Happy mom! | Toffe (niet officiële) luiertassen!

(*)Toen ik zwanger was van Flynn liep ik er enorm tegenaan: het vinden van een leuke luiertas. Een luiertas die mijn man ook gerust mee kan nemen, ruim genoeg is maar door kan gaan voor een gewone tas! Ik laat je er vandaag 5 zien!

Standaard luiertassen zijn niet echt mijn ding.

Volgens mij denken de ontwerpers van luiertassen dat alle moeders houden van Sesamstraat, Bob de Bouwer, kleurige bloemetjes of andere uitzinnige tassen.. Maar ik niet ;-)! Ieder zijn ding, ieder zijn smaak maar een standaard luiertas is het gewoon nooit voor mij geweest. Zoals ik hierboven al schreef: ik ging op zoek naar een ‘gewone’ tas, die mijn man ook gerust mee kon nemen en die ook groot genoeg was om alles in te kunnen stoppen wat je mee moet nemen als je op stap gaat met je baby/kindje.

Hele babyuitzet meesleuren?

Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik me soms ook verbaas over wat moeders allemaal meesleuren in zo’n tas. Ik was er altijd nogal makkelijk mee ;-)! Luier, klein pakje billendoekjes (die ook gelijk fungeerden als snoetenpoetser), speentje, iets lekkers, een speeltje en een schone romper. Tuurlijk als je kindje kleiner is heb je meer nodig (fles en een melktorentje bijvoorbeeld) maar je hele babyuitzet meesleuren in een tas was óók al niet aan mij besteed. Vreemde eend in de bijt hierzo! ;-)

Toen Brandfield mij benaderde voor een samenwerking moest ik gelijk aan deze zoektocht van mij denken en ging ik eens op onderzoek uit of Brandfield mooie tassen verkoopt die ook door zouden kunnen gaan voor luiertassen. En hell yeah! Ik deel vandaag mijn 5 favorieten!

Met stipt op nummer 1: deze fantastische tas van het merk MYOMY die ik opgestuurd kreeg. Dit is de MYOMY paperbag bussiness bag. Eigenlijk een tas ontworpen voor ‘mee naar het werk’ maar ook ontzettend goed te gebruiken als luiertas :)! Groot genoeg, heel erg stevig, gemakkelijk zo vast te houden maar ook zit er een lang hengsel bij zodat je de tas om je schouders kunt doen. Ik ben er blij mee!

En de andere 4 tassen die ik selecteerde!

Nummer 1 is van het merk Ted Baker, hoe leuk met dat strikje? Helemaal leuk als je een meisje krijgt natuurlijk ;-)! De tweede tas is van Fred de la Bretoniere en is gemaakt van suede. Een grote tas waar je lekker veel in mee kunt nemen en die stoer genoeg is om ook door je vriend of man (zonder schaamte) mee te laten nemen. Nummer drie is een zwarte, ruime tas van Guess. Een wat klassieker en tijdlozer model! En nummer 4, de tas van Valentino. Net weer iets ‘bijzonderder’ door het model, groot genoeg om de spulletjes voor je baby makkelijk in mee te kunnen nemen.

Mooie tassen allemaal hé? En (in mijn ogen) zoveel leuker om mee te nemen dan de standaard luiertassen :)!

Vertel eens, wat voor luiertas heb jij? En liep jij tegen dezelfde dingen aan als ik?

* Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.

Gerelateerde artikelen

3 reacties

 • Reageren
  chucky1012
  7 april 2017

  Hip en fashionable ;-)
  Zo jullie zijn is al flink gegroeid.
  Leuke foto’s.

  Xoxo

 • Reageren
  Margot
  7 april 2017

  Wat een leuke selectie heb je gemaakt! Ik ben toevallig nu bezig met de zoektocht naar de perfecte luiertas en de My paper Bag Luiertas van MYOMY staat toch wel bovenaan. De prijs houdt me alleen nog wel tegen.
  Margot onlangs geplaatst…Koperen dienblad als decoratieMy Profile

 • Reageren
  Marjolein
  10 april 2017

  Ik heb geen kindje maar die cowboy bags lijken mij dus supergeschikt! Stoer, ruim en het model is goed verkrijgbaar ook van goedkopere merken. Ik bedoel die ruime tassen met 2 vakken op de voorkant dan zegmaar. Denk dat ik er zo een zou aanschaffen als de tijd rijp is.. :)

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge