Life with Rosie week 44

collage week 44

Ik had een hele fijne week! ♥ Kijken jullie mee?

1.

Good morning! Flynn is rond 6 uur wakker, ik doe de mooie lampjes aan die jullie misschien herkennen uit mijn artikel over Huis&Meer, en ik doe Flynn een schone luier en neem hem lekker bij me in bed om te voeden. Ik leg hem daarna nog bij me op het voedingskussen en samen slapen we nog een beetje. Heerlijk!

Rond 9 uur ga ik uit bed, Flynn slaapt nog lekker dus ik kan douchen en ontbijten. Samen met Kay ruim ik het hele huis op en maken we schoon. Niet mijn favo klusje maar ik krijg het in mijn bol en dan moet het gebeuren ;-)!

2.

Ik heb nog 3 appels die ik niet meer lekker vind om zo op te eten dus ik besluit er appelcompote (het recept deelde ik al eens hier! )van te maken. Lekker voor bij het eten van vanavond!

4.

Als Flynn weer wakker wordt was ik hem en doe ik hem schone kleertjes aan. Het broekje is van Ter Stal en het shirtje is van Feetje. Heerlijke zachte en elastische stofjes allebei!

3.

Daarna lekker met Kay knuffelen op de bank en Lola kwam er ook lekker bij liggen. Gezellig! <3

5.

Ondertussen maak ik foto’s voor mijn blog en schrijf ik een artikeltje. Kay gaat trainen en ik leg Flynn even in de kinderwagen bij me, kan hij nog even verder slapen.

6.

En James ligt lekker aan de andere kant te slapen en ons te observeren ;-)!

7.

Opeens heb ik wel heel veel zin in warme chocolademelk. Heuj! Mega mok dampende chocolademelk en slagroom :D! Heerlijk!

8.

’s Avonds, kaarsjes aan en gezellig samen op de bank een filmpje kijken. Aankomende week komt er nog een artikel online over welke film we keken, zo mooi <3!

13.

Knuffelen op de bank!

9.

Dinsdagmorgen! Meneertje heeft de hele nacht doorgeslapen, van 11 uur tot half 7. Wauw! Ik schrok om 5.15 wakker en trok een sprintje naar de babykamer om te kijken of hij nog wel ademde. Oh de gekste dingen haal ik mij in mijn hoofd in die 2 seconden ;-) Maar hij lag nog heerlijk te slapen. Helaas kon ik niet meer slapen omdat mijn borsten op knappen stonden (haha) maar om half 7 begon hij geluidjes te maken en besloot ik lekker te voeden. Daarna nog even een uurtje op het voedingskussen tussen ons in slapen voordat ik er uit ging.

11.

Ik besluit mijn haren weer eens uitgebreid te vlechten. Een opvlecht die overloopt in een visgraat. Goed gelukt al zeg ik het zelf :)!

10.

We moeten naar het ziekenhuis voor een nagesprek met de gynaecoloog. Blijkbaar is het standaard dat er een nagesprek plaats vind als je een zware bevalling hebt gehad, goed beleid vind ik dat. We praten nog wat na over de bevalling, we kunnen vragen stellen en hij legt wat dingen uit. Fijn om het zo goed af te kunnen sluiten :).

12.

We rijden na het gesprek door naar mijn ouders waar deze grote vriend ons staat op te wachten met zijn lievelings flos haha. Wat een schatje is het toch! We eten even wat, kletsen bij en gaan daarna weer naar huis want 1 van de buurvrouwen kwam nog even een kopje thee drinken en Flynn bewonderen.

14.

Ik had me opgegeven voor de Elle shopping night bij Costes en ik heb 2 kaarten gewonnen, hurray! Dinsdagavond ga ik met mijn zus kijken of ik nog wat moois kan vinden bij Costes :)! 17.

Woensdag! De hele ochtend is het Flynn tijd maar ’s middags besluiten we samen even te gaan lunchen in Hengelo. Gezellig!

18.

We eten bij de Twee Wezen en vinden een plekje in de lounge bij het haardvuur. Hier is er ook ruimte voor de kinderwagen en ze hebben lounge stoelen, fijn om in te zitten met mijn stuitje ;-)! We eten allebei een broodje met zalm, heksenkaas en garnalen. ZO lekker! Aanrader! En Flynn ligt lekker de hele tijd te slapen.

19.

’s Avonds lekker op de bank knuffelen met mijn schatje.

16.

Donderdag, we moeten ’s morgens naar het consultatiebureau en we gaan wandelend. Zo handig als alles zo dicht in de buurt is! Even een selfie met Flynn ♥.

21.

’s Avonds rij ik naar mijn ouders, zij passen beneden eventjes op Flynn en ik ga in bad. Lekker ontspannen en de Happinez lezen.

24.

Goedemorgen mijn lieve Flynn! Vrijdagmorgen, voeden in bed. Zijn haartjes zijn zo lief haha.

25.

Vandaag hebben we niks gepland, fijn! We maken ’s middags nog wat foto’s van Flynn, ik rommel wat in huis en bak ’s middags cakejes.

20.

Zaterdagmorgen, mijn haren weer gevlochten :). Aan beide kanten een opvlecht en een lage knot. Wat zo fijn is aan vlechten is dat je haar lekker de hele dag uit je gezicht is en het eigenlijk altijd goed blijft zitten.

23.

Ik maak de cakejes af waar ik gisteren al mee begonnen was (dinsdag online, zó lekker!!) en neem ze mee naar mijn zus. Mijn andere zus is daar ook en we kletsen gezellig bij.

22.

Een maal thuis breng ik nog even een kwart van de cakejes naar de buren. Ik heb zoveel, komt toch niet op, en ik kan hun daar blij mee maken! Win win :D

’s Avonds komt een vriendin pizza eten en bijkletsen. Rond 11 uur voed ik Flynn en daarna duik ik lekker ons bed in.

Het was een fijne week, de dagen vliegen om maar ik geniet volop! Liefs!

handtekening rosie

Gerelateerde artikelen

16 reacties

 • Reageren
  Kelly
  1 november 2015

  Leuke week heb je weer gehad! Genieten van alle lieve foto’s van de kleine.
  Ik wilde trouwens nog even zeggen dat ik je lichaam er ook zo mooi en gezond uit vind zien zo na de bevalling

 • Reageren
  Margot
  1 november 2015

  Wat een leuke week! En netjes dat ze zo’n afsluitend gesprek doen.

 • Reageren
  Dionne
  1 november 2015

  Wat een fijne foto’s! Flynn is echt een mooi babytje!

 • Reageren
  Manon
  1 november 2015

  Wat een heerlijk overzicht. Wat is Flynn toch een mooi kindje. Erg mooi hoe je je haren hebt ingevlochten, moet ik toch ook een gaan proberen! Vind het er erg mooi uitzien.

 • Reageren
  Femke
  1 november 2015

  Hmmmm, die cakejes zien er heerlijk uit! Ben benieuwd naar het recept :) En wat is Flynn toch een schatje <3

 • Reageren
  Bente
  1 november 2015

  Ziet er inderdaad uit als een hele fijne week! Heerlijk zeg :)

 • Reageren
  Lisanne
  1 november 2015

  Ziet er uit als een gezellig week! Op naar weer een nieuwe fijne week 😊

 • Reageren
  Anneleen
  1 november 2015

  Wat is Flynn een mooi en lief mannetje! Die haartjes <3 fijn dat je nog een afrondingsgesprek had bij de gynaecoloog en inderdaad goed dat daar aandacht wordt aan geschonken!

 • Reageren
  Daniëlle
  1 november 2015

  Dat ziet er uit als een hele fijne week! Wat is je haar prachtig, ik laat het nu groeien en hoop dan ook zo mooi te kunnen vlechten!

 • Reageren
  Joyce - Lemonylifenl
  1 november 2015

  Wat is Flynn toch een schatje!

 • Reageren
  Leonie
  1 november 2015

  Wat leuk om te zien allemaal. Ik ben heeeeel benieuwd naar t recept vd cake!

 • Reageren
  Inge
  1 november 2015

  Heerlijk, wat een fijne week lijkt me dat! Geniet ervan!! Maar dat komt vast goed, want hoe kan je nou niet genieten van zo’n schattig baby’tje! : )

 • Reageren
  Sylvia
  1 november 2015

  Flynn is wel echt schandalig schattig, dat koppie net boven de dekens! <3

 • Reageren
  Simpel, met een snufje liefde.
  1 november 2015

  Wat een fijne week heb je gehad! Ik wens je een fijne nieuwe week toe.

 • Reageren
  Saskia
  2 november 2015

  Wat heb je je haren mooi gevlochten, ik probeer het zelf ook wel eens maar het wil nooit lukken haha!

 • Reageren
  Lieke
  3 november 2015

  Wat knap dat je zo kan vlechten, ik ben daar dus echt een ramp in! Als ik jou weekoverzichten lees, mis ik de tijd wel dat Mason zo klein was.

  Fijne nieuwe week!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge