I wish.. TAG

i wish tag

Tags doe ik niet vaak maar deze vragen vond ik zo mooi, die wou ik wel graag invullen :)! Over mijn droombaan, angsten, superkrachten en huisdieren.

Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?
Puh wat een lastige vraag. Ik heb zo ontzettend veel dingen die me geweldig lijken om te doen. Fulltime bloggen lijkt me heel erg gaaf (maar die zakelijke/commerciële kant ben ik zo’n draak in), of schrijven voor een grote mindstyle blog. Een boek schrijven over geluk lijkt me ook fantastisch. Maar het allerliefste zou ik denk ik mijn oude baan terug willen als maatschappelijk werkster bij het Audiologisch Centrum. Geweldig werk, fijn team en vastigheid creëren :)!

Als je een super overdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?
Een mooie, opgeknapte boerderij. Niet te ver buitenaf maar wel met genoeg ruimte om ons heen. Ja dat zou perfect zijn voor ons! Dan zou ik een grote moestuin willen, 2 ezeltjes, een hond en een varkentje. Oja en een hele hoop mooie kindjes van Kay en mij die met al hun vriendjes en vriendinnetjes in onze tuin spelen. Oke ik dwaal af ;-)!

Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?
Met Morgan Freeman als Nelson Mandela in Invictus. Wat een inspirerende film. En als ik het wat luchtiger wil houden: Driss uit Intouchables lijkt me ook wel een erg leuke vent om een dagje mee op te trekken. Ik denk dat onze humor wel overeenkomt dus dat wordt vast heel veel lachen ;-)!

Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?
Een fijn kleine cottage ergens in een dorpje in Engeland waar de thee altijd klaar staat en het haardvuur knappert. Zodat, als ik overal zat van ben, ik lekker even alleen kan zijn!

Als je iets door zou kunnen blijven eten zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?
Heb je even? Ik kan een hele lijst bedenken haha. Als ik 1 ding zou moeten kiezen zou ik voor ham-kaas chips gaan. Luuuuuf it ♥!

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?
Lastige vraag want ik ben niet zo angstig. Mijn angst om te varen heb ik overwonnen en mijn angst voor vleermuizen, tsja daar heb ik niet zoveel last van. Misschien de angst dat mijn lichaam me in de toekomst in de steek zal laten, dat de pijntjes erger worden. Maar dat is niet zo erg dat ik daar mijn leven door laat beheersen. Nee ik ben wat dat betreft erg nuchter :)!

Als je een superkracht zou kunnen hebben, welke zou dit dan zijn?
Ik zou willen vliegen. De rest van alle superkrachten kan me gestolen worden maar vliegen lijkt me het toppunt van relaxen. En het lijkt me ideaal als je zo uit iedere nare situatie zou kunnen wegvliegen. Alleen in het donker naar huis fietsen? Nee ik vlieg wel. Vervelende kerels in de kroeg? Ik vlieg er vandoor jongens, laterrrr!

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?
Ik ben niet zo van de bands maar ik zou het wel gaaf vinden als de Spice Girls zouden komen. Ik zou al mijn vriendinnen optrommelen en er een belachelijke mega girlpower party van maken! Woehoe!

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?
Zeker weten een mini varkentje. Varkens waren vroeger al mijn lievelingsdieren. Mijn hele kamer stond vol met knuffels en mijn eerste spreekbeurt in groep 5 ging ook over varkens. Nu zie je heel af en toe dat mensen een varkentje thuis hebben en wauw dat lijkt me toch wel helemaal het einde. Ik zou ‘m Sjakie noemen en hij zou samen met Lola en James op de bank mogen slapen ♥!

handtekening rosie

Gerelateerde artikelen

10 reacties

 • Reageren
  Margot
  26 maart 2015

  Wat een leuke tag! Zo goed dat je je angst voor varen overwonnen hebt!

 • Reageren
  chucky1012
  26 maart 2015

  Fijne tag en hele mooie antwoorden!

 • Reageren
  Bente
  26 maart 2015

  Wat een ontzettend leuke vragen! EN leuke antwoorden :) Dan varkentje, die boerderij en horde kinderen komen er vast allemaal :)

 • Reageren
  Karlijn
  26 maart 2015

  Ha dit is een leuke! Ik zou ook wel willen vliegen. Maar het allerliefste zou ik op een bezemsteel willen kunnen vliegen zodat ik Zwerkbal kan spelen :) En zodra jullie op een boerderij wonen kom je niet meer van me af, dan krijg ik iets met jullie knappe buurjongen en kom ik naast jullie wonen! X

 • Reageren
  Seline
  26 maart 2015

  Leuke vragen, ik zou ook wel een mooie boerderij willen, lijkt me zo gaaf!

 • Reageren
  Kirsten
  26 maart 2015

  Super leuk ingevuld! (: vooral het beeld van de grote boerderij is heel mooi.

 • Reageren
  Cindy
  26 maart 2015

  Oh die boerderij.. Dat wil ik ook! Wat heb je de tag leuk ingevuld!

 • Reageren
  Marleen
  26 maart 2015

  Wat een leuke tag! Angst voor vleermuizen hoor ik niet zo vaak, apart!

 • Reageren
  Sabrina
  27 maart 2015

  Ah een boerderij is leuk zeg! Lijkt mij ook geweldig (:

 • Reageren
  Estrella
  12 april 2015

  Heel leuk ingevuld! Ik heb deze tags onlangs ook gedaan. Altijd leuk om een beetje over dat soort ‘wat als’dingen te fantaseren. :)

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge