Shoplog NextDirect voor Flynn | advies gevraagd!

Shoplog next direct

Met de vakantie in het vooruitzicht was het tijd om op zoek te gaan naar wat nieuwe kleertjes voor Flynn. Ik had natuurlijk nog geen enkel kort broekje of shirtje met korte mouwen bij Flynn in de kast liggen dus dat werd tijd. Ik bestelde bij een aantal webshops en kreeg gisteren al super snel de bestelling van Next Direct binnen. Ik heb gelijk even wat foto’s gemaakt om het aan jullie te laten zien en ik heb even jullie mening nodig ;-)!

1.

Het fijne bij Next Direct vind ik dat ze zulke mooie basics hebben voor baby’s en kinderen. Ik hou zelf niet zo van hele drukke kleding voor kinderen in felle kleuren etc. Natuurlijk vind ik shirtjes met een opdruk wel heel tof maar ook hierin ben ik vrij selectief ;-)!

Deze broekjes vond ik heel erg leuk, fijne kleurtjes die je makkelijk kunt combineren. Ik kocht deze 3 broekjes samen voor €17,-

2. 3.

4 simpele t-shirts, zwart – wit – lichtgrijs en donkergrijs. Volgens mij kun je nooit genoeg schone t-shirtjes meenemen op vakantie en deze matchen prima bij de broekjes hierboven.

4 shirtjes voor €14,-

7.

Een setje met rompertjes. Ik vind de rompertjes van Next Direct heel erg fijn. Goede kwaliteit, blijven mooi qua vorm, zijn elastisch en goedkoop. 5 rompertjes voor €10,-

4.

Dan kocht ik nog een setje met 3 shirtjes waarover ik twijfel. Het bovenste shirtje wat je hier ziet vind ik namelijk heel erg leuk. De andere 2 vind ik ‘wel leuk’ maar niet echt geweldig. Het vervelende aan kleding te koop aanbieden in setjes!

Dit shirt met Yeah er op vind ik super leuk, zomers en makkelijk te combineren met de broekjes hierboven.

5. 6.

En deze 2 shirts vind ik een stuk minder leuk. Lastig! Zal ik het terugsturen of houden?

Ik heb ook nog een heel leuk zandkleurig kort broekje voor Flynn waar deze shirts vast best leuk op zullen staan.. Ze kosten trouwens €15,- , voor alle 3 de shirts. Wat zou jij doen?

Dat was het al! Vinden jullie het leuk als ik vaker de kleertjes laat zien die ik koop voor Flynn? Ik heb niet zo’n hele uitgesproken stijl maar wellicht is het leuk ter inspiratie waar ik kleertjes koop? :)

Let me know!

handtekening rosie

Gerelateerde artikelen

17 reacties

 • Reageren
  demallemolenmoeder
  16 april 2016

  Ik vind die shirts heel erg leuk. Zo’n basic korte broekje eronder en klaar. Mocht je het echt niets vinden dan kan je het ook als pyjama gebruiken.. Nee, ik zou het niet terugsturen. Kinderkleding vind ik altijd leuk om te zien.
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…Voor MoedersMy Profile

 • Reageren
  Anne
  16 april 2016

  Wij hebben toevallig ook net een bestelling gedaan bij Next! Die verzending is echt heel snel, superfijn :) Leuke spulletjes heb je besteld. Ik zou de shirtjes zeker houden, vind ze juist wel leuk omdat ze iets ‘anders’ zijn!
  Anne onlangs geplaatst…Nog even over die blogdipMy Profile

 • Reageren
  Linda
  16 april 2016

  Allebei heel erg leuk. Helemaal met zo’n zandkleurig (kort of lang) broekje eronder.. maar ook met dat gele broekje.

 • Reageren
  chucky1012
  16 april 2016

  Het is allemaal zo leuk!
  Gemakkelijk met elkaar te combineren.

 • Reageren
  Robin
  16 april 2016

  Ik vind de shirtjes echt mega leuk ik zou ze houden!:)

 • Reageren
  Dita
  16 april 2016

  Wat een leuke items. Die shirts ook, ik zou ze houden.
  Dita onlangs geplaatst…Je baby voor het eerst naar de kinderopvangMy Profile

 • Reageren
  Mariëlle
  16 april 2016

  Wat superleuk allemaal! Ik zou die laatste twee shirts zeker houden!

 • Reageren
  Shirley
  16 april 2016

  Ik zou het houden! Staat superleuk op de shorts. Ik ben ook erg tevreden over de kleding van Next, had een hoop spulletjes mee naar Bali en het zat allemaal als gegoten :)
  Shirley onlangs geplaatst…Een dagje EftelingMy Profile

 • Reageren
  Frank
  16 april 2016

  Ik zie NEXT regelmatig op blogs voorbij komen, leuk merk. Voor mij hoeft de kleding ook niet te druk te zijn, vind de kleur(en) en structuur van het materiaal belangrijker. Je hebt leuke kleertjes besteld. Als ik zie hoe vaak wij moeten wassen zou ik, ook al zou ik enigszins twijfelen, de kleertjes houden. Vooral als je zegt dat de kleding mooi blijft en goedkoop is
  Frank onlangs geplaatst…Papa’s gelukMy Profile

 • Reageren
  Michelle
  16 april 2016

  Wat een leuke spulletjes. Hier is Frummel nog niet eens geboren, maar ik ben nu al fan van Next en verbaas me iedere keer over de kwaliteit! Ik snap wel wat je bedoelt met die twee shirtjes, maar ik zou ze niet terugsturen. Al gebruik je ze maar als pyjama’tje of achter de hand shirtje! Hoe lekker joh, zo’n vakantie in het vooruitzicht!
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG#35: WIMPERS, BABYWASJES & ETENMy Profile

 • Reageren
  Jess
  16 april 2016

  Ik zou het houden.

  Ik koop al sinds Ellie geboren is bij Next, ik heb telkens een kast vol van één maat voor 100€. Heerlijke kledij, voor amper geld.
  Jess onlangs geplaatst…Rapley/Kleintjes methode: De eerste wekenMy Profile

 • Reageren
  Tineke
  16 april 2016

  Wat een mooie kleertjes! Ik denk dat ik er over een tijdje voor Fedde ook maar eens moet bestellen! Die shirts vind ik juist allemaal erg leuk, ik zou ze gewoon houden als ik jou was!
  Liefs

 • Reageren
  Danëlle
  16 april 2016

  Superleuk!!! We hebben dezelfde smaak zo te zien en te lezen. Next Direct ken ik niet, ik ga er ook eens kijken. En ik zou de shirtjes ook houden, uit ervaring weet ik dat je maar nooit te weinig kleertjes kunt hebben 😉.

 • Reageren
  Shivani
  16 april 2016

  Ik zou ze houden! Die met veel palmboompjes kun je leuk combineren met het blauwe broekje:)

 • Reageren
  Marjoleine
  16 april 2016

  Ik vind de shirtjes heel leuk! Ik zou ze houden :)

 • Reageren
  Jodi - liefthuis
  17 april 2016

  Ik zou ze houden als je deze kleur nog niet hebt. Het zijn zomerse shirtjes. Ook niet mij favo maar de kleur is wel erg mooi vind in.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Waarom ik soms mijn new born baby mis…My Profile

 • Reageren
  Emma
  18 april 2016

  Zo af en toe vind ik dit wel leuk om te zien! In een filmpje kijk ik er niet naar, maar zo met duidelijke foto’s om even langs te scrollen vind ik het leuk :)

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge