Tip: receptenmapje bij Action

Al een hele tijd was ik op zoek naar ‘iets’ om mijn recepten in te bundelen. Iedere keer vond ik niks, of ééntje van €30,- wat ik lichtelijk overdreven vond. Tot ik afgelopen weekend bij de Action aan het rondkijken was. Eigenlijk dacht ik er niet eens meer aan, maar toen ik bij de kookspulletjes aan het kijken was (mijn favoriete afdeling) viel mijn oog meteen op dit boekje. Wat leuk! Yes, eindelijk gevonden! En dat voor maar €3,-!

In het mapje zitten verschillende tabbladen voor verschillende categorieën. Er is een tabblad voor Starters, Salads, Main Courses, desserts en overig. In het tabblad kun je verschillende recepten doen, ik denk dat het de bedoeling is om daar je recepten te bewaren die je nog niet in het mapje geschreven hebt.

Tussen de tabbladen in vind je velletjes papier in plastic hoesjes. Super handig, als je het dan een keer vies maakt door bijvoorbeeld vetspetters etc. kun je het er gewoon afvegen en is het weer schoon.

Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat er niet ontzettend veel velletjes papier in zitten. Ik denk dat ik binnenkort nog een mapje koop en de inhoud hier bij in doe zodat ik wat meer ruimte heb om op te schrijven.

Hoe bundelen jullie je recepten? Wat vinden jullie van dit mapje?

xo

 

Gerelateerde artikelen

8 reacties

  • Reageren
    Lyanne
    22 augustus 2012

    Deze heb ik ook! Hij is handig he? Ik heb hem zelf nog niet in gebruik. Moet eerst maar eens goede recepten vinden. ;) (En meer gaan koken, zo leuk vind ik het namelijk ook niet haha)

    • Reageren
      Roos
      22 augustus 2012

      Hij is super leuk en handig :D! Ik ga er dit weekend maar eens in bezig, alle losse fladders opzoeken en opschrijven. Koken is leuk ;-) Als je er maar eenmaal mee bezig bent!

  • Reageren
    tineke
    22 augustus 2012

    oh wat schattig!

  • Reageren
    Shanti
    22 augustus 2012

    Wat leuk! Ga van het weekend eens even kijken of ze dat bij ons ook hebben!

  • Reageren
    Shana
    27 augustus 2012

    Hej! Zeer leuk!
    Maar hoeveel koste het? xx

    • Reageren
      Shana
      27 augustus 2012

      Oke, ik zie het al! sorry x

      • Reageren
        Roos
        27 augustus 2012

        Oke prima :)!! Goedkoop dus!

  • Reageren
    marleen
    19 november 2014

    Is deze, of iets soortgelijks, nog ergens verkrijgbaar? Ik zoek me suf!

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge