Kerstdecoratie in huis: kleine kerstboompjes in jute zakken

jute-zak-kerst

Ziet er gezellig uit toch? :) Ik kocht 2 mini kerstboompjes om voor het raam te zetten en maakte er zelf jute zakken omheen

jute-zakken-kerstboompjes

Dit is eigenlijk echt zo’n do it yourself fail alleen met eigenlijk best een leuke uitkomst haha.

Ik had bedacht dat ik graag die boompjes voor het raam wou hebben maar toen ik ze gekocht had realiseerde ik mij dat ik natuurlijk dan ook nog weer potten moet kopen voor om de lelijke plastic potten waar ze nu in zitten heen. Bij de bloemenwinkel vond ik alles veel te duur, de Action had niet de juiste maat en toen bedacht ik mij dat ik ooit ergens een diy had gezien over het zelf maken van jute zakken om daar planten in te zetten. Ik googlede en vond de video terug (DEZE) en ik vond het zo leuk dat ik zelf aan de slag ging.

Ik kocht bij Intertoys 2 jute Sinterklaas zakken, knipte de voorkant (met opdruk) er af en naaide 2 jute zakken in elkaar. Alleen veel te groot, tot 2x toe niet goed gemeten (blond) maar ach, ik sloeg de bovenkant een paar keer om, zette nog een steekje hier en daar en eigenlijk vond ik het best oke. Misschien is dat juist wel de charme dat het niet zo perfect is! Ik ben er in ieder geval iedere ochtend, als ik beneden kom en in het donker de lampjes in de mini boompjes aan doe, weer blij mee. En dat voor een paar euro, tof toch?

Ik maakte ook nog een hele leuke tekening met krijtstift op het raam waardoor het raam/de vensterbank er helemaal gezellig uitzien! Komende aankomende week foto’s van online, maar morgen komt er eerst nog een heerlijk kerstrecept online. LEUK!

Tot morgen? X

handtekening Lifebyrosie.nl

Gerelateerde artikelen

3 reacties

 • Reageren
  Leonie
  16 december 2016

  Leuk! Gezellig hè die lichtjes in het donker. Nu ben ik ook wel benieuwd naar de tekening die je op het raam gemaakt hebt! Ik kreeg laatst kriitstiften bij mijn postzegels maar weet nog niet zo goed wat ik ermee moet.
  Fijne dagen!

 • Reageren
  Jessica
  16 december 2016

  Oowh gaaf zo in die jute zakken!
  Jessica onlangs geplaatst…Recept – Stoofperen zonder geraffineerde suikersMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  25 december 2016

  Ziet er echt heel gezellig en knus uit! :) Leuk!
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge