Life with Rosie week 10: Spring has sprung

Is het echt al week TIEN? Ongelofelijk! Hoe cliché het ook is maar de weken vliegen echt voorbij! Heb je afgelopen weekend ook zo genoten van het heerlijke weer? Het voelde écht als lente de afgelopen 2 dagen! ♥

Laat ik mijn dagboekje beginnen met deze heerlijke foto van Flynnie! Wat ligt hij toch heerlijk te slapen met zijn billen in de lucht ♥. Deze foto maakte ik gisteren. Ik voel me vanaf vrijdag al niet helemaal top. Moe en veel hoofdpijn en ik besloot lekker even naar mijn ouders te rijden, Flynn in bed te stoppen en zelf in bad te duiken. Even ontspannen. Toen ik om het hoekje keek bij Flynn lag hij zo lief te slapen. Deze foto stuurde ik naar Kay die op de voetbal was!

Mijn week was vol met werk nu ik er op terug kijk. Maandag werkte ik de hele dag, dinsdag, woensdag en donderdag had ik bereikbaarheidsdienst en vrijdag werkte ik ook de hele dag. Die balans zoeken lukt nog niet helemaal en daar moet ik echt even goed mee aan de slag gaan. Gelukkig heb ik deze week de dinsdag en donderdag lekker helemaal vrij :)!

Tijdens bereikbaarheidsdienst kun je in principe gewoon dingen doen alleen moet je dus altijd de telefoon bij je hebben. Ik besloot er maar gewoon lekker op uit te gaan met Flynn. Ik moest voor een toffe samenwerking nog even langs de Kwantum en Flynn vond het er helemaal fanatastisch ;-)! 1 groot speelparadijs voor die jongen haha.

En ’s avonds doodmoe bij mij liggen. Daar heb ik geen problemen mee hoor! ;-) We hebben zoveel geluk dat Flynn zo’n ontzettende knuffelkont is. Knuffels, kusjes, ik krijg ze de hele dag!

Ik zie deze lieve en leuke meisjeskleding staan in het krantje van de Lidl en stuur ze door naar een vriendin als tip. Misschien ook een leuke tip voor jullie! De jongenskleertjes van Lidl vind ik vaak niet zo veel aan maar de meisjeskleding.. Schattig toch!

Blurry but perfect! Mijn vrolijke Flynn! Het gaat op het moment heel goed met zijn oortjes (afkloppen) en hij is zo blij en weer lekker zichzelf. Dat maakt mij ook heel gelukkig!

Terwijl Flynn lekker speelt probeer ik ergens tussendoor even wat te eten en een blogje te schrijven.

Sorry voor de Flynn spam haha. Ik heb deze week weer weinig anders gefotografeerd dan mijn kind ;-)!

Links zie je een mega vermoeide mij met een Lola die op mijn armen ligt zodra ik de laptop tevoorschijn haal. Ik ben eigenlijk te moe om iets te doen maar ik moet echt nog wat administratie wegwerken. Flynn kijkt ondertussen naar zijn favorietje: Peppa big!

Zaterdagochtend gaan Flynn en ik samen nog eventjes op pad. Het is zulk lekker weer! We lopen even het dorp in waar ik even bijklets bij de toffe conceptstore (waar ZOVEEL leuke kaartjes hangen) en ik kom deze leuke kaars tegen bij Hema. Daarna gaat Flynn nog even lekker spelen in de speeltuin en zit ik rustig op een bankje in het zonnetje. FIJN!

Een lekker onsamenhangend verhaal weer maar zo voelen mijn weken ook de laatste tijd ;-)! Veel werk en alle tijd die ik heb spendeer ik met mijn snoetje. Hopelijk komt daar gauw wat meer rust in maar dat heeft even tijd nodig :)! Hoe was jouw week?

Gerelateerde artikelen

11 reacties

 • Reageren
  Marleen
  13 maart 2017

  Wat een leuke foto’s van Flynn weer! Het weer was (en is!) inderdaad fantastisch. Ik heb er goed van genoten: vrijdagmiddag vrij kunnen nemen van werk om uiteindelijk op het terras te belanden met vrienden en zaterdag lekker Maastricht verkend :)

 • Reageren
  Evelien
  13 maart 2017

  Wat weer een leuk weekoverzicht! Jij bent een van de weinige bloggers bij wie ik het niet erg vind om een overload aan kiddo te zien/lezen. Geen idee hoe je het doet, maar je doet het goed! Fijne week gewenst!

  P.S. Conceptstore is leuk! :)

 • Reageren
  Margot
  13 maart 2017

  Ahw die eerste foto van Flynn is wel heel erg schattig inderdaad!
  Margot onlangs geplaatst…Outfit: Blouse & truiMy Profile

 • Reageren
  Josianne
  13 maart 2017

  Mijn week was prima! In het begin last van alle regen, maar aan het einde was het echt práchtig weer; inclusief fijne hardloopwedstrijd. Dus, yay!
  Josianne onlangs geplaatst…Diary #16 – Heel veel regen & zonnige zondag!My Profile

 • Reageren
  Bianca
  13 maart 2017

  Wat een heerlijke week en wat een lieve foto’s van Flynn! Ik hoop dat het mooie weer nog even aanhoudt want donderdag is mijn man jarig en gaan we een dagje wat leuks doen dus hopelijk is het dan ook nog terrasjes weer :-)
  Fijne week! xx

 • Reageren
  Malou | Blonde Blossom
  13 maart 2017

  Wauw wat is Flynn een mooi en lief jongetje! Superleuke naam ook en die foto is echt heel schattig. Ik snap wel dat je hem spamt ;) Malou x

 • Reageren
  Jessica
  13 maart 2017

  Wat een vrolijkheid straalt de foto met de tulpen uit!
  Jessica onlangs geplaatst…Wat is een goed cadeau voor mannen?My Profile

 • Reageren
  Daniëlle
  15 maart 2017

  Leuke foto’s! Begrijpelijk hoor dat je Flynn zo vaak op de foto zet ;)
  Daniëlle onlangs geplaatst…Burger met serranoham, mozzarella en pestoMy Profile

  • Reageren
   Roos
   16 maart 2017

   Haha thanks, hij is ook zo’n lekker ding om te fotograferen :D!

 • Reageren
  Debbie
  17 maart 2017

  Wat een knappe lieve zoon hebben jullie!<3

 • Reageren
  Anneleen
  21 maart 2017

  Een nieuwe job is in het begin altijd erg vermoeiend en energie vretend! Hopelijk vind je snel een ritme en kan je tussendoor volop genieten van jullie knappe Flynn! Zorg goed voor jezelf! X
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge