Life with Rosie week 31 | Onze nieuwe Tula uitproberen en veel gezond eten

collage

Hai lieve allemaal! Hebben jullie een leuk weekend gehad? Mijne was weer heel erg fijn :)! Mijn hele week trouwens, kijken jullie mee?

1.

We beginnen onze week goed met een flinke wandeling en we komen uit bij de hertjes!

2.

Zo leuk!! :D

3.

Flynn vind het ook helemaal fantastisch. Hij maakt de hele tijd geluidjes, steekt zijn hand uit en gaat helemaal naar voren zitten alsof hij het liefst uit de kinderwagen zou kruipen haha. Super leuk!

4.

Ik probeer de laatste tijd weer wat meer op mijn voeding te letten en wat meer te sporten (poging 2864, i know!) en watermeloen is zo lekker op het moment! Makes me happy!

13.

Op naar het werk!

6.

Ik maak weer wat hapjes voor Flynn, net als bijna iedere week. Rijst met boontjes en erwtjes, zoete aardappel met broccoli en zoete aardappel met wortel en bloemkool.

5.

Proberen je hele outfit op de foto te zetten is zo makkelijk nog niet ;-)!

7.

Rond etenstijd is Flynn altijd een beetje zeurderig maar als ik hem in de kinderstoel in de keuken zet terwijl ik eten maak is hij helemaal tevreden. Als hij me maar kan zien :)!

9.

Altijd als ik wil bloggen gaat Lola op de laptop of op mijn notitieboekje liggen. Ja Lola ik knuffel je al ;-)!

8.

Ontbijten met zelfgemaakte granola. Lekker! Recept komt binnenkort online! :)

10.

Ik ga naar mijn ouders want ik heb zoveel last van mijn teen. Ik heb af en toe last van ingegroeide teennagels (charming charming) en dat doet zoveel pijn. Bah! Mama is pedicure dus die kan mij altijd helpen maar eerst even knuffelen met lieve Semmie. De awardwinnaar in de categorie ‘het meest zielige hoofd trekken op aarde’!

11.

Tadaaaaa, in de martelstoel ;p! Nee hoor dit keer deed het een stuk minder pijn gelukkig!

12.

2 voetenfoto’s achter elkaar? Hmm.. Haha! Ik besluit lekker in bad te gaan bij mijn ouders. Even lekker niks, ontspannen en een boek lezen. Makes me happy!

 

14.

Woensdagavond gaan Kay en ik squashen. De buurvrouw past op Flynn en wij gaan ons even flink in het zweet werken. Super leuk om dit samen te doen :)! Ik had nog nooit eerder gesquasht maar hallo hee wat is dat zwaar haha. SUPER leuk maar echt wat zwaar haha. Deze week weer en kijk er nu al naar uit!

15.

Voor de tijd aten we trouwens dit. Een heerlijke noodlesoup met heel veel groenten en biefstukreepjes. Hmm! Ik hield afgelopen week een eetdagboek bij, die komt deze week online :)!

16.

Knuffelen met James op de bank ♥!

18.

Hoera! Onze nieuw bestelde Tula werd bezorgd. Een rib uit ons lijf, dat wel, maar we zijn er zo blij mee! Met de vakantie in Frankrijk en Oostenrijk in zicht (nog een maandje!) leek het ons heel handig om een rugdrager te kopen om kleine grote Flynn makkelijk mee de bergen in te kunnen nemen. Hij is eigenlijk nog net een pietsie beetje te klein voor deze Tula Toddler maar hij vond het helemaal leuk in de draagzak (zoals je ziet!).

17.

Helleuw! Flynn lag na 10 minuten wandelen al te slapen haha. Schatje. De Tula is door Flynn goedgekeurd ;-)! Ik zal er na onze vakantie een uitgebreide review over schrijven. Vinden jullie onze gekozen kleur trouwens niet stoer? Je kunt ‘m ook in allerlei patroontjes krijgen maar aangezien ik hoop dat we deze misschien wel een jaar of 10 gebruiken dacht ik dat het slimmer was om voor een effen patroon te gaan. Ik vond dit legergroene heel gaaf, ook voor Kay om te dragen.

20.

Zaterdag kook ik weer heerlijk (al zeg ik het zelf ;p). Kalkoenfilet gebakken in ketjap, knoflook en sambal met zoete aardappel schijfjes uit de oven en heel veel puntpaprika. Hmm! ♥

19.

Mijn zus is er weer van vakantie dus gaan we even langs om bij te kletsen! Flynn vermaakt zich de hele tijd met een bal op het gras haha.

21.

Met Lola tegen me aan een aflevering van Gilmore girls kijken. Echt, ik hou van deze serie! Heerlijk!

En dat was mijn week (en een notendop, dat wel ;p). Vandaag ben ik een dag aan het vloggen, voor het eerst in tijden weer eens aangezien er veel vraag naar was! Ik wens jullie een super fijne week!

handtekening Lifebyrosie.nl

Gerelateerde artikelen

8 reacties

 • Reageren
  Marjoleine
  8 augustus 2016

  Wat een leuke week heb je gehad! De kleur van de Tula is echt heeel tof!
  Marjoleine onlangs geplaatst…Over mijn Indische rootsMy Profile

 • Reageren
  Rowan
  8 augustus 2016

  Wat een fijne week! Heerlijk! Ik ben ook gek op watermeloen en ik ben dit weekend begonnen aan Gilmore Girls, echt genieten! ;-)
  Rowan onlangs geplaatst…Bryce Canyon: sprookjesachtig mooiMy Profile

 • Reageren
  Michelle
  8 augustus 2016

  Wat een lekker weekje! Die kleur Tula is inderdaad heel stoer. Ik ben zelf ook niet zo van die drukke printjes; wij hebben zelf een zwarte Bondolino en die bevalt heel goed!
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG66: WE ZIJN WEER THUIS!My Profile

 • Reageren
  Darina
  8 augustus 2016

  Wat een leuke week. De noodle soep ziet er heerlijk uit!
  Darina onlangs geplaatst…Weekend Notes 4My Profile

 • Reageren
  nienke
  8 augustus 2016

  Wat een leuke week heb je gehad! Ik zit er ook over te denken om alweer voor een Tula-toddler te gaan kijken omdat mijn meisje erg lange benen heeft. Maar inderdaad die dingen zijn nogal aan de prijs! Ik vind de kleur heel tof! Al vind ik het zelf lastig om voor een effen te gaan als er zoveel patroontjes zijn… Terwijl effen inderdaad waarschijnlijk handiger is voor langere tijd…
  nienke onlangs geplaatst…Weekoverzicht 13My Profile

 • Reageren
  Inge
  8 augustus 2016

  Whaaaa! Wat leuk, een vlog! Kijk er nu al naar uit hihi

 • Reageren
  Joyce - LemonyLife
  8 augustus 2016

  Ziet eruit als een leuke week! Wat is Flynn toch een schatje!
  Joyce – LemonyLife onlangs geplaatst…PERSONAL UPDATEMy Profile

 • Reageren
  Femke
  8 augustus 2016

  Oooeh, wat een leuke dingen komen er binnenkort allemaal online!! Ik kijk er nu al naar uit :D (zoals de vlog en het eetdagboek)!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge