Life with Rosie week 31

collage

Hai meiden! Genieten jullie van het fijne weer of heeft het bij jullie flink gestormd?! Ik heb een fijne week achter de rug en heb genoten van het mooie weer! Lekker gegeten, bij een vriendin in haar badje ‘gezwommen’ (;p), een dagje gewinkeld, naar een streekmarkt geweest, uit eten geweest en nog veel meer! Ik hoop dat jullie ook een fijne week gehad hebben. En natuurlijk een fijne zondag gewenst <3

1.

Ik was veel onderweg deze week! Richting cliënten, familie, vrienden etc :)!

Soms heb je van die weken dat je helemaal geen zin hebt in koken en soms juist wel. Deze week had ik juist zin om lekker te koken :)! Ik maakte weer een aantal lekkere dingen zoals deze spaghetti die we voor de grap hebben omgedoopt tot spaghetti ala Rosie. Zo lekker, vers en simpel. Love it :)!

2.

Ik ging weer eens lekker in bad bij mijn ouders. Al zo lang niet gedaan maar ik had er weer helemaal zin in! Dat is echt één van de weinige dingen die ik echt mis in ons huis, een bad! Hmm! Als ik bij mijn ouders ben kan ik natuurlijk ook heerlijk knuffelen met de liefste bastaard (a.k.a. Sem). Zo’n schat!

Naamloospain

Ik boekte samen met een vriendin een weekendje Arnhem voor over 2 weekjes. Super veel zin in! Als jullie tips hebben voor leuke cafeetjes, theehuisjes, restaurantjes of kroegen: let me know!!

4.

Ik werk weer meer met boodschappenlijstjes! Een tijdje liet ik het een beetje versloffen maar hallo hee wat gaat er dan snel veel geld doorheen aan boodschappen. Zo zonde! Ik maakte dus weer een strakke lijst, zoals ik jullie hier uitlegde, en deed mijn boodschappen bij Lidl. €30,- voor een week vond ik netjes van mijzelf :D!

We kregen wat minder leuk nieuws afgelopen week maar in plaats van ons er rot om te voelen besloten we uit eten te gaan en er een leuke avond van te maken. We aten weer pizza bij het restaurantje waar je – by far-  de beste pizza’s kan eten in de buurt: Al Capone in Zenderen. Ik at een ‘Big Boss’ pizza. Een pizza met verse tomaten, ui, ham, pesto en knoflook. Goddelijk <3!

3.

Ik kocht deze 2 boekjes met letterstickers bij de Wibra. Handig voor DIY’s :)! Dinsdag was sowieso een gezellig dag, mijn zus kwam de hele dag lekker knutselen. Super gezellig.

En donderdagavond ging ik naar mijn zus, keken we Phileine zegt sorry (ohmygod wat een lelijke film hahahaha, we hebben die ooit een keer gekeken toen we op de middelbare school zaten maar konden ons het niet meer echt herinneren. Pff hahaha), en we aten heerlijke chocolate chip cookies!

8.

En ja daar is ze weer. Lola heeft de fruitmand helemaal in beslag genomen afgelopen week! Nieuwe favoriete hangplek ;-)!

6.

Vrijdag ging ik lekker een dagje winkelen met mama en mijn zus in Enschede. Heel gezellig. We lunchten, zoals eigenlijk altijd, bij La place! Ik nam een verse tomatensoep met een broodje en kruidenboter en een enorm glas sap met vers fruit er bij in. Hmm!

Ik heb alleen helemaal niks gekocht. Zo jammer. Herkennen jullie dat dat wanneer je geen geld te besteden hebt dat je dan tandenknarsend door de winkels loopt omdat je zoveel leuke dingen ziet maar zodra je geld hebt om uit te geven dat je niks leuks kan vinden? Nou zo voelde ik mij dus! Balennnn :(!

5.

s’Avonds gingen we uit eten met mijn schoonouders. Gezellig! echt heeeeerlijk gegeten bij de Argentijn in Enschede. Hele gezellige avond gehad :)!

9.

Zaterdagmorgen op de fiets naar een lokale streekmarkt bij mij in de buurt! Als je dit soort prachtige plekjes echt overal tegenkomt dan weet je dat je in een geweldig stukje van Nederland woont :). Wat is Twente toch mooi!

7

Ik ging met mama naar een lokale streekmarkt hier in de buurt. Ik ga hier binnenkort nog een uitgebreid verslagje over schrijven, het was zo leuk! <3

Toen ik rond 12 uur thuis was appte een vriendin of ik zin had om bij haar in het badje in de tuin te komen dobberen. Natuurlijk :D! Ik hou van spontane dates! Dus ik pakte mijn bikini en stapte in de auto naar haar toe. We hebben de hele middag heerlijk in het zwembadje gelegen en een beetje in de zon gelegen en gekletst. Gezellig!

Zaterdagavond kookte ik lekker voor Kay en kropen we met een filmpje op de bank! Fijn dat soort avondjes!

Hebben jullie een fijne week gehad?! Een hele fijne zondag gewenst! Liefs!

handtekening rosie

Wil je altijd op de hoogte blijven van alle nieuwe updates?!
Volg mij dan op Bloglovin!
Volg mij op Facebook en Instagram voor de laatste updates én persoonlijke foto’s en nieuwtjes!

Gerelateerde artikelen

16 reacties

 • Reageren
  chucky1012
  3 augustus 2014

  Ik wens jullie heel veel sterkte met het slechte nieuws wat jullie hadden gekregen!
  Voor de rest had je gelukkig fijne dingen gedaan ;-)
  Heerlijk al dat eten en geweldig zo een vriendin die spontaan vraagt of je even langskomt om verkoeling te zoek in een zwembadje ;-)

  Mooie dag Xoxo

 • Reageren
  Manon
  3 augustus 2014

  Wat leuk zeg dat je naar Arnhem gaat! Dat is dichtbij mij :) Ik wil geen reclame maken maar wij hadden laatst op onze blog onze favoriete hotspots van Arnhem!

 • Reageren
  Josianne
  3 augustus 2014

  Oooh, dat zwembadje ziet er heerlijk uit! Die pizza trouwens ook haha. Geniet van je zondag meis!

 • Reageren
  Mieke
  3 augustus 2014

  Wat een heerlijk weekje had je! Kon het maar altijd zomer blijven. ;)

 • Reageren
  Miranda
  3 augustus 2014

  Wat een leuke foto’s. Ziet er uit als een fijne week. Op het slechte nieuws na, veel sterkte gewenst daarmee.

  Fijne zondag!

 • Reageren
  Anne Solveig
  3 augustus 2014

  Super gezellig weekje! <3

 • Reageren
  MySimplySpecial
  3 augustus 2014

  Wat een fijn weekje! En leuk zo’n weekendje weg in het vooruitzicht!

 • Reageren
  Simone
  3 augustus 2014

  Wat een leuke week heb je gehad!!

 • Reageren
  Dionne
  3 augustus 2014

  Ziet er heel gezellig uit!

 • Reageren
  Femke
  3 augustus 2014

  Wat een leuke dingen heb je gedaan.
  Sterkte met het slechte nieuws. Hopelijk is het niet heel ernstig en komt het goed !
  Naar welke streekmarkt ben je geweest? Ik woon namelijk aardig bij je in de buurt. :)

 • Reageren
  Tamarah
  3 augustus 2014

  Wat een relaxt weekje! De markt, lekker in bad bij je ouders. Ik mis zelf ook een bad! Ik vind dat echt zo super lekker! Mijn schoonouders hadden een bad en daar lag ik ook regelmatig in. Helaas zijn zij verhuisd en hebben geen bad meer. Hopelijk gaan wij eind dit jaar een bad in onze douche bouwen!

 • Reageren
  Femke
  3 augustus 2014

  Ooh, heerlijk dat soort spontane vriendinnen middagjes ja! Geniet nog van je zondag :)!

 • Reageren
  Iris
  3 augustus 2014

  Ik bekijk je blog echt nu ik mega honger heb.. slecht idee hahaha! Leuke foto’s! Al het eten ziet er heerlijk uit!

 • Reageren
  Wendy (MissPinkyNails)
  3 augustus 2014

  Wat heerlijk! Koken is zoooo heerlijk :D Zeker als je dan voor zo weinig geld je boodschappen kunt doen. Hier is het normaal om rond de €30,00 per week boodschappen te doen en dan beknibbelen we nergens op <3 it!

 • Reageren
  Marleen
  4 augustus 2014

  Wat leuk dat je een weekendje naar Arnhem gaat. Ik woon zelf in het centrum, dus ben ondertussen wel thuis in Arnhem, haha. Ik zou lekker door het centrum slenteren, en misschien door het modekwartier. Dat is gewoon een gezellig wijkje waar je allerlei ‘apartere’ winkels tegenkomt/
  Voor de rest is het met lekker weer goed toeven op de rijnkade, o.a. bij Cantina (Mexicaanse ‘tapas’ dus lekker delen en cocktails drinken). Ook op het Jansplein en Jansplaats zitten leuke cafeetjes en restaurantjes, en natuurlijk de Korenmarkt (check daar vooral café Arnhem voor een minder standaard eetcafémenu).
  Zo, dat was het wel haha.

 • Reageren
  Bente
  4 augustus 2014

  Klinkt als een fijne week met lekker veel eten! En inderdaad heel herkenbaar van dat winkelen en geen geld hebben en dan niks kopen als je wel geld te besteden hebt!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge