Life with Rosie week 1

life-with-rosie-week-1

Hey lieve allemaal! Ik laat je vandaag weer eens in foto’s zien wat ik afgelopen week uitspookte! ♥

a

Ik begin deze week met een foto van mijn lieve boekjesmonster ;-)! Lekker warme trui aan en het ene na het andere boekje ‘verslinden’. Of kapot maken. Of in je mond doen. Of alleen maar op de muziekknopjes drukken. Of door de kamer gooien. Of..

b

Lola begon helaas zondagavond (weer) in hoekjes te plassen en kreeg weer last van haar blaas. Ik bracht wat urine naar de dierenarts en moest later terugkomen om een foto van haar blaas te maken. Gelukkig geen steentjes te zien dus nu maar even verder kijken hoe en wat.

i

Daar moet natuurlijk wel heel dramatisch bij gekeken en gemiauwd worden, dat begrijp je ;-)!

c

Lekkere lunch! En lekker de Allerhande lezen :)! Ik vind dat er deze keer heel veel lekkere recepten in staan. Gelijk op het boodschappenlijstje van volgende week gezet.

d

Ik pak dit boek er weer eens bij om wat inspiratie op te doen voor het avondeten en voor tussendoortjes voor Flynn. Flynn was altijd gek op rijstwafels, maiswafels, luchtige crackertjes en andere redelijk gezonde tussendoortjes. Maar het lijkt er op het moment echt op dat hij er helemaal op ‘uitgegeten’ is. Sowieso eet hij minder goed op het moment dus we gaan maar eens kijken of we wat andere lekkere dingen voor hem kunnen bakken/koken! :)

e

Mijn meneertje heeft bij vlagen heel veel last van zijn oortjes, zo zielig. De mensen die mij op Instagram volgen weten het misschien al wel maar Flynn wordt binnenkort geopereerd. Hij krijgt buisjes in zijn oren en zijn neusamandelen worden verwijderd. Hij is al vanaf de zomer iedere keer ziek, snotterig, heeft last van zijn oortjes en gewoon heel erg vatbaar voor alles dus we zijn blij dat er iets aan gedaan kan worden. Natuurlijk vind ik het heeeeel spannend (ik doe nu nog aan de struisvogel tactiek ‘niet aan denken, niet aan denken’) maar het komt steeds dichter bij. Maar als ik hem dan zo zie, huilerig en vol verdriet van de (denk ik) pijn ben ik juist heel erg blij dat hij gauw geholpen wordt. Hoor zoveel positieve geluiden over kindjes die echt enorm opknappen nadat ze buisjes hebben gekregen en de neusamandelen verwijderd zijn. Fingers crossed dat het ook voor Flynn gaat gelden!

Voor nu, lekker hangen bij mama. Hand in hand ♥.

g

Outfit! Deze trui zit zo lekker :)!

f

Lieve Lola en James aan het spelen met een nieuw zelfgemaakt speeltje. Vrijdag komt hier een artikel over online vol diy kattenspeeltjes!

h

Lunch bij mijn zus! :D Lekker en licht. Een volkoren beschuit met huttenkase, peper, zout, bieslook en komkommer. Dit was trouwens niet het enige wat ik at hoor maar het was het meest fotogenieke ;-)!

1

Mooie Bloomon bloemen op de vaas! :)

1

’s Avonds haal ik samen met Flynn Kay op van zijn werk en wauw wat is die oefenzaal interessant!! Alle kettlebells, ballen en apparaten moeten geïnspecteerd worden haha.

2

’s Avonds spelen we een spelletje als Flynn in bed ligt en schuiven de buren ook nog spontaan even aan. Gezellig!

3

Zaterdag had ik een hele leuke dag maar maakte ik helemaal geen foto’s! Ik ging met een vriendin shoppen in Enschede en ’s avonds stappen in Duitsland. Na het stappen was ik nog zo helder dat ik dacht; hee dit moet ik vastleggen haha. Dus dit is een selfie van 5.00 toen ik thuis kwam! Hoe ik zo fris en fruitig ben weet ik ook niet maar ik had nergens last van. Lekker geslapen en de volgende ochtend (middag) ook weer prima opgestaan. FIJNNNN!

2

En de zondag was lekker rustig! Ik sliep uit, Flynn was heel erg vrolijk en we hebben lekker een eindje gewandeld. Fijn!

Sorry voor het kleine aantal foto’s, deze week ga ik beter mijn best doen! ♥ Ik moet er weer even inkomen na maanden geen ‘life with Rosie’s’! ;-)

Hoe was jouw afgelopen week?

handtekening Lifebyrosie.nl

 

Gerelateerde artikelen

2 reacties

 • Reageren
  Marit
  9 januari 2017

  Wat wordt Flynn al groot zeg. Jij deed toch aan hardlopen? doe je dat nog?

  • Reageren
   Roos
   9 januari 2017

   Groot wordt hij he :)! En ja/nee. Ik probeer regelmatig aan hardlopen te doen maar iedere keer raak ik geblesseerd en ik ren dus nooit langer dan een paar weken. Heel lastig!
   Roos onlangs geplaatst…Life with Rosie week 1My Profile

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge