Hiep hiep hoera, Flynn is 2 jaar!

The day after. Mijn lieve Flynn is gisteren 2 jaar geworden. Mijn grote, stoere, lieve, sociale jongetje is TWEE ♥!!

Dinsdagmiddag begon voor ons de voorpret al voor Flynns verjaardag. Ik maakte een witte chocolade/stroopwafel taart en we besloten samen even wat te gaan eten in Hengelo bij de Appel en te proosten op Flynns tweede verjaardag. Ongelofelijk dat hij al twee is. Het is zo cliché maar het gaat echt heel erg snel! Is het echt al twee jaar geleden dat ons prachtige jongetje nog maar een baby was?

Eenmaal thuis bliezen we samen een stuk of 25 ballonnen op die we door de hele woonkamer ophingen. Ook zijn stoeltje werd versiert en de vlaggetjes werden opgehangen. Dit zijn de kleine dingen waar ik altijd over droomde als ik dacht aan het moederschap. Taarten bakken, het huis versieren, traktaties maken. Een droom die uitkomt!

Flynn had zijn cadeautje van ons een week of 2 al gekregen (een tracktor met aanhanger voor buiten) maar omdat ik vind dat hij sowieso een cadeautje uit mocht pakken ’s morgens in ‘het grote bed’ kocht ik nog een hamertje tik setje voor hem die hij helemaal fantastisch vindt. ’s Morgens en ’s middags kwam er visite en werd je overladen met cadeautjes en aandacht. De cadeautjes zijn mooi maar vooral die aandacht is waar jij enorm van geniet. Het kan niet druk genoeg zijn, er kunnen nooit genoeg mensen of kindjes zijn om mee te spelen in Flynns ogen!

Het was een heerlijke dag. Flynn heeft volop genoten en wij als ouders ook. Het blijven fantastische mijlpalen die je samen beleeft en ik vind het altijd goed om daar even bij stil te staan.

De laatste weken zijn namelijk lang niet alleen maar leuk geweest. Laten we zeggen dat Flynn écht 2 geworden is (NEE, NEE) en hij flink grenzen aan het opzoeken is. Het ene moment kan ik hem wel achter het behang plakken en 5 minuten later kan ik hem wel weer opvreten haha. Consequent zijn is the key to succes in mijn ogen maar de combinatie van veel werken, slecht slapen en veel bezig zijn met de voorbereidingen voor ons nieuwe huis (hoera nog 2 maanden!!) zorgt er wel voor dat ik het geduld soms uit mijn tenen moet halen. Maar dan loopt hij weer naar me toe, pakt mijn hand, kijkt me aan en zegt ‘mama mooi!’ en smelt ik weer ;-)!

Je bent een schatje en een draakje in 1 lieve Flynn maar juist daarom houdt mama zo van je! ♥

Gerelateerde artikelen

18 reacties

 • Reageren
  Lotte
  28 september 2017

  Wat leuk, gefeliciteerd!

  Ik ben benieuwd naar het recept van de taart, klinkt te lekker :-).

 • Reageren
  Jeanine
  28 september 2017

  Van harte gefeliciteerd met je schattige draakje ;-). Mijn Flynn kan er ook wat van. Zo te zien was het een geweldige dag. Liefs

 • Reageren
  Margot
  28 september 2017

  Gefeliciteerd! En ik kan me voorstellen dat het pittig is zo alles bij elkaar. Ons kleintje is nu 10 weken en ook wij zijn bezig met de voorbereidingen voor een nieuw huis. Druk maar leuk!

 • Reageren
  Wendy (B)
  28 september 2017

  Hieperdepiep hoera :D !

 • Reageren
  Karlijn
  28 september 2017

  Heerlijk om te lezen! Twee alweer, holy moly macaroni. Wat gaat dat snel. En slingers en ballonnen horen er bij natuurlijk :) X
  Karlijn onlangs geplaatst…Count Your BlessingsMy Profile

 • Reageren
  Simone | All Day Jewels
  28 september 2017

  Klinkt als een hele leuke en gezellige verjaardag van Flynn. Nog gefeliciteerd!

 • Reageren
  Sabrina
  29 september 2017

  No kidding!! Echt 2 geworden! Dan volg ik je al heul lang! Gefeliciteerd met je heerlijke mannetje!

  • Reageren
   Roos
   2 oktober 2017

   Wat leuk om te horen!! En dankjewel <3

 • Reageren
  Bianca
  29 september 2017

  Wat een lieve blog en nogmaals gefeliciteerd met jullie lieve mannetje! O jee: the terrible two’s… Hopelijk duurt deze fase niet te lang, maar aan de andere kant is het goed dat hij zijn grenzen uittest alleen is dat niet zo leuk voor jullie haha. Geniet maar fijn van alle leuke dingen en voorbereidingen! Het gaat helaas allemaal zo snel! xx

  • Reageren
   Roos
   2 oktober 2017

   Dankjewel Bianca <3! En ik weet het, het is ook heel goed voor hem haha maar het is inderdaad soms heel pittig. Soms lijkt het alsof ik de hele dag aan het 'corrigeren' ben en ik wil juist zo graag dat het gezellig is thuis, dat de sfeer positief is. Dat vind ik soms lastig :)! Liefs!!

 • Reageren
  Anneleen
  30 september 2017

  Hiep hiep hoera! Via deze weg nog een hele dikke proficiat! XXX
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

 • Reageren
  Alimonia
  30 september 2017

  Amai dat gaat snel. Proficiat :)

  • Reageren
   Roos
   2 oktober 2017

   Dankjewel! <3 En inderdaad, het gaat heel snel!!

 • Reageren
  chucky1012
  12 oktober 2017

  Gefeliciteerd en de taart ziet er heerlijk uit!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.