Hersenspinsels; mijn laatste werkdag, ons weekendje Mechelen, nadenken over de toekomst.

Hey lieve allemaal,

hoe was jullie weekend? Leuke dingen gedaan? Mijne was uiteindelijk vol met allerlei leuke dingen terwijl ik voor mijn gevoel helemaal niks gepland had. Soms loopt zo’n weekend zo. Kijk je uit naar een weekend vol rust maar komen er soms spontane plannen op je pad waar je eigenlijk geen nee tegen kunt (en wil) zeggen ;-)!

En eigenlijk was dat best heel erg fijn. Afgelopen vrijdag was namelijk mijn laatste werkdag en ondanks dat ik er oké mee ben is zo’n laatste dag natuurlijk super definitief en brengt een hoop gevoelens met zich mee. De afgelopen weken waren druk en ondanks dat het misschien qua werk niet zoveel anders was als normaal wogen de laatste loodjes echt het zwaarst. Afscheid nemen is altijd zo’n dingetje en in mijn werk misschien al wel helemaal. Clienten loslaten en overdragen.. Ook als je net na maanden en maanden een vertrouwensband hebt op weten te bouwen, ook als je net met een client midden in een conflict zit..

Maar het afscheid was uiteindelijk goed, rustig en helemaal oke en toen ik vrijdagmiddag rond half 5 in de auto naar huis zat voelde het goed en tegelijkertijd had ik nog steeds het gevoel dat ik nog 101 dingen doen moest. Zoals ik me altijd voelde op mijn werk ;-)! Ik hoop dat de tijd weer wat rust in mijn hoofd gaat geven, daar kijk ik naar uit.

En deze mooie bloemen stonden thuis op mij te wachten. Zijn ze niet prachtig? Ik bof met een man als Kay. Altijd positief en denken in mogelijkheden. Love him!

Ik krijg veel de vraag of ik mijn zoektocht over wat ik wil gaan doen wat werk betreft wil gaan delen op mijn blog of Instagram. Dit lijkt me best heel erg leuk maar hoe ik dit vorm zou willen geven ben ik nog niet helemaal over uit. Lijkt dit jou leuk om te lezen? En zo ja, waar ben je dan specifiek benieuwd naar?

Vorig weekend gingen we heerlijk een weekendje met z’n 3en naar Mechelen en hallo hee wat heeft dit mijn reislust weer aangewakkerd! Wat was het een fijn weekend, ondanks de verschrikkelijke kou. Ik heb letterlijk op bijna iedere foto hetzelfde aan omdat dat het warmste was wat ik mee had genomen haha. Al mijn leuke jurkjes en topjes bleven in de koffer en ik droeg een dikke legging onder mijn spijkerbroek, thermoshirtjes onder mijn trui en alsnog was het koud. Zo koud dat Flynn soms huilend op Kays rug zat, zo sneu. We hebben hierdoor minder gedaan als wat we in eerste instantie in gedachten hadden maar we zijn meer op zoek gegaan naar binnen activiteiten en leuke lunchtentjes. Ook absoluut niet verkeerd kan ik je zeggen!

Mechelen is verrassend mooi. Het heeft alles wat ik graag zie in een grote stad: mooie architectuur, gezellige terrassen, een goede sfeer, veel plekjes met lekker eten en vooral véél te doen en te bekijken. We hebben alle 3 zo genoten. Als je mij op Instagram volgt heb je waarschijnlijk al veel voorbij zien komen! Komende week komt ook nog een uitgebreid fotodagboek van dit weekend online, ik heb zoveel om te laten zien. Love it!

En nu ik dit schrijf is het zondagavond. Kay ligt in bad, Flynn ligt in bed en ik zit aan de keukentafel met een kop thee en een kaarsje aan dit blogje te schrijven. Vanmorgen zijn we samen nog even bij Kays voetbalwedstrijd gaan kijken en ik kan nu wel zeggen dat dit leuk was maar dat was het helemaal niet haha. Flynn was alleen maar IKKE PAPA TOEEE aan het roepen en IKKE PAPA VOETBALLEN, IKKE OOK. Daarna brullen om het af te maken haha. Nee, na 1 helftje was ik er ook wel klaar mee ;-)!

Ik ben moe jongens en ik ben blij dat ik er lekker even aan toe kan geven de komende periode. Even rust pakken en daarna keihard aan de slag om dat te gaan doen wat ik leuk vind. En wat dat gaat zijn? I’ll keep you posted! ♥

Gerelateerde artikelen

9 reacties

 • Reageren
  Hiske
  25 maart 2018

  Hoi Rosanne, dat was een heerlijk weekendje Mechelen volgens mij, super! En knap dat je je baan opgezegd hebt (dat durf ik nog niet, maar zou ik stiekem wel graag willen)
  Het lijkt mij dan ook zeker leuk om meer te lezen over je zoektocht, dan denk ik aan dingen als ga je compleet je hart volgen, in hoeverre spelen financiën een rol, neem je risico’s of ga je voor veilig, hoeveel invloed hebben man/kind/familie en kennissen op je keuze. Allemaal dingen om rekening mee te houden, ben benieuwd hoe jij dat gaat doen!
  Wens je in ieder geval veel rust en wijsheid voor de komende periode!

 • Reageren
  Anneleen
  26 maart 2018

  Ik heb genoten van al je mooie foto’s en filmpjes in Mechelen, ziet er inderdaad een hele mooie stad uit! :) Geniet van de rust komende tijd, Rosanne! Die heb je zeker verdiend! X

 • Reageren
  Akke
  26 maart 2018

  Leuk verhaal Rosanne. Enthousiast en positief als altijd! Ik ben wel benieuwd naar verhalen over je zoektocht naar werk. Vooral hoe en hoe vaak je solliciteert en op welke functies. En hoe je er achter komt wat je wilt gaan doen.

 • Reageren
  Darina
  26 maart 2018

  Mooie foto’s! Mechelen lijkt mij een hele leuke stad om eens te gaan bezoeken. Ben heel benieuwd naar je avontuur naar een nieuwe baan. Succes!
  Darina onlangs geplaatst…10 Dingen waar ik heel erg naar uit kijk | Lente editieMy Profile

 • Reageren
  Yvette
  26 maart 2018

  Oh je hebt je laatste werkdag er al op zitten! Op naar nieuwe deuren die open zullen gaan :-), binnenkort ff bijkletsen ben zo benieuwd! Liefs, Yvette

 • Reageren
  Jenn
  28 maart 2018

  Mechelen ziet er super uit! Ben benieuwd naar je zoektocht naar werk :)
  Jenn onlangs geplaatst…Gourmetten voor vegetariërsMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge