Life with Rosie week 4

1.1

Hey! Beter laat dan nooit lijkt de laatste tijd wel mijn vaste iets te worden zeg haha. Op de 1 of andere manier lukt het me allemaal op het moment eventjes niet om alles in goede banen te laten leiden waardoor mijn blog soms een beetje op de 2e (of 36e) plaats komt! Maar daar gaat snel verandering in komen. Vanaf volgende week werk ik een stukje minder en vanaf 1 maart al helemaal. Meer tijd voor mijn blog dus binnenkort, ik kan niet wachten!

Ik heb, ondanks de drukte, een hele fijne week gehad! Veel gezelligheid, etentjes, wilde plannen en sneeuw! Kijken jullie mee?!

1.

Maandagmorgen kijk ik uit het raam en zie ik dat het wit is! Het sneeuwt! Maar helaas, het blijft niet liggen. Maar wat een mooi gezicht is het :)!

2.

Tijdens mijn ontbijt ben ik weer met van alles bezig. Van Facebook tot mijn agenda, werktelefoontjes en het schrijven van een blogje. Meestal ziet mijn tafel er dan zo uit. Ik ben nou eenmaal heeeel erg rommelig ;-)!

3.

Omkleden, hop naar mijn werk!

4.

Ik kom te laat op mijn werk door een ongeluk wat gebeurd is bij de afslag. Ziet er niet zo fijn uit!6.

Na mijn werk stap ik in de trein naar Apeldoorn. Ik ga eten met Josianne en Apeldoorn is ongeveer in het midden tussen onze plaatsen in!

7.

We eten tapas en kletsen de hele avond. Heerlijk om zo leuk met iemand te kunnen kletsen over bloggen en het starten van een eigen bedrijf enzo! Het was een super gezellige avond.

8.

Ooh arme ik, het was zo verschrikkelijk koud en mijn trein voor de laatste 5 minuutjes naar huis had een kwartier vertraging. Ik had zoveel zin in zoet en ik stond naast dit aanplakbiljet haha ;p! Ik heb me ingehouden hoor ;-)!

11.

Ik doe ’s morgens een paar workout video’s van Blogilates. Ik ben erg fan van de 6 minutes video’s. Hier doe ik er dan 2 van en dan heb ik in een kwartiertje al van alles getraind! :)

5.

Daarna rij ik naar mijn ouders en haal ik lieve Luca op. Ik mag weer een middagje oppassen. Wat een gedoe is het toch iedere keer om een baby mee te nemen in de auto haha. Volgens mij moeten alle mommy’s enorme spierballen hebben want jee wat is die maxicosi zwaar zeg haha!

10.

Ik bak ontbijtmuffins uit het boek van Rens Kroes. Ze waren lekker, ik deel morgen het recept met jullie! :)

12.

Woensdagmorgen rij ik naar Rijssen om een kopje thee te drinken met een vriendin. Zij woont in Amsterdam en we zien elkaar jammer genoeg niet heel veel. Nu moest ze voor haar werk naar Rijssen dus regelde ik dat ik ook even daar heen kon. Gezellig even bijgekletst!

15.

Dit was zo lief. Ik was al laat voor het werk, had slecht geslapen en ohnee ik moest ook nog krabben. Kwam ik bij de auto, had Kay het al voor me gedaan. Zo lief :D!

16.

Na mijn werk lekker op de bank met mijn laptop en Lola die helemaal languit over me heen lag! 17.

Mijn auto moest naar de garage voor een aantal dingetjes dus die bracht ik, samen met mijn schoonvader, even weg. Nog even gezellig thee gedronken en gekletst daar haha. Ik kan echt redelijk goed Twents verstaan maar sommige mensen, waaronder de monteur.. Daar valt niks van te maken ;p!

18.

’s Avonds ging ik met Kay even naar Ikea en kijken voor nieuwe schoenen. Ik vind deze echt heeeeeeeel erg gaaf <3

19.

En daarna lekker eten bij Emma’s eetcafe in Hengelo. Heerlijk gegeten :)! 20.

Zaterdagmorgen! Lekker uitgeslapen met Kay en toen we de gordijnen open deden en zagen dat het wit was buiten was ik helemaal blij. ZO leuk vind ik dat! De katten zaten de hele tijd te zeuren (mauwen) dat ze zo graag naar buiten wouden.. Nou prima dan. Ze sprongen allebei met 4 poten tegelijk in de sneeuw en toen wisten ze niet hoe gauw ze er weer uit moesten komen haha. Ze snapten er niks van, het was zo grappig. Later hebben ze allebei nog een poging gedaan en vooral Lola zat helemaal onder de sneeuw maar na een minuut of 5 was het toch wel erg koud en gingen ze weer lekker naar binnen. Diva’s.

21.

Heel anders dan lieve Semmie. We gingen naar mijn ouders en die hond is zo blij als het sneeuwt haha. Rollen door de sneeuw, sneeuwballen opeten, springen van plezier. Heerlijk! <3

Zondag heb ik met een vriendin op de rommelmarkt gestaan in Enschede en nu ben ik alweer hard aan de slag. Vanaf volgende week werk ik (bewust) minder uren en heb ik weer een stuk meer tijd voor mijn blog. Heerlijk :)!

Fijne week allemaal <3

handtekening rosie

Gerelateerde artikelen

31 reacties

 • Reageren
  Josianne
  27 januari 2015

  Heeee, minder uren werken? Daar hadden we het nog niet over gehad! En die schoenen zijn heel gaaf. Ik zou ze kopen haha.

 • Reageren
  Anne Solveig
  27 januari 2015

  Aaah die Nikes zijn tof! En dat hondje <3 <3 <3

 • Reageren
  Kirsten
  27 januari 2015

  Super leuke foto’s, wat knap dat je je hebt ingehouden bij de chocolade aanbieding, topper!

 • Reageren
  Isabel Cristina
  27 januari 2015

  Leuke foto’s! Die Nikes zijn erg leuk!

 • Reageren
  Miss Paperfection
  27 januari 2015

  Leuke foto’s, vooral die van de poezies in de sneeuw. Altijd leuk om te zien hoe dieren daar op reageren :-)

 • Reageren
  Simone
  27 januari 2015

  Wat een leuk foto-overzicht weer!

 • Reageren
  Bente
  27 januari 2015

  Aah sneeuw! Bij mij heeft het dus nog steeds niet gesneeuwd. Ik hoop deze winter toch minimaal 1 keer door een vers pak te kunnen lopen!

 • Reageren
  Xaviera
  27 januari 2015

  Leuke foto’s allemaal! Lief je katten en Semmie in de sneeuw, mijn katten vonden het ook al snel weer tijd om naar binnen te gaan toen ze even met hun pootjes in de sneeuw hadden gestaan. ;)

 • Reageren
  Saskia
  27 januari 2015

  Wat een heerlijk beestje is die Semmie.
  En altijd prettig, minder kunnen werken. Geniet ervan (en plan je vrije tijd niet te vol)

  • Reageren
   Roos
   28 januari 2015

   Helemaal mee eens Saskia, en dat moet ik juist ook een beetje gaan leren ;-)! Liefs! XX

 • Reageren
  Swaen
  27 januari 2015

  Wat een fijne foto’s, wat een sneeuw bij jullie, bij ons was er alleen een klein beetje op zaterdag maar dat was ook zo weer weg…

 • Reageren
  Margot
  27 januari 2015

  Haha die katten in de sneeuw, ik kan het me helemaal voorstellen!

 • Reageren
  Manon
  27 januari 2015

  Ik heb helemaal geen sneeuw gezien haha, ik zat dit weekend vlakbij amsterdam.. Leuke fotos heb je geplaats en die nikies zijn heel leuk!<3

  • Reageren
   Roos
   28 januari 2015

   Ooh wat jammer zeg, hier was het helemaal wit. Fantastisch <3

 • Reageren
  Femke
  27 januari 2015

  Ooeh, ik ben benieuwd naar de ontbijtmuffins zeg! Lijkt me erg lekker. Hoop dat je deze week wat rustiger aan kunt doen ja :D Ik wens je nog een mooie week toe! :)

  • Reageren
   Roos
   28 januari 2015

   Dankjewel lieve Femke, de ontbijtmuffins komen er aan <3! XX

 • Reageren
  angelique
  27 januari 2015

  Super foto’s weer

 • Reageren
  Simone
  27 januari 2015

  Ik ben super benieuwd naar het recept van de ontbijt muffins. Klinkt onwijs lekker!

 • Reageren
  Marion
  27 januari 2015

  Dieren en sneeuw! Het blijft geweldig. Wij hebben een logeetje, een jack russeltje, die kon ook altijd helemaal dol worden in de sneeuw. Zo lachen!

 • Reageren
  Veerlez
  27 januari 2015

  Die Nikes zijn echt heel mooi!
  & zolief dat Kay de ramen al gekrabd had, ik vind dat ook zo een rot klusje!

  • Reageren
   Roos
   28 januari 2015

   Ja echt dat soort kleine dingen vind ik zo ontzettend lief!

 • Reageren
  Sabrina
  27 januari 2015

  Ah wat een leuke foto’s zeg! Ik was ook zo blij met de sneeuw, helaas bleef het niet langer dan een dag liggen bij mij!

 • Reageren
  Jolien
  27 januari 2015

  Die Nikes zijn leuk! En ik ben benieuwd naar die ontbijtmuffins.

 • Reageren
  Mariel
  27 januari 2015

  Hoi Roos,

  Ik zag bij veel andere bloggers artikelen over ‘powervrouwen’, misschien ken je ze wel. Maar bij de vraag wie uit de media mijn powervrouw zou zijn moest ik gelijk aan jou denken.
  Ik volg je al een tijd en vind het echt knap hoe je door alles heen positief kunt blijven. Hoe je bewust kiest voor optimisme, en hoe je je voor anderen inzet. Ik heb al zoveel van je geleerd! (En gelachen natuurlijk :)). Ik moest je dit gewoon even zeggen, want voor mij ben jij echt een powervrouw! Ga alsjeblieft gewoon zo door!

  • Reageren
   Roos
   28 januari 2015

   Mariel wat ontzettend lief! Ik weet echt niet hoe ik hier op moet reageren maar dankjewel, wat een enorm compliment zeg! Heel erg gaaf om te lezen dat je iets van mijn blog kan leren en dat ik je aan het lachen kan maken haha! Wauw, dankjewel. Dit maakt mijn dag echt helemaal goed! <3

 • Reageren
  Dana
  27 januari 2015

  Leuke foto’s allemaal! Wat lief van Kay dat ie je ruiten al ijs-vrij had gemaakt!

 • Reageren
  Estrella
  28 januari 2015

  Leuke foto’s! Vooral die in de sneeuw!

 • Reageren
  mieke
  29 januari 2015

  mooie site en layout enzo…
  ik zie alleen even niet waar je druk mee bent?
  leuke of de minderzinnige dingen zijn ontspanning, volgens mij gaat het allemaal vanzelf bij jou..

  • Reageren
   Roos
   29 januari 2015

   Hai Mieke, dankjewel voor je complimentjes. Ik weet alleen niet helemaal wat je bedoeld. Waarmee ik druk ben?! Voornamelijk werk en daarvan laat ik niks zien in mijn dagboekje! Alles gaat net zo min bij mij vanzelf als bij ieder ander op deze aardbodem ;-)! Ik laat natuurlijk lang niet alles zien op mijn blog dus laat dat je beeld niet vertekenen! Liefs

 • Reageren
  Els
  10 februari 2015

  Heerlijk he sneeuw van mij mag er wel weer wat vallen want deze regen is niks

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge