Snapshots van onze vakantie in de Achterhoek

Dat je voor een echt vakantiegevoel niet ver van huis hoeft te zijn bewijst deze vakantie maar weer. Wat zijn we aan het genieten! Ik deel vandaag een paar snapshots van afgelopen dagen :)!

Hallo vrolijk meneertje! Flynn maakt het niks uit of het regent of bewolkt is, voor hem is het iedere dag feest ;-)!

Eten op de camping: lekker makkelijk dus ;-)! We eten wraps met (biologische) kip. flink veel guacemole en tomatensalsa.

Na het eten is het droog en gaan we even een stukje wandelen met Flynn in de Tula. Dit doen we veel te weinig dus we zijn eigenlijk wel benieuwd of hij dit nog wel wil.. Nou, met moeite haha. Vandaar ook dat hij zijn speen in heeft. Hij hangt wat laag terwijl hij graag over Kays schouders heen wil kijken. Maar na een kwartiertje ofzo vindt hij het wel prima! :)

Jullie mogen me trouwens uitlachen om mijn vreselijke vest haha. Ik voel me een ECHTE kampeerder als ik mijn fleecevest uit de kast trek maar het is zo lekker warm en handig hier haha!

Schatjes!

HOI! Ondanks dat ik vanmorgen al om 6 uur werd gewekt door een akelig actief jongetje dat er heel graag UIT UIT UIT wou ben ik erg blij! Het beloofd vandaag namelijk niet te gaan regenen hoera, als dat geen lach waard is ;-)!

Kijk Flynn, als je nou ook nog zo lief zou slapen tot ongeveer 8 uur zou mama NOG blijer zijn ;p!

Lekker spelen op de camping! Het is niet echt warm maar het regent niet en dat is al heel erg fijn. Flynns favoriete bezigheid is spelen met water. In bakjes, emmertjes en kopjes scheppen en er dan weer uitgooien. Die akelige distels die je rechts op de foto ziet kwam de buurman heel lief weghalen. ‘Hij zou zich er maar aan bezeren!!’. Heerlijk kneuterig camping gevoel! ;-)

Als je dan om 6 uur al wakker bent ben je natuurlijk om 12 uur alweer doodmoe en slaap je gerust tot half 4. We maken Flynn uiteindelijk maar wakker want we willen nog graag even naar Zutphen.

Wauw wat is Zutphen leuk!

We halen een ijsje (voor Flynn alleen een hoorntje) en wandelen door de mooie straatjes :)! Helaas is er veel dicht en heeft Flynn er weinig zin in. Als hij het voor de zoveelste keer begint te brullen besluiten we maar terug te gaan.

Zo mooi al die oude gevels en alles is zo mooi aangekleed met prachtige bloemen!

Gezellig straatje!

Weer terug op de camping en hij is weer vrolijk hoor ;-)! Hier was hij aan het zwaaien naar de buren. Ik moet zo lachen om Flynn, hij is gewoon ZO sociaal. Hij staat bij iedereen in de voortent, roept naar iedereen HALLO en als ik een totaal vreemde tegenkom bij het toiletgebouw wordt Flynn gelijk aangesproken: ‘OH daar is dat leuke kereltje weer!!! Hallo jongen, mag ik een handje’. We staan op een camping met eigenlijk alleen maar 60 plussers en volgens mij vinden die het allemaal heel gezellig, zo’n vrolijk mannetje.

’s Avonds scrabbelen (en natuurlijk dik verliezen van mijn man de Wordfeud verslaafde).

ZO! Dat waren ze voor nu, deel 2 komt er over een paar dagen aan ♥!

Gerelateerde artikelen

8 reacties

 • Reageren
  Inge
  27 juni 2017

  Wat een leuke foto’s.
  En natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag! Een heel fijne avond gewenst!

 • Reageren
  Anneleen
  27 juni 2017

  Flynn ziet er ook zo’n lachebekje uit! ;) Een jongetje waar je spontaan vrolijk van wordt! Ziet er een heel gezellige vakantie uit!
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

 • Reageren
  Kim
  27 juni 2017

  Och wat een knap ventje! Heerlijk zeg even er tussen uit.
  Kim onlangs geplaatst…Weekvlog 26: Genieten van het mooie weer!My Profile

 • Reageren
  Tineke
  28 juni 2017

  Ziet er heerlijk uit! Ik hou ervan, lekker kneuterig en knus in Nederland op een camping. En hallo zeg, wat wordt Flynn een knapperd! Daar staan de meisjes later voor in de rij!
  Liefs

 • Reageren
  Josianne
  28 juni 2017

  Wat heerlijk Roos! Lekker genieten met z’n drietjes :) Fijn dat het ook zo goed gaat met Flynn.

 • Reageren
  Rowan
  28 juni 2017

  Wat een heerlijke vakantie, zo met zijn 3en! Leuk om Flynn ook zo te zien genieten op de foto’s! Zutphen ziet er inderdaad heel gezellig uit, ik ben er eigenlijk nog nooit geweest!
  Rowan onlangs geplaatst…Under construction | Een update over ons nieuwbouwhuisMy Profile

 • Reageren
  Mariska
  29 juni 2017

  Wat een vrolijk mannetje zo op de foto! :)
  Mariska onlangs geplaatst…Action & trekpleister shoplog (dienblad, cooling mat & lip smacker!)My Profile

 • Reageren
  Nicetobeout
  3 juli 2017

  Ik mag niet kamperen van de dokter… maar desodanks ziet dit er gezellig uit ;) Leuke foto’s van jullie mannetje! En het weer moet je altijd maar treffen in NL.
  Nicetobeout onlangs geplaatst…Onze eerste ervaring met AirbnbMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge