Life with Rosie week 7 en 8

collage week 8

Goedemorgen allemaal! Zijn jullie lekker aan het genieten van jullie weekend? :)

Hier gaat alles gelukkig weer wat beter. Flynn is echt even een tijdje flink ziek geweest en dat heeft nogal effect op je dagen. Aankomende week ben ik weer helemaal ready to go!

Gelukkig heb ik naast mommy/verpleegster zijn ook wat andere leuke dingen gedaan! En omdat er vorige week geen Life with Rosie online is gekomen deel ik vandaag de foto’s van de afgelopen 2 weken. Lekker lang dus ;-)!

1.

Goedemorgen! Alles is wit als ik de gordijnen open doe, maakt me altijd blij. Vind het heerlijk als het sneeuwt en koud is. Helaas is het snel voorbij met de pret want het dooit en het enige wat achter blijft is een hoop water ;-)!

3.

Ik ontbijt met 2 crackers met kaas voordat ik dit meneertje ga wassen en schone kleertjes aan doe.

4.

Ik vind een spijkerbroekje altijd zo leuk staan ♥! Toch doe ik het bijna nooit bij hem aan omdat ik denk dat een broekje van jogging stof veel lekkerder zit. Maar die dag vond ik het leuk ;-)! Simpel shirtje er op (ik hou van ‘rustige’ kleding) en hij zit er weer uit om op te vreeeeeten!

10.

Flynn doet zijn ochtendslaapje en ik schrijf blogjes met een sinaasappel en thee. Lekker!

8.

Ik meld me aan voor blogsociety! Ik had er al wel 100x van gehoord maar nooit iets mee gedaan tot ik het bij Melle voorbij zag komen (GEFELICITEERD met je nieuwe baan!) en er eens voor ben gaan zitten.

Ik kreeg gelijk de status Gold, leuk! Alleen de widget werkt nog niet helemaal. Hopelijk is dat snel opgelost :)!

5.

Flynn vind zichzelf al heel groot met zijn 4.5 maanden want een middagslaapje doen? Ho maar. Dat is voor ekkkkte kleine baby’s natuurlijk.

Resultaat: iedere middag een hele vermoeide, jammerende baby die eigenlijk veeeeel te moe is maar absoluut niet wil slapen.

Ik besloot maar even samen in bed te gaan liggen. Ik even lekker een half uur een boekje lezen en misschien dat Flynn dan wel in slaap zou vallen. En dat deed ie. Een half uurtje maar haha.

6.

Ik maak verse tomatensoep, lekker!

7.

En zelfgemaakte tonijnsalade met augurkjes ♥. Not bad at alllll!

11.

Dinsdagavond. Ik maak me klaar om naar een ZZP bijeenkomst/workshop te gaan. Kay is nog aan het werk dus ik zet Flynn in de wipstoel naast me zodat ik me kan opmaken en mijn haren kan doen. Hij vind het helemaal prachtig haha.

Daarna breng ik hem naar mijn schoonouders en rij ik naar de bijeenkomst.

12.

Ik heb een hele leuke en leerzame avond gehad. Er was een ontzettend leuke gastspreekster, Anka Jacobs, met rete veel ervaring op allerlei gebieden. We hebben geoefend met het geven van een elevator pitch en het op waarde schatten van je bedrijf. Lekker veel stof om over na te denken.

Na de tijd vroeger een paar mensen of ze nu ook op mijn blog kwamen ;-)! Nou, dan maak ik ff een selfie haha. Tada! Hier zijn jullie dan!

7.

Op de terugweg knipperen er opeens 100 lampjes en kan ik nog net thuiskomen. Nee he! :( Wat nu weer! Het blijkt nog hetzelfde probleem te zijn als de vorige keer dus de volgende dag brengt Kay de auto weer naar de garage. Hier heb ik zoooooo’n hekel aan. Ik hoef geen mooie, dikke, vette, dure, auto te hebben.. Als ik maar een auto heb die me veilig van a. naar b. brengt en ons niet iedere x laat staan. Stomme dingen zijn het ook, blegh.

13.

Volgende dag wil Flynn natuurlijk weer geen middagslaapje doen maar ik hou vol ;p! Ik leg hem in de wandelwagen en wieg net zo lang tot hij uiteindelijk rustig wordt en in slaap valt. Hoera voor mijn doorzettingsvermogen haha!

1.

Ondertussen vrolijken deze mooie bloemen mij op! <3

2.

En dan wordt Flynn opeens weer ziek. Zo zielig! :( Hoge koorts, keelontsteking (zoals ik jullie gister al vertelde). We hadden allemaal leuke plannen voor het weekend (verjaardagsfeest, foodtruck festival, mijn nicht zou met haar baby langskomen) en we hebben alles afgezegd. Vrijdag met hem naar de dokter geweest, zondag weer op de huisartsenpost gezeten en in de tussentijd niks anders gedaan als wandelen met Flynn in de draagdoek. De enige mogelijkheid om hem stil te krijgen.

15.

Het enige voordeel ;-)! En toen was het nog maar 3 uur ’s middags.

4.

Ik ga ’s avonds nog even werken, even weg uit huis en dat heb ik echt nodig.

Lekkere verse thee for freeee. Ik bof maar met mijn werkplek ;-)!

3.

Zaterdagavond neemt Kay het weer even over en rij ik naar mijn ouders om lekker in bad te gaan. Wat HEERLIJK! <3 Ik heb gewoon spierpijn van al dat lopen met Flynn in de draagdoek (hallo 7.5 kilo op je borst) dus het bad is heerlijk verlichtend.

14.

Even knuffelen met de liefste, oude Semmie ♥!

5.

En de volgende dag knuffelen met Lola, moe moe moe moe moe moe moe. En ik baal als een stekker want ik begin mezelf ook niet lekker te voelen :(! Warm/koud, mega keelpijn. Bah, als ik maar niet ziek word!

6.

Tijdens het wandelen met Flynn loop ik een boekwinkel in en zie ik het boek van Annemerel liggen. Zo leuk om te zien. Ik volg haar echt al een jaar of 4/5 en ondanks dat ik al haar hardloop artikelen oversla (ik vind hardlopen totaaaaal niet boeiend haha) blijf ik haar blog volgen omdat ze me zo’n leuk persoon lijkt :)! Vind het super voor haar dat ze een boek heeft mogen schrijven! :)

12.

Even naar een andere wereld ;-)! Heerlijk vind ik dat.

11.

Flynn knapt na een dag of 5 eindelijk een beetje op. Het hoesten blijft maar de koorts is weg en hij drinkt weer beter. Fijn!

13.

En ik maak kippensoep in de hoop dat het mijn eigen zieke gevoel weg haalt!

8.

De blauwe druifjes van mijn DIY van afgelopen week komen uit, super mooi! :)

9.

Ik ga nog een dag werken! Zin in want ik heb maar 1 dag deze week om al mijn zaakjes te regelen.

Links: totally ready.
Rechts: nog geen half uur naar binnenkomst alweer compleet uitgeblust omdat de wifi het niet doet en ik moet wachtennnnnn. Bleh, ik wil aan de slag! Gelukkig wordt de wifi snel gefixt en kan ik aan de slag.

22

Donderdag ga ik naar Amsterdam naar mijn vriendin Danielle. In mijn plog van vrijdag konden jullie daar al alles over lezen!

16.

Flynn is weer helemaal opgeknapt en weer zijn gekke, vrolijke, zelf! Ik leg hem altijd midden op het speelkleed maar binnen 5 minuten heeft hij zichzelf alweer helemaal naar de andere kant gewurmd, gerold of getrappeld. Zo lag hij er van de week bij, half op het kleed en er half alweer af. En maar lachen haha.

19.

We moeten nog eventjes voor controle naar de dokter. Gelukkig is alles goed! De zon schijnt heerlijk, fijn!

17.

Ik loop nog even naar de Hema, wat hebben ze veel leuke spulletjes voor Pasen zeg! Ik hoop echt dat Flynn later van knutselen houdt want daar kijk ik nu al naar uit: van alles samen maken voor de seizoenen en feestdagen!

18.

Ik koop bloemen voor op de vaas, heerlijk om zo het weekend in te gaan! :)

20.

En een heerlijk schoon, opgemaakt bed. ZO fijn vind ik dat!

En inmiddels is het zondag! Gister had ik even een off-day. Nergens zin in, moe en ik voelde me echt een beetje ziekjes. En vandaag gaan we er gewoon weer voor. Zo nog even wat boodschappen doen, mijn zus en haar gezin en mijn nicht en haar gezin komen straks hier. Heel erg leuk!

Jullie allemaal een fijne zondag! ♥

handtekening rosie

Gerelateerde artikelen

18 reacties

 • Reageren
  Joyce
  28 februari 2016

  Wat lijkt mij het heerlijk om je eigen kantoor te hebben. Hier is het allemaal best prijzig dus werk altijd vanuit huis.

  Fijne zondag!

 • Reageren
  Rowan
  28 februari 2016

  Heerlijk, zoveel foto’s en te vertellen. Leuk om weer op de hoogte te zijn. Ik ben deze week ook druk geweest met blogsociety. Ik zag je al voorbij komen!

 • Reageren
  Veerlez
  28 februari 2016

  Ik vind je zo een heerlijk en positief persoon! :) Hoe ziek Flynn ook is, je bekijkt alles van de positieve kant en klaagt niet. Heel mooi!

  & ik krijg echt behoefte om bloemen te kopen na dit 2 wekenoverzicht :)

 • Reageren
  Danique Krol
  28 februari 2016

  Dat ziet er uit als een drukke en hectische week. Gelukkig is Flynn weer beter en kun je zelf ook rustiger aan doen.

 • Reageren
  Jess
  28 februari 2016

  Wat balen dat ziek zijn. Wel grappig dat ik niet de enige ben met spierpijn na het dragen. Hier hebben we ook lang een slaapvechter gehad. Nu wil mevrouw enkel slapen als ze alleen ik haar eigen bed ligt (of rijdend in de auto). Soms vervelend als je op verplaatsing bent en ze daar niet wil slapen.

 • Reageren
  Ilse
  28 februari 2016

  Balen dat Flynn weer ziek is. Hopelijk is hij snel beter!
  Ik volg Annemerels blog ook graag, ook al heb ik zelf niets met hardlopen. ;-)

 • Reageren
  Margot
  28 februari 2016

  Het klinkt als een stel pittige weken met toch leuke momenten. Geniet nog van je zondag!

 • Reageren
  Melle
  28 februari 2016

  Hoera wat superleuk allemaal en welkom bij Blog Society! We zijn ongelofelijk blij met jouw blog – gek he, ik ben ook helemaal geen groot fan ;). De widget lijkt het nu prima te doen dus hoeraaa! Heb echt genoten van van al je kiekjes. Zo veel blije momenten <3

 • Reageren
  Kelly
  28 februari 2016

  Wat een fijne weken heb je gehad! Mooi ook die bloemen. :)

 • Reageren
  Joyce
  28 februari 2016

  Niet gek dat je gisteren even een offday had! Ik vind je er trouwens wel echt heel erg goed uitzien! Zag ik er maar zo goed uit als ik heel moe was! Die bloemen zijn echt mooi trouwens!!

 • Reageren
  Michelle
  28 februari 2016

  Oh wat lijkt me dat ook pittig, zo’n ziek baby’tje. Fijn dat het weer wat beter met hem begint te gaan! Het is zo’n zeldzaam knap ventje. Hele fijne zondag vandaag:)!

 • Reageren
  chucky1012
  28 februari 2016

  Groot gelijk na zo een drukke week met een ziek kindje om even helemaal niets te hoeven doen Zodat je zelf rust kon houden.

  Een gezellige avond Xoxo

 • Reageren
  Eva
  28 februari 2016

  Ah wat heeft hij toch een lief snoetje. Weet je misschien nog waar zijn gele trui van is? Denk dat het onze baby straks ook mooi zal staan!

 • Reageren
  Heidi
  28 februari 2016

  Wat 2 fijne weken heb je gehad meid.
  Super mooie foto’s zijn het.

 • Reageren
  Cindy
  28 februari 2016

  Die stappenapp, waar is die van? Zodra ik bevallen ben en ik me uit de voeten kan maken, dan wil ik ook heel veel lange wandelingen achter de kinderwagen gaan maken en het lijkt me leuk om bij te houden hoeveel stappen ik maak. Wat is Flynn toch een schatje!

  • Reageren
   Roos
   29 februari 2016

   Dat is een standaard app die ik op mijn samsung heb zitten! Ik wist in eerste instantie niet eens dat ik ‘m aan had staan haha! Maar volgens mij zijn er wel een heleboel goede te downloaden :)! Lekker wandelen met de kinderwagen is heerlijk en perfect om weer een beetje in shape te komen! X

 • Reageren
  Meike
  29 februari 2016

  Ik ben altijd een beetje jelly als ik jouw mooie, volle vlechten zie! Heel mooi. En volgens mij deelt iedereen de mening dat Flynn echt zo’n reclame-baby is haha, hij heeft echt een lief koppie.

 • Reageren
  Dorien
  29 februari 2016

  Wat een heerlijke weken! En wat is Flynn een heerlijk ventje! Ik ben laatst ook al losgegaan op de paas afdeling van de Hema. ik weet niet wie het leuker vindt, mijn dochter of ik! Haha!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge