Onze jongens + onbeperkt tapas eten!

onze-jongens

Ik zag de film ‘onze jongens’ en at heerlijke tapas! Wat ik van de film (en dit €25,- kostende arrangement) vind lees je vandaag!

Vorige week vroeg een vriendin of ik zin had om met haar mee te gaan tapas eten en naar de film. Ze had online een aanbieding gezien: voor €25,- kun je onbeperkt tapas eten bij la Cubanita. Je krijgt hierbij ook nog eens een cocktail, een cheesecake als dessert én een bioscoop kaartje voor de film ‘onze jongens’. Dat is nog eens een koopje! Als je er vanuit gaat dat alleen een bioscoopkaartje vaak al rond de 10 euro ligt!

Bij la Cubanita heb ik al een paar keer eerder gegeten en ondanks dat het niet héél verrassend is eet ik er altijd erg lekker! We reserveerden voor afgelopen maandagavond en stapten in de auto naar Enschede. Eerst een hapje eten, cocktail drinken (deze was écht lekker!!) en daarna naar ‘onze jongens’.

onzejongens330

Eerlijk is eerlijk, ik had me niet bepaald verdiept in de film. Ik wist dat het een beetje ‘magic Mike’ achtig zou zijn en daardoor verwachtte ik er ook niet veel van. Ja de mannen in Magic Mike zijn zeker niet vervelend om naar te kijken (understatement van de eeuw) maar het verhaal van de film sprak me eigenlijk helemaal niet aan. Eigenlijk vond ik de film ronduit saai ;-)! Daardoor, en het feit dat de meeste Nederlandse romantische films ronduit slecht zijn, maakte dat ik ook niet bepaald hoge verwachtingen had van deze film. Maar, ik moet zeggen, ik was echt blij verrast!

Over de film:

In Onze Jongens speelt Jim Bakkum de rol van Jorrit. Jorrit komt na jaren afwezigheid weer terug in Nederland. Zijn ex-vrouw wil hem niet meer zien en zijn 8-jarige zoontje is vooral teleurgesteld in zijn vader.

Bij het bouwbedrijf van zijn vriend Bas gaan de zaken ook slecht. Tot de mannen een gat in de markt vinden. Niet zozeer het klusvermogen, maar het gespierde lichaam van Jorrit is een hit bij de vrouwelijke klanten. Samen met zijn andere collega’s gooit hij het roer om. Ze stoppen met klussen en beginnen met strippen. De opdrachten zijn niet aan te slepen en bouwbedrijf ‘Onze Jongens’ lijkt gered. Tot de privé-omgeving van de heren lucht krijgt van deze bijzondere carrièremove…

Naast dat je erg blij wordt van alle knappe mannen in deze film is het verhaal (naar mijn mening) hartstikke leuk. Ik vind het altijd lastig om mijn mening te geven zonder enorme spoilers maar Jorrit komt er in de film steeds meer achter wat écht belangrijk is, en dat is niet veel geld en veel sex. Hoe hij probeert de relatie met zijn zoontje weer op te bouwen vond ik erg goed gedaan, het jongetje wat zijn zoontje speelt is ook echt een schatje! ♥

Ja, deze film vind ik echt een aanrader. Super leuk om met een vriendin of een groepje vriendinnen heen te gaan. Gegiechel gegarandeerd ;-).. Maar je kijkt ook nog eens naar een leuke film met gewoon een tof verhaal. Ik liep met een big smile de bioscoop uit, dat klinkt goed toch!

handtekening Lifebyrosie.nl

Gerelateerde artikelen

6 reacties

 • Reageren
  Renate
  12 januari 2017

  Wat leuk om te lezen! Ik vond het voorstukje al leuk, maar ik was bang dat ik het te inhoudsloos zou vinden. Ik heb Magic Mike niet eens gezien haha, maar dit klinkt leuk!
  Renate onlangs geplaatst…Mogen zijn wie je werkelijk bentMy Profile

 • Reageren
  Marjolein
  12 januari 2017

  Ik vond magic Mike dus ook helemaal niet leuk.. Heel jammer want ja.. Channing die schaars gekleed een dansje doet vind ik dan wel weer leuk.. Zo te horen is deze dus beter! Ben benieuwd! Misschien toch maar kijken dan!

 • Reageren
  Mariska
  12 januari 2017

  Onze Jongens is voor een gedeelte opgenomen in een oude schuur bij ons op het dorp, zo leuk om te zien is dat, haha!
  Mariska onlangs geplaatst…6 onmisbare websites voor een goede blogMy Profile

 • Reageren
  Tamara
  13 januari 2017

  Hee ik was dinsdagavond bij La Cubanita Enschede haha! Heb weer heeeerlijk gegeten. De vriendin met wie ik was wou alleen niet naar Onze Jongens, dus wij hebben gewoon het standaard arrangement gedaan. Ik wacht wel tot de film op Netflix verschijnt want ik wil hem wel heel graag zien.

 • Reageren
  Anneleen
  13 januari 2017

  Leuk, zo’n filmavondje! :)
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

 • Reageren
  Bertine
  13 januari 2017

  leuke actie is dat en inderdaad totaal niet duur! ik heb de film afgelopen weekend gezien, ik vond hem wel heel leuk maar hij had wel meer sexy mogen zijn van mij;)
  Bertine onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate week 34My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge