Quality time met mijn liefste jongetje

Hey lieve allemaal,

hoe is het met jullie? Zijn jullie lekker aan het genieten van een welverdiende vakantie? Of misschien moet je nog even doorbikkelen maar zit die vakantie er wel aan te komen? :) Hier gaat het op dit moment even ietsjes minder. Ik ben maandag ziek naar huis gegaan van het werk, gelukkig ben ik inmiddels wel weer een beetje aan het opknappen maar fit voel ik me zeker nog niet. Lekker in bed liggen met 30 graden.. ;p! NOT!

Afgelopen zaterdag was wel een hele fijne dag en daar wou ik jullie nog over vertellen :)

De afgelopen 2 weken zijn echt ontzettend druk geweest wat werk betreft en ik merk dat ik hierdoor erg moe ben. Zowel lichamelijk als psychisch. Als ik thuis ben plof ik dan vaak ook gelijk op de bank en heb weinig puf om nog leuke dingen met mijn kleine vriendje te ondernemen. Terwijl hij juist op dit moment weinig zin heeft in thuis blijven maar (volgens mij) GRAAG op avontuur gaat! Zaterdag hadden we een lekker rustige ochtend gehad en na zijn slaapje bedacht ik mij opeens dat we er gewoon lekker even op uit gingen. We reden samen naar Twickel in Delden (voor Tukkers waarschijnlijk wel bekend) en gingen op zoek naar Flynns favoriete dieren: koeien!! (BOEHHHHHHHHH)

En wat was het fijn! Eenmaal daar liepen we eerst richting het kasteel maar dat kon Flynn niet boeien: die koeien in de verte, daar moesten we heen!

Zo snel als zijn kleine korte beentjes hem er naar toe konden brengen rende hij naar de koeien maar ze waren veel te ver weg voor hem ;-)! BIJ BIJ BIJ, AAI AAI AAI roept hij de hele tijd met zijn armpjes uitgestrekt richting de koeien. Zo lief haha. Uiteindelijk vinden we een plekje waar we dichterbij de koeien kunnen komen. We vinden een plekje waar we fijn in het gras kunnen zitten en waar we slechts een sloot verwijderd zijn van Flynns geliefde koeien :)! Terwijl hij naar de mooiste TV ooit voor hem kijkt (koeien die loeien, springen en plassen) kijk ik naar hem. Wat is het toch een heerlijk, vrolijk en sociaal mannetje. En wat wordt hij groot! Hoe lastig hij soms ook kan zijn, ik lach me tegelijkertijd dood om zijn eigen willetje. Meneer is 1,5 jaar maar weet al precies wat hij wel- en vooral NIET wil!

Zijn eerste twee woord zinnetje is dan ook ‘niet doen’.

Er lopen verschillende mensen langs ons met honden en iedereen maakt een praatje terwijl Flynn half wordt afgelebberd door die honden. En hij vindt het prima. Het enige wat hij zegt is: WAF! ;p

Het is heerlijk om zo op avontuur te gaan met Flynn. Als je kijkt door de ogen van je kind is alles weer nieuw en is alles weer een avontuur. Hierdoor moet ik ook weer zo vaak denken aan onze fantastische vakantie vorig jaar in Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk :)! Wat hebben we het toen fijn gehad, wat hebben we veel avonturen beleefd en wat zijn er alweer veel plannen om dit opnieuw te gaan doen. Misschien wel voor langere tijd!

Want ik doe niets liever: avonturen beleven met mijn mannen. Hoe groot of klein ze ook zijn!

 

Gerelateerde artikelen

3 reacties

 • Reageren
  Mariska
  19 juli 2017

  Wat een mooi kereltje is het toch ook! Hoe stoer die ook staat op die foto met zijn rug naar je toe. Echt zo’n stoere houding.
  Mariska onlangs geplaatst…Persberichten juli 2017My Profile

 • Reageren
  Danique
  20 juli 2017

  Kinderen zijn echt zo onbezorgd, heerlijk om te zien!
  Danique onlangs geplaatst…Ik wil minder vlees etenMy Profile

 • Reageren
  Bianca
  20 juli 2017

  Wat een lieverd is het toch! Het lijkt me geweldig om zo samen op avontuur te gaan en zo intens te genieten van hoe hij de wereld ziet. Fijn dat we daarvan een beetje mogen meegenieten xx

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge