Florence dag 3&4

IMG_3386

Vandaag dag 3 en 4 van mijn Florence avonturen. Benieuwd wat zich op deze foto afspeelt? Kijk dan snel mee!

IMG_3448IMG_3477 IMG_3514 IMG_3519 IMG_3539 IMG_3541 IMG_3554 IMG_3579 IMG_3598Dag 3 begon natuurlijk weer met een lekker ontbijt. Rond 10 uur vertrokken we in de richting van het Piazza di S. Croce waar de enorme nationale bibliotheek zich bevind. Vanuit daar wouden we rustig richting Piazzale Michaelangelo wandelen, wat behoorlijk hoog ligt. Eenmaal aangekomen op het plein voor de bibliotheek hoorden we een enorm geschreeuw en renden er een stuk of 30/40 in middeleeuwse pakjes gehulde Italiaanse mannen achter een bal aan. Wat ze aan het doen waren? Het leek op verkleed rugby spelen met veel te veel mannen maar we weten het nog steeds niet precies. Wat we wel hebben gedaan is lachen, want wat zijn mannen toch ook allemaal hetzelfde (lees; fanatiek macho gedrag).


Eenmaal uitgelachen (;)) liepen we richting Piazzale Michaelangelo. Stiekem baalde ik dat het zo hoog gelegen was, ik had spierpijn in mijn bovenbenen en billen van die 463 treden in de Dom en nu alweer zo stijl omhoog lopen.. Uiteindelijk was ik blij dat we het gedaan hebben want wat hadden we een prachtig uitzicht. Wat is Toscane toch super mooi. Eenmaal terug gelopen hadden we allebei enorm honger en stapten we een klein eetcafetje binnen. Wat wij niet wisten is dat we zo mochten aanschuiven bij het lunchbuffet, zoveel eten als je wou.. Parmaham, brie, salami, salades, olijven, 3 soorten pasta, verse caprese salade, wauw wat hebben wij lekker gegeten! De verrassing was het toetje. Ik ben helemaal niet gek op tiramisu aangezien ik niet van koffie hou maar wat was deze tiramisu LEKKER! Ohmygod, ik heb nog nooit zoiets lekkers geproefd. Het was zo lekker dat we de volgende dag terug gingen om er weer te lunchen en in de hoop weer tiramisu te eten. Jammer genoeg was er die dag geen buffet en dus ook geen tiramisu (faillllllllll).

Na deze heerlijke lunch liepen we nog een beetje rond, genoten op een bankje van de zon met een ijsje in onze handen en liepen we uiteindelijk naar het hotel om weer heerlijk te relaxen in de sauna/jacuzzi. ’s Avonds gingen we fijn uit eten. We deelden een pizza quatro formaggi en een spaghetti Pescatore en aten als toetje een strawberrycheesecake (jum!). ’s Avonds op tijd naar bed, de volgende dag gingen we weer naar huis.

De laatste dag was fijn maar niet bijzonder. ’s Ochtends ontbeten we rustig, pakten onze koffer in en checkten uit. We hebben lekker in het zonnetje gezeten, rondgewandeld en genoten van elkaar en het weer. Rond 3 uur werden we opgehaald door de taxi die ons naar het vliegveld bracht en rond 7 uur landen we in Nederland. Op Schiphol kocht ik een geurtje bij Victoria’s Secret en een cadeautje voor mijn volgers om te vieren dat ik meer dan 100 volgers heb (aankomende week komt de winactie online dus hou mn blog in de gaten!). Rond 22:00 waren we thuis en om 22:30 lag ik te slapen in ons bed, ons heerlijke fijne bed wat nooit zo lekker slaapt als de eerste nacht na een vakantie.
handtekening rosie

Gerelateerde artikelen

5 reacties

 • Reageren
  Chantal
  23 februari 2013

  Leuke foto’s en leuk geschreven.

 • Reageren
  Laura Louise - Fablouise
  23 februari 2013

  Wat een mooie foto’s allemaal!

 • Reageren
  Rosalie
  23 februari 2013

  Ziet er weer uit als leuke dagen.

 • Reageren
  Sabine
  23 februari 2013

  Leuk leuk! En heerlijke voedselfoto’s ook!

 • Reageren
  Picture this by Milou
  28 februari 2013

  Mooie foto’s heb je gemaakt, niet alleen van deze dag maar ook de andere dagen in Florence!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge