Billendoekjes van Orange Babies

1.

Billendoekjes, als moeder kom je er in om ;-)! Toen ik het persbericht kreeg dat een aantal bekende Nederlanders verpakkingen voor billendoekjes hadden ontworpen om geld op te halen voor Orange Babies was ik heel nieuwsgierig. Wat een leuk en goed idee!

2. 3.

Orange Babies is een stichting die als voornaamste doel heeft om zwangere vrouwen met HIV te helpen om hun baby’s gezond, en zonder HIV, ter wereld te laten komen. Daarnaast biedt Orange Babies ook steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er in hun directe omgeving mee te maken hebben/krijgen. Orange babies biedt voorlichting en medische hulp en bouwt weeshuizen, kraamklinieken en opvanghuizen waar vrouwen en kinderen terecht kunnen. Een fantastisch doel dus.

Speciaal voor Orange Babies hebben Henk Schiffmacher, Jeroen van Koningsbrugge en Bas Kosters 3 ontwerpen gemaakt voor de verpakking van billendoekjes. Met de aankoop van deze billendoekjes, ze kosten €2,19 en zijn verkrijgbaar bij Etos, steun je Orange Babies.

Ik heb de billendoekjes uitgeprobeerd en ik vind ze fijn! Ze ruiken lekker en werken prima.

Ik vond het een leuke tip om met jullie te delen! ♥ Wie wil er nou geen lieve baby’s helpen?

handtekening rosie

Gerelateerde artikelen

8 reacties

 • Reageren
  Simpel, met een snufje liefde
  8 december 2015

  Leuke tip! Ik heb ze niet meer nodig maar vind ze er wel leuke uit zien dan de gewone billendoekjes.

 • Reageren
  chucky1012
  8 december 2015

  Handige en fijne tip!
  Heb geen kleine kinderen meer.

 • Reageren
  Tamarah
  8 december 2015

  Goeie tip! Ik heb ze zelf niet nodig, maar volgens mij zijn er ook andere manieren om Orange Babies te sturen (ten minste, ik ken ze van reclames op tv).

 • Reageren
  Judith
  8 december 2015

  Superleuke tip Rosie! Deze verpakking ziet er al erg leuk uit. Ontzettend leuk initiatief van Orange Babies en ontwerpers: ik ga ze zeker even bekijken in de winkel.

 • Reageren
  Frauke
  8 december 2015

  Wat een mooi doel! En als je dat dan gewoon kan steunen door billendoekjes te kopen (die er ook nog eens heel pretty uitzien) is dat natuurlijk superfijn :-). Ik heb alleen zelf geen kinderen, haha! Wat superschattig trouwens die kleine voetjes op de foto! X

 • Reageren
  Drie
  8 december 2015

  Wat een leuke billendoekjes en dan ook nog een goed doel steunen! Op dit moment heb ik alleen nog geen billendoekjes nodig.

 • Reageren
  Wilmaaa
  8 december 2015

  Mooi initiatief! En ze zien er nog eens heel leuk uit!

 • Reageren
  Jeanine
  9 december 2015

  Wat een mooie verpakking. Staat leuk in de babykamer. En dat je er nog iets goeds mee doet is mooi meegenomen.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge