Fijne momenten van de afgelopen tijd

collage

Ondanks dat ik mij de laatste tijd de grootste zeurpiet op aarde voel (wie zijn die vrouwen die dansend en springend hun zwangerschap doorkomen?) waren er natuurlijk ook een heleboel fijne momenten in de afgelopen weken!

Vandaag deel ik er een heleboel met jullie ♥!

1.

♥ Raketjes eten in de zon terwijl Lola en James ultiem genieten en rollebollen in de tuin (ja ook in het zwarte zand met hun witte vachtjes haha). Ik ben dol op raketjes op het moment, hmm!

2.

♥ Hier heb ik echt op gewacht, Hollandse aardbeien. Ik vond ze zo ontzettend lekker! Ik heb in 2 dagen 2 bakjes opgegeten, oeps!

3.

♥ We kochten eindelijk helium ballonnen om de foto’s te maken om het geslacht van onze baby met jullie te delen. Ik wou dit al 2 weken doen maar iedere keer was het slecht weer als we dan eindelijk tijd hadden. En toen het eindelijk samen leek te komen (tijd en het mooie weer) was het na een uurtje weer vreselijk weer en moest ik de ballonnen stevig vasthouden haha.

4.

♥ Ik ruimde mijn kledingkast op en liet alleen alles hangen waar ik nu nog in pas en waar ik nog een tijdje in pas. Veel jasjes en bloesjes die ik open kan dragen. Niks is irritanter als die ene leuke broek ie-de-re keer te zien liggen maar te weten dat je er niet meer in past haha. Nu heb ik in ieder geval alleen maar alles in mijn kast wat ik ook daadwerkelijk kan dragen.

5.

♥ Iedere avond kroelen met James, wat een lekker ding is het toch!

6.

♥ Met koningsdag stond ik lekker met vriendinnen op de rommelmarkt. Ik vind dat altijd zo leuk. De hele dag mensen kijken, lol maken en een beetje verkopen. Top!

7.

♥ Kay die lekker een normale maaltijd voor ons kookte. Ik ben iedere keer zo moe als ik uit mijn werk kom dat het avondeten vaak maar snel en makkelijk moet zijn dus ik vond het enorm fijn dat Kay zo lekker gekookt had. Uitgebreide salade, stukje zalm en gebakken aardappels. Geen poespas, gewoon lekker!

8.

♥ Ik neem aan dat iedereen die deze specifieke aflevering van Help mijn man is klusser heeft gezien nu gniffelt? Ik in ieder geval wel hahahaha. Helemaal mijn humor ;-)!

9.

♥ We zijn samen druk in huis bezig geweest met de babykamer. Boven hebben we allerlei kasten versleept, verplaatst, planken van de muur gehaald en bureaus naar zolder. Met dit als resultaat, de Billy boekenkasten uit mijn kantoor staan nu op onze slaapkamer en..

13.

♥ Mijn kantoor is zo goed als leeg en klaar om in een babykamer getransformeerd te worden!

10.

♥ Tijdens het foto’s maken kwamen opeens tientallen koeien kijken wat we deden haha. Ik heb ze even geaaid en er geprobeerd mee op de foto te gaan maar dat lukte helaas niet met het licht. Koeien zijn zulke mooie dieren :)

11.

♥ Dit broekje is toch gewoon te lief!!

12.

♥ Ik vind het heel fijn om dingen te lezen over zwanger zijn omdat ik mij soms best onzeker voel. Vooral als mensen dan allerlei dingen zeggen die ik helemaal nog niet weet dan denk ik ‘ooh moet ik dat niet al weten?!’ Wat weet ik dan nog meer allemaal niet haha. Maar ach, ik heb (waarschijnlijk) nog 20 weken te gaan dus nog tijd zat om me helemaal voor te bereiden. En daarnaast ben ik er van overtuigd dat als de baby er eenmaal is je alles leert door te doen :)

14.

♥ Vorig weekend had ik een gezellige high tea met vriendinnen :)

15.

♥ En gisteravond ging ik met vriendinnen kaas fonduen. Dit had ik nog nooit gedaan maar ik vond het erg lekker :)!

16.

♥ Zondag ging ik samen met mijn zus naar mijn oudste zus in Utrecht. Lekker bijgekletst en gegeten bij de Yoghurt Barn. Het smaakte net zo vervelend als dat het er uit ziet!!! ;-)

Daarnaast:

♥ Voelde ik afgelopen weekend de baby voor het eerst schoppen. Wat een ge-wel-dig gevoel, wauw.
♥ Kreeg ik een mooi compliment op mijn nieuwe werk dat iedereen zo blij met me is :)!
♥ Afgelopen weekend had ik een hele fijne dag samen met Kay. Lekker keukens en badkamers gekeken voor ons nieuwe huis, heel fijn.
♥ Deed ik een aantal dagen geen middagslaapje en hield ik het tot half 10 ’s avonds vol, hurray!
♥ Had ik veel goede gesprekken met een vriendin waar ik ook altijd onbeperkt mag klagen. Heerlijk :p!
♥ Kwam de huishoudelijke hulp voor het eerst en kwam ik na een vermoeiende dag op het werk thuis in een schoon huis. Wauw wat voelt dat fijn zeg!
♥ Ben ik zo vreselijk verliefd op die man van mij haha. Ik denk dat mijn hormonen hier ook wel iets mee te maken hebben maar wat ben ik toch blij met hoe lief hij voor me is. Ook als ik weer eens loop te snotteren om niks of klaag over rugpijn/bekkenpijn alsof ik al 40 weken zwanger ben :p!

Ik hoop dat jullie ook héél veel fijne momenten hebben gehad de afgelopen weken! Fijne bevrijdingsdag allemaal!

handtekening rosie

Gerelateerde artikelen

22 reacties

 • Reageren
  Tamarah
  5 mei 2015

  Wat een ontzettend mooi lijstje met fijne dingen van de afgelopen tijd! En de aardbeien vliegen er hier ook doorheen hoor! Veelste lekker :D .

 • Reageren
  Bente
  5 mei 2015

  Wat een fijne vrolijke lijst! En heerlijk toch zo’n lieve man aan je zijde :)

 • Reageren
  Nelly
  5 mei 2015

  Knap dat je het zo positief houdt….. Als het je troost, ik roep nog steeds: “ik beval liever 2 keer dan 9 maanden zwangerschap”. 9 maanden lang misselijk, bij de laatste 3 bekkenpijn, moe….pfffff. Maar toch 5 keer meegemaakt en na de bevalling begint het echte leven pas met een kind.

  • Reageren
   Roos
   5 mei 2015

   Oh wat naar dat je je zo gevoeld hebt! Herken het gevoel wel hoor maar ik probeer écht positief te blijven. Maar ook dat lukt natuurlijk niet altijd ;-)! Soms is lekker klagen en janken gewoon heel fijn!
   Ik ben heel erg benieuwd naar ons leven met de baby, kan niet wachten <3!

 • Reageren
  Sintha
  5 mei 2015

  Wauw, wat kunnen kleine dingen toch veel betekenen! :)

 • Reageren
  Dionne
  5 mei 2015

  Wat een mooie momenten! Ik vond de aankondiging heel tof gedaan! Het lijkt mij een bijzonder gevoel om je kindje te voelen.

 • Reageren
  Manon
  5 mei 2015

  Wat een heerlijke momenten!

 • Reageren
  Femke
  5 mei 2015

  Oh wauw, wat een heerlijke momentjes allemaal van afgelopen tijd! Fijn om te lezen. Ik denk dat de babykamer heel erg leuk gaat worden :-) Lijkt me ook zo bijzonder om je kind voor het eerst te voelen <3!

  • Reageren
   Roos
   5 mei 2015

   Dat was het ook zeker :D! Zo gek en bijzonder haha. En de babykamer wordt heel leuk, heb er zoveel zin in!!

 • Reageren
  Kelly
  5 mei 2015

  Wat een fijne momentjes in je week! Je hebt inderdaad nog genoeg tijd om je voor te bereiden voor de baby, logisch dat je nog niet alles weet.
  Vind je foto’s trouwens prachtig geworden met de blauwe ballonnen!

 • Reageren
  Joyce - Beamingbeautynl
  5 mei 2015

  Wat gaaf dat je de baby voelde schoppen! Dat lijkt me zo’n heerlijk moment!

 • Reageren
  chucky1012
  5 mei 2015

  Wat mooi en fijn dat je de baby voelde.
  Hij beweegt goed.
  Leuk idee van de blauwe ballonnen.
  Wat fijn dat jij je nu zo goed voelt en geniet van alles.

  Xoxo

 • Reageren
  Kimberley
  5 mei 2015

  Wat een heerlijke momenten! Ik ben ook dol op koeien, haha. Heel gek misschien, maar ik vind het zulke leuke dieren. En wat heerlijk om in huis zo te rommelen, vooral als je zwanger bent zorgt dat echt voor rust in je hoofd! <3

 • Reageren
  Eline
  5 mei 2015

  Wat een leuke foto’s! Dat broekje van de Hema is echt te cute :-)!
  En niet onzeker worden hoor; ik wist (en weet waarschijnlijk) ook nog weinig over de zwangerschap en alles erna; komt vanzelf en zulke tijdschriften zijn altijd handig en leuk om te lezen!

 • Reageren
  Cindy
  5 mei 2015

  Wat een fijne foto’s en wat een bijzonder moment dat je je babyboy hebt voelen schoppen. Geniet van alles, ook al dans je niet door je zwangerschap heen.

 • Reageren
  Tamara
  5 mei 2015

  Mooi lijstje! Ik word er zelf ook helemaal vrolijk van!

 • Reageren
  Maai
  5 mei 2015

  Dat toetje, whaaaa. Heerlijke momentjes en klagen mag als je zwanger bent :). Lekker genieten van die lieve man…

 • Reageren
  Mariska
  5 mei 2015

  Wat een leuk artikel en koetjes zijn altijd leuk! :) ze zijn zo lief !

 • Reageren
  Sanne
  5 mei 2015

  Wat een leuk en vrolijk artikel. En wat lijkt me dat bijzonder om je kindje te voelen! Oh, en dat broekje voor jullie kindje, echt te lief! Geniet nog van je zwangerschap en laat je vooral goed verzorgen op de tijden dat je je wat minder voelt. Liefs, Sanne

 • Reageren
  Jessica
  5 mei 2015

  Ik ben dan toch niet de enige, ik ben 19 weken zwanger en loop over mijn rug en bekken te zeuren alsof ik 37 weken zwanger ben :-) dagen dat ik geen dutje doe, voelen hier ook aan als een victory! :-) ons appartement is bijna klaar en kunnen wij ook in de babykamer vliegen :-)

 • Reageren
  Margot
  6 mei 2015

  Wat een mooi lijstje! Ik wordt er helemaal vrolijk van!

 • Reageren
  Stephanie
  6 mei 2015

  Mooi lijstje :3! Kaasfondue, lekker! En zo leuk ja koeien, hele mooie dieren!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge