Life with Rosie week 47 |dagje dierentuin, naar de kapper met Flynn en prikjes!

colla-week-48

Goedemorgen lieve mensen! Hebben jullie een fijne week gehad? Ik heb deze week mijn best gedaan zoveel mogelijk foto’s te maken zodat ik weer eens een uitgebreid fotodagboekje kon maken! Kijken jullie mee?

1

Ik start mijn maandag met een lekker ontbijtje! Flynn gaat vandaag een dagje extra naar de creche dus mijn beide mannen zijn al om half 8 de deur uit. Ik ontbijt lekker met kwark met granola en mandarijntjes. Heerlijk!

2

Het is weer die tijd van het jaar hoor ;-)! Je komt letterlijk om in alle reclamefolders haha.

5

Ik heb eindelijk weer eens tijd gepland om lekker te bloggen! Ik had er zoveel zin in en verschillende ideetjes opgeschreven dus ik kon lekker aan de slag gaan. Ik schreef 3 blogs, deed allerlei klusjes die ik veeeeel te lang al voor me uit schoof (en waar ik me dan ’s nachts weer suf over pieker omdat uitstellen eigenlijk veel erger is dan het daadwerkelijk doen). Dat voelt goed!

3

Ik doe gauw nog even wat boodschapjes. Om kwart voor 5 zijn Kay en Flynn er weer en om 5 uur staat onze kapster voor de deur.

4

Kay en Flynn hebben allebei weer mooie haren. Om de +- 4/5/6 weken komt ze langs en hebben de mannen weer nette kapsels. Wel nodig met die bossen haar haha ;-)!

7

Dinsdagochtend is het vroeg. 5.45 haal ik een hieperdepiep jongetje uit bed! Flynn krijgt een kiesje en ik merk dat hij er last van heeft. Hij is heel hangerig, wil alleen maar opgetild worden, veel knuffelen en hij doet korte slaapjes. Arme schattie.

’s Middags pas ik nog even op de buurmeisjes en later past de buurvrouw even op Flynn als ik boodschappen doe. Daarna drinken we nog even thee samen maar Flynn wil niet zo graag spelen. Niks voor hem, geeft wel aan dat hij zich niet zo goed voelt. Veel knuffelen en zijn speentje.

8

Lolaatje ♥!

20 21

Woensdag gaan we naar de dierentuin! Ik ga hier nog een apart blogje over schrijven maar wat hadden we een heerlijke dag! Het was koud maar de zon scheen heerlijk, het park was heel mooi, Flynn vond het allemaal fantastisch en het was lang geleden (nouja met onze vakantie ;p) dat we zoiets leuks met z’n 3en hebben gedaan. Binnenkort meer ♥.

 

9

Boekjes lezen met mijn liefste.

11

Goedemorgen van Lola en mij deze donderdagmorgen ;-)! Flynn is aan het zwemmen samen met oma en ik maak het huis schoon. Draai wasjes en maak mezelf klaar. We moeten zo naar het consultatiebureau.

12

Flynn krijgt 2 inentingen. Ik zie daar altijd zo tegenop omdat ik het ZO zielig vind. Ja het hoort er bij, dat weet ik nu wel een keer (;p), maar daarom vind ik het nog wel vreselijk sneu! Vooral 2. Oja er wou hier iemand aandacht hoor, kijk dat pootje op mijn arm haha.

13

Zo de prikjes zijn gehaald. Mijn arme schatje. Hij deed het heel goed hoor. Even heel hard gehuild maar op het aankleedkussen ging het alweer. Gelukkig! Met mij ging het trouwens ook goed hoor mocht je daarin geïnteresseerd zijn hahaha!

Ik heb Flynn gelijk in bed gestopt, hij was helemaal kapot van het zwemmen en dan ook nog van die vervelende prikjes. Hij heeft lekker 2.5 uur geslapen en in de tussentijd maakte en schreef ik het artikel met de HEERLIJKE witte warme chocolademelk! ♥

witte-warme-chocolademelk-stroopwafel

Ziet er veel te goed uit toch? Het artikel al gezien/receptje al gemaakt? :)

10

Oh ik vond dit zo vreselijk schattig. Flynn vind dit speelgoed helemaal fantastisch en toen er een elastiekje van mij op de grond lag moest die er natuurlijk ook bij om. Mijn kleine knapperd.

Hij heeft trouwens niet bewust maar 1 sok aan hoor, hij trekt ze de he-le dag uit haha.

14

Goedemorgen! Kay is aan het werk, Flynn is naar de creche en ik loop het dorp in om boodschappen te doen en cadeautjes te kopen.

Ik doe van alles vandaag. Huishouden, ik schrijf een blog, ruim kleertjes op uit Flynns kastje etc. etc.

23

Als Kay en Flynn thuiskomen knuffelen we heerlijk en gaat hij daarna, na zijn flesje, gauw naar bed. Hij is niet helemaal lekker. Ik denk dat dat nog van de prikjes komt

24

Wij kruipen met z’n 2tjes op de bank en kijken the Voice. Ik vind al die talentenjachten weinig aan maar the Voice vind ik nog wel leuk :)!

22

Het weekend maakte ik eigenlijk geen foto’s! We hadden een rustig weekend. Een verjaardag, even langs mijn oma (Flynns overgrootoma), heel veel knuffelen met Flynn (hij is zo knuffelig op het moment), in huis een beetje rommelen. Prima :)!

En dat was mijn week! Niet zo spannend als vorige week maar toch heel erg leuk ;-)! Super goede week gewenst allemaal!

handtekening Lifebyrosie.nl

Gerelateerde artikelen

8 reacties

 • Reageren
  Loes Johanna
  28 november 2016

  Gezellige week met veel knuffelen! :) Hopelijk is Flynn snel weer helemaal opgeknapt!
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Weekend Plog 6: bar tafel en gezellige avondenMy Profile

 • Reageren
  Bente
  28 november 2016

  Aaahw fijn dat de prikjes achter de rug zijn! En wat een fijne fluff balls zijn jouw katten toch <3
  Bente onlangs geplaatst…Weekoverzicht 46: Wandelen en wilde dierenMy Profile

 • Reageren
  Margot
  28 november 2016

  Hihi wat hebben katten toch een zwaar leven inderdaad ;-)
  Margot onlangs geplaatst…No word tagMy Profile

 • Reageren
  Lieke - Life As Lieke
  28 november 2016

  Ziet eruit als een leuke week! Jammer dat Flynn zich niet zo lekker voelde :( Zo gezellig die kaarsjes!
  Lieke – Life As Lieke onlangs geplaatst…Hobby’sMy Profile

 • Reageren
  ITGIRLSYLVANA
  28 november 2016

  lief kindje!

 • Reageren
  Shalane
  30 november 2016

  Ah Flynn is echt een knap ventje! Mooi ook zijn nieuwe haartjes. En jouw katten, liefde! <3

  Liefs,
  Shalane
  Shalane onlangs geplaatst…Stewardess vlog #2 | Middlesbrough, Dusseldorf en SandefjordMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  2 december 2016

  Jammer dat Flynn niet zo lekker was. Hopelijk gaat het ondertussen al wat beter? Jij bent ook een echte streepjes – fan zie ik … ;) dat shirtje met rode en witte streepjes vind ik zo leuk, van waar is ie ?

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge