Campingperikelen, hersenspinsels en geluk!

Het komt met bakken uit de hemel. Ja echt. Het heeft in geen weken écht geregend, overal heerst grote droogte, en wie staan hier in de stromende regen op de camping? Juist, wij! En eerlijk? Ik ben dolgelukkig!

Natuurlijk was het een stuk fijner geweest als het droog was geweest en het zonnetje had geschenen maar dat mag de pret niet drukken want:

a. Dit is het enige weekje vakantie wat ik deze zomer heb so make it count ;-).
b. Ik spendeer 5/6/7 dagen alleen met mijn 2 mannen zonder andere verplichtingen.
c. De regen op de caravan en de voortent tikt zo gezellig.
d. Flynn vindt het allemaal prima.
e. Dus wij ook.

Mag dat duidelijk zijn ;-)!

(en stiekem doen we ondertussen zonnedansjes)

Zoals jullie vast gemerkt hebben zijn er de afgelopen maand geen blogjes online gekomen. Gebeurt niet vaak, ik blog eigenlijk best regelmatig, maar door een samenloop van omstandigheden heb ik het lekker even zo gelaten. Flynn kreeg waterpokken, ik zat op de eerste hulp met een dikke teen, we pasten op de hond van mijn ouders i.v.m. hun vakantie, vakantiedrukte op het werk en daarnaast kon ik mijzelf wel voor mijn kop slaan toen ik dit blogje schreef: geef jij je hersenen wel eens rust? Wat ben ik toch ontzettend goed in adviezen geven en ze zelf niet uitvoeren.. Want wat deed ik? Ik heb mijn hersenen in geen maanden rust gegeven. Ik was altijd wel met iets aan het werk. Werken, schrijven, opvoeden, zorgen, koken, leren en proberen van iedere minuut gebruik te maken.

Als ik even tijd voor mijzelf had en bijvoorbeeld een wandeling maakte zette ik een podcast op. Lezen geeft altijd ontspanning maar ik lees alleen zelfhulp boeken zodat ik er reviews over kon schrijven. En zo bleek al gauw dat ik elke minuut van mijn dag nuttig aan het besteden was i.p.v. ook gewoon eens lekker te niksen. Dus dat is wat ik deed de afgelopen maand! Zodra Flynn zijn middagdutje deed of ’s avonds in bed lag ging ik lekker Netflixen (ik keek Riverdale (aanrader) en Jane de Virgin kijk ik nu, ook een aanrader!) of ik las tijdschriften, bakte weer eens wat lekkers en ging vaker naar de sportschool. Dingen doen voor mij. Niet omdat ze een functie hebben of dat ik er één of ander doel mee bereik maar gewoon omdat ik het leuk vindt.

En wat voelt dat goed zeg, gewoon lekkere nutteloze dingen doen ;p!

Inmiddels heb ik weer zin om te bloggen en zullen er langzaam aan weer blogjes verschijnen want dat is het grappige.. Ik blog al ruim 5 jaar, hierin zijn er meerdere periodes geweest waarin ik even niet (of minder) schreef, maar ik ga het al-tijd missen. Zo nu ook! Ik heb weer zin om te schrijven, heb weer veel ideeën en nog meer zin om ze uit te werken. Waar het campingleven al wel niet goed voor is!

Tot snel dus! ♥

En duimen jullie ook voor een zonnetje de komende dagen?

Gerelateerde artikelen

4 reacties

 • Reageren
  Frank
  26 juni 2017

  Goed dat je even rust hebt gepakt en natuurlijk dat je weer blogjes gaat plaatsen 😃. Ik ga het in ieder geval weer volgen!! 👍ik duim voor het zonnetje!!
  Frank onlangs geplaatst…SimplicityMy Profile

 • Reageren
  Margot
  26 juni 2017

  Wat goed dat je toch naar je eigen advies bent gaan luisteren! En fijn dat jullie toch genieten ondanks de regen.
  Margot onlangs geplaatst…Zo pak ik mijn toilettas slim inMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  26 juni 2017

  Ik duim dat het zonnetje er nog door komt!!! Veel camping- plezier met je gezinnetje ! :)
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

 • Reageren
  Danique
  26 juni 2017

  Wat heerlijk dat je een weekje aan het kamperen bent en dat Flynn het ook zo leuk vindt! Ik heb het zelf ook hoor, ik kan heel goed adviezen uitdelen aan anderen, maar ik voer ze zelf ook vrijwel niet uit. Veel plezier nog!
  Danique onlangs geplaatst…PositiviTijd | Week 25My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge