7 aanraders van de afgelopen tijd!

Ik deel vandaag een aantal aanraders met je van de afgelopen tijd :)! Een prachtig boek, make-up, een salade die je bij de Lidl kunt kopen en nog veel meer. Kijk je mee?

1. MAC producten!

Ik heb er al uitgebreid over gekletst op Instagram maar hallo wat ben ik blij met mijn nieuwe MAC producten. Ik kreeg bij mijn afscheidsborrel van mijn oude werk een flink bedrag aan Douglas bonnen en ik besloot naar de MAC counter te gaan in Enschede om mijzelf eens goed voor te laten lichten en wat mooie make-up te kopen! Ik ben helemaal geen make-up meisje, eerder een ‘haar’meisje, want echt mooie looks maken is mij nog nooit gelukt. Bij de MAC nam het meisje echt enorm de tijd voor me en heeft ze me allerlei dingen vertelt, geleerd en aangesmeerd ;p! En ik ben er ZO blij mee. Ik vind het helemaal leuk om me op te maken op het moment omdat het me ook daadwerkelijk lukt. En de producten zijn écht duur maar ook écht fijn!

2. Pioenrozen!

Toen ik weer terug kwam uit Londen stond er een prachtige bos met pioenrozen op mij te wachten. Thanks Kay en Flynn! ♥ Pioenrozen zijn al jaren mijn favoriete bloemen, ze zaten ook in mijn bruidsboeket, en hebben gewoon zoiets moois. Heerlijk dat ze weer in het seizoen zijn!

3. Sarah Jio – Eiland in bloei!

Herken je dat? Dat je zo meegezogen wordt in een boek en dat als je de laatste bladzijde gelezen hebt je gewoon niet kunt voorstellen dat ‘ze niet meer in jouw leven’ zijn? Dit is zo’n boek. Wat goed geschreven, wat een mooi verhaal. Ik bleef echt hele lange tijd in het ongewisse over hoe het nou écht zat en daar hou ik juist van. Vol romantiek, zelfontwikkeling, drama (maar niet te) en gewoon zo’n mooie setting. Loved it! ♥

4. Salade van Lidl.

Laatst hadden we een barbecue en aangezien ik niet zoveel vlees eet en al helemaal niet van de barbecue (hallo 24 uur op het toilet zitten) besloot ik zelf gauw bij de Lidl een salade te kopen. Al snel bleek dat er niet veel vegetarische opties waren maar deze leek me wel erg lekker! Nou dat was ‘ie ook zeker! Super grote aanrader! Deze salade kost €2,79 en is super makkelijk om mee te nemen naar school of werk :)!

5. Barbie shirtje!

Ik moet zo lachen om de blikken die ik krijg als ik dit shirtje draag joh! Toen ik ‘m kocht had ik geen idee dat mensen dit zo grappig zouden vinden haha. Ik kocht ‘m in Londen bij Bershka en toen ik ‘m zag was ik gelijk verkocht. Helemaal iets voor mij haha. Hij is ook beschikbaar in de webshop mocht je ‘m ook tof vinden!

6. Lidl conditioner!

Weer een Lidl product, ik lijk wel één groot reclamebord voor Lidl haha! Geen spon hoor, voor de duidelijkheid ;-)! Laatst had ik weer wat highlights in mijn haren laten zetten en was mijn haar zo ontzettend droog na de tijd. Ik kocht deze conditioner voor slechts €1,49 en ik vind dit product zo fijn! Hij heeft mijn haren weer helemaal op laten knappen en ruikt ook nog eens ontzettend lekker. Topspul!

7. Instagram account @Sassyredlipstick!

Kun je wel wat kleur en outfitinspiratie op een iets ‘vollere’ meid in je Instafeed gebruiken? Ik vind Sassyredlipstick heel erg leuk om te volgen. Zoveel leuke outfits, zo’n mooie meid met kleurrijke foto’s. Love it!

Dat waren mijn aanraders van de afgelopen tijd! ♥ Zit er iets tussen wat jou aanspreekt? Let me know!

Gerelateerde artikelen

2 reacties

 • Reageren
  irene | tussenmarsenjupiter
  30 mei 2018

  Ik zei toevallig vorige week nog tegen mijn vriend dat als we ooit trouwen, ik pioenen in mijn boeket wil :D We hebben hier in de buurt “in het wild” een struik staan dus ik ga daar soms een takje af halen. Hihi.
  irene | tussenmarsenjupiter onlangs geplaatst…Lijstje met fijne blogposts #3.My Profile

 • Reageren
  Darina
  30 mei 2018

  Wat een leuke aanraders! Ik vind de producten van de lidl ook zo fijn. En ik zet momenteel heel veel pioenrozen neer, prachtig vind ik ze!
  Darina onlangs geplaatst…Instagram Photo Diary Mei 2018My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge