Ziek, ziek en ziek

sostrene-grene-kandelaar

Hey lieve allemaal! Er zijn al ruim een week geen blogs online gekomen en omdat dat niet vaak voorkomt wil ik jullie gauw even een update geven ♥.

De simpele reden dat er geen blogs online zijn gekomen is dat ik ziek ben en Kay en Flynn ook allebei ziek zijn geweest.

Ons 2017 begon wat gezondheid betreft niet helemaal fantastisch. Flynn kwakkelde al langer met zijn gezondheid en kreeg uiteindelijk in de 3e week van januari buisjes. Dit resulteerde in een heel ziek jongetje wat na een week weer een klein beetje op begon te knappen. Helaas werd Kay toen ziek, daarna Flynn wéér en toen Flynn een klein beetje op begon te knappen bleek het mijn beurt te zijn.

Tel daar een nieuwe baan bij op, wat op het begin gewoon ontzettend veel tijd en energie kost, en je kunt je voorstellen dat wij niet zulke toffe weken hebben gehad. Want wat doet slaaptekort veel met je zeg!

Gelukkig voel ik mij vandaag al weer een klein beetje beter, ik ben er nog niet maar het gaat de goede kant op en ook heeft Flynn vannacht voor het eerst in tijden (volgens mij in heel 2017) een nacht doorgeslapen. Hoera!! ♥

Wat wel héél erg fijn is is dat mijn nieuwe baan ont-zet-tend goed bevalt. Ik ben ZO blij en voel me na 2/3 weekjes al helemaal op mijn plek. Nu het thuisfront nog even wat rustiger en ik kan echt gaan genieten van mijn nieuwe status als working mommy ;-)!

Ik vertel jullie, zodra ik kan, snel meer! Veel liefs!

handtekening Lifebyrosie.nl

Gerelateerde artikelen

9 reacties

 • Reageren
  Esmee
  16 februari 2017

  Wat ontzettend vervelend. Het heerst ook echt enorm op dit moment, in mijn omgeving zijn een hele boel mensen ziek. Heel veel beterschap voor jou en Flynn! Neem goed rust en denk om de vitamientjes! :)
  Esmee onlangs geplaatst…Recept: Bloemkool uit de ovenMy Profile

 • Reageren
  Daniëlle
  16 februari 2017

  Wat naar! Het is echt een rotgriep die er heerst! Beterschap.
  Daniëlle onlangs geplaatst…20 jaar brood van het Vlaams Broodhuys!My Profile

 • Reageren
  Margot
  16 februari 2017

  Wat vervelend zeg! Hopelijk zijn jullie allemaal snel weer helemaal de oude. Wel heel fijn dat je baan zo goed bevalt!
  Margot onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate #4: Week 9 & 10 (+video)My Profile

 • Reageren
  Irene | Tussenmarsenjupiter.be
  16 februari 2017

  Doe maar rustig aan :) En heel veel beterschap! Ben blij dat je baan zo goed bevalt! Dat is toch altijd even afwachten hé :)
  Irene | Tussenmarsenjupiter.be onlangs geplaatst…Duizend vragen aan jezelf • Deel 22My Profile

 • Reageren
  Nienke
  16 februari 2017

  Laat ik maar vrolijk beginnen, wat fijn dat je het zo naar je zin hebt op je werk! Is erg belangrijk. Wel rot dat het allemaal zo tegen zit, wat een ziekenboeg. Hopelijk knappen jullie allemaal op, en blijft het huis even virusvrij. ;) Beterschap! Liefs,
  Nienke onlangs geplaatst…Minimalistische sieraden.My Profile

 • Reageren
  Ada
  16 februari 2017

  bah bah knap maar gauw weer op heerst echt

 • Reageren
  Sylvia
  16 februari 2017

  Rustig aan doen hoor. Het komt echt allemaal wel goed! Is gewoon even lastig een nieuw ritme en dan ook nog ziek zijn. Fijn dat je het zo leuk hebt op je ‘nieuwe’ werk. Beterschap met de familie!. We horen vast snel weer wat van je😃
  Sylvia onlangs geplaatst…30 life hacks voor als je een kat hebt!My Profile

 • Reageren
  Miek
  17 februari 2017

  Wat vervelend dat jullie allemaal achter elkaar zien zijn geworden. Hopelijk is iedereen snel weer de oude en kun je weer volop genieten van je nieuwe baan! Heel veel beterschap!

 • Reageren
  Simone
  17 februari 2017

  Wat vervelend zeg dat jullie allemaal zo ziek zijn (geweest). Hopelijk ben je ook snel weer helemaal opgeknapt. Ik ben namelijk wel erg benieuwd naar je nieuwe baan.
  Simone onlangs geplaatst…Fibromyalgie | B12 injecties als medicijn voor mijMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge