijn zusje spaarde de moestuintjes afgelopen keer ook, alleen groeide de meeste niet. Mooie kans om het nog een keer te proberen :).

 • Reageren
  Angelique
  6 maart 2016

  leuk dat de moestuintjes van Appie weer komen yes ik heb er weer zin in

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge