Bodypositivity event met Bodyposipanda!

Afgelopen dinsdagavond reed ik naar Amsterdam om een bodypositivity event bij te wonen waarbij ik een heleboel bekende bloggers en Instagrammers tegen kwam :D! Benieuwd?

Ik vlogte de hele dag, al kwam ik er al gauw achter dat ik nou niet bepaald de meest fantastische vlogster ever ben maar dat mag je eigenlijk zelf bepalen haha.

Zoals ik al beschrijf in de video; het evenement was écht heel gaaf. Zo’n fijne sfeer, zoveel weer geleerd over dit onderwerp en het heeft me tegelijkertijd nog strijdbaarder gemaakt om dit onderwerp meer bespreekbaar te maken.

Mocht jij geïnteresseerd zijn in bodypositivity en het leuk vinden om in een online support groep mee te gaan praten? Dan kun je je hier aanmelden voor de Bodypositive Power Nederland groep op Facebook. Ik heb me aangemeld, nog geen idee wat het precieze plan is (het idee kwam die avond op bij Marit en ze heeft het gelijk doorgepakt) maar dat het leuk gaat worden weet ik zeker!

Ik ben benieuwd wat jij van de vlog vond, ik ben niet van plan het veel vaker te gaan doen maar zo af en toe is het wel heel erg leuk!

Gerelateerde artikelen

10 reacties

 • Reageren
  Jenn
  5 juli 2018

  Leuk, ik had ook graag willen komen maar helaas was het al uitverkocht toen ik erachter kwam. Ik ga me aanmelden voor de facebookgroep!
  Jenn onlangs geplaatst…‘Uit de kast komen’ als vegetariërMy Profile

 • Reageren
  Lisanne
  5 juli 2018

  Leuke blog! Ik kan de Facebook groep helaas niet vinden

 • Reageren
  Carolien
  5 juli 2018

  Zo jammer dat ik het niet kon redden, het zag er geweldig uit!!! De facebook groep heb ik ook niet kunnen vinden helaas.

 • Reageren
  Danielle
  5 juli 2018

  Wat leuk dat je deze video gemaakt hebt! Zo leuk om terug te kijken! Het was echt een top avond. En helemaal super dat Marit heeft doorgepakt en de Facebook groep heeft aangemaakt. Dank je wel voor je mooie complimenten op mijn workshop <3

  Groetjes
  Daniëlle van Bureau Body Positive

 • Reageren
  Lianne
  7 juli 2018

  Je bent een geweldige vlogster! Ik zou het echt zo tof vinden als je dat vaker ging doen! :) Je straalt gewoon positiviteit uit! Heerlijk om naar te kijken!

  Liefs!
  Lianne onlangs geplaatst…Pregnant life; baby 2 is on the wayMy Profile

  • Reageren
   Roos
   13 juli 2018

   Ah wat lief Lianne haha, zo voel ik mij helemaal niet. Ik denk niet dat het veel vaker gaat gebeuren maar zeg nooit nooit :D!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge