Snapshots van onze vakantie in de Achterhoek deel 2

Ik deel vandaag de laatste snapshots van onze vakantie met jullie ♥. We vierden onze trouwdag, aten gebakjes, fietsen met het kleine snoetje en deden verder lekker weinig ;-)!

Als de weersvoorspellingen weer eens slecht zijn besluiten we op onze trouwdag naar het plaatsje Doesburg te gaan om daar en taartje te gaan eten! Wat is Doesburg leuk :). Super veel karakteristieke panden, gezellige straatjes en steegjes, overal bloemen en leuke boetiekjes.

Flynn zit in de ik-wil-overal-op-sjieten-fase dus meneer wil op iedere stoepje, afstapje of plantenbak zitten hahaha. Prima schat.

We kwamen een ouderwetse snoepwinkel tegen, ZOVEEL lekkers! Kijk mijn blije gezicht haha.

We besluiten bij Sonja’s op het terras te gaan zitten. Wat een aanrader zeg :)! We eten en heerlijk gebakje en Flynn wordt verwend met een heleboel aandacht van de aardige eigenaresse.

We delen deze 2 heerlijke taartjes om onze 3e trouwdag te vieren :)!

Wij zijn blij! Het is gelukkig regelmatig even droog dus daar worden we blij van ;-)!

Eenmaal terug doen we allemaal lekker een middagdutje (dat mag in vakanties he ;-)!) en ’s avonds gaan we uit eten bij La Cubanita: TAPAS!

We eten heerlijk en veel te veel haha. Iedere keer als ik foto’s wou maken was het al op voor we er erg in hadden ;-)! Vreetzakken hier.

Ik dronk een super lekkere, zoete cocktail bij het eten maar kreeg er later ontzettend hoofdpijn van helaas!

Ik hield mijn hart vast met Flynn want hij is op het moment in een hele opstandige fase (NEEEEE NEEE NEEE MIJ MIJ MIJ) beland.. Ik wist niet of het zo’n feest zou worden in een restaurant maar we dachten: we zien wel! Het ging gelukkig heel erg goed. We hadden veel speelgoed mee, hij heeft eventjes tv gekeken op onze telefoon en uiteindelijk met zijn speentje in het nog heel goed vol weten te houden :)! Fijn!

Eenmaal terug op de camping nog eventjes spelen!

Woensdagochtend regende het weer ontzettend hard. We besloten lekker binnen te gaan zwemmen bij een zwembad in de buurt zodat we geen last hadden van de regen :)! Ik maakte hier geen foto’s maar het was super leuk en fijn.

’s Avonds was het eindelijk eventjes droog en gingen we fietsen, Flynns favoriete bezigheid ;-)! We hadden het geluk dat mijn ouders hun fietsen ook op de camping hadden laten staan dus konden we af en toe even een stukje fietsen om ons kleine vriendje weer blij te maken.

Het was zo mooi daar :)! Wat een geweldige omgeving.

De volgende dag hebben we onze spullen ingepakt en zijn we weer naar huis gereden. Ondanks het weer hebben we een hele fijne vakantie gehad, er lekker even uit geweest :)! Hopelijk hebben we volgend jaar een weer wat zonnigere vakantie haha. Fijn weekend lieve allemaal ♥

Gerelateerde artikelen

4 reacties

 • Reageren
  Tineke
  30 juni 2017

  Heerlijk! Mooie foto`s gemaakt ondanks het regenachtige weer. Wat knap dat Flynn zich zo goed heeft gedragen tijdens het etentje.
  Liefs

 • Reageren
  Manon
  30 juni 2017

  Zo leuk dat je hier in de buurt op vakantie bent geweest! Doesburg is echt op steenworp afstand vanaf hier. En herkenbaar die opstandige fase haha, die is begonnen en nog niet tot een einde gekomen…
  Manon onlangs geplaatst…Kletspraatje – Basisschool, Novelles kamer en persoonlijkMy Profile

 • Reageren
  Marjoleine
  1 juli 2017

  Ziet er echt uit als een heerlijke vakantie, krijg spontaan zin om ook even een paar dagen weg te gaan!
  Marjoleine onlangs geplaatst…REVIEW – Foto op houtMy Profile

 • Reageren
  Bianca
  4 juli 2017

  Het klinkt als een heerlijke vakantie! Wat heeft een mens toch eigenlijk weinig nodig hé om oprecht gelukkig te zijn. Ik kan ook zo genieten van die hele kleine (vaak kneuterige) dingen. Wat heb je trouwens een leuk blousje aan als jullie gaan uit eten!
  En nog gefeliciteerd met jullie 3e trouwdag! Time flies! Wij vieren dit jaar alweer onze 11e trouwdag! Het gaat zo snel allemaal :-)

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge