Veel werken, het concert van Robbie Williams en Nijmegen niet meer uitkomen! | Life with Rosie week 27

Hey lieve allemaal! Wat een week heb ik achter de rug zeg, zo ontzettend druk geweest. Kay werd maandagavond opeens hartstikke ziek en dan valt opeens je hele planning in de soep! Zo zie je maar weer hoe afhankelijk je van elkaar bent ;-)! Ook viel ons uitje naar Robbie Williams hierdoor voor hem in het water, ik ging uiteindelijk toch nog met mijn zus. Lees je snel mee met mijn week?

Ik begin dit dagboekje nog even met afgelopen zondagavond. Vrienden van ons kwamen eten en ik had (al zeg ik het zelf) echt lekker gekookt. Ik vulde kip met verse tomatensalsa, buffelmozzarella en veel bassilicum en serveerde dat met een simpele maar lekkere spaghetti met een hele bassilicum plant, 2 rode pepers en véél knoflook. Ik had er natuurlijk meer foto’s van willen maken maar je weet hoe dat gaat: je bent zo druk met koken, kletsen en uiteindelijk alles op tafel zetten dat je al zit te eten voor je er erg in hebt. En stiekem is dat ook helemaal niet erg natuurlijk, weg met die telefoons en voer gewoon een goed gesprek ;-)!

We hadden een super gezellige avond!

Maandag werkte ik de hele dag en ’s avonds plofte ik op de bank met dit boek. Erg interessant om te lezen, komt ook een review over online binnenkort :)!

Maandagavond voelt Kay zich al niet lekker maar ’s nachts wordt hij echt ziek. Wat een ongelofelijke pech.. We zouden namelijk dinsdagavond naar het concert van Robbie Williams in Nijmegen gaan! We hadden vorig jaar al kaartjes gekocht. Eerlijk is eerlijk, ik ben niet zo’n concertganger. Maar ik heb altijd gezegd: als ik de kans krijg om naar Robbie Williams, Beyonce of Taylor Swift te gaan dan wil ik dat heel graag een keer.

We hadden alles geregeld. Kay had een dag vrij gevraagd, Flynn zou bij mijn ouders slapen en we zouden lekker samen op stap gaan. Dinsdagmorgen wisten we allebei even niet wat nu te doen. Met iemand anders gaan? Tickets doorverkopen? Uiteindelijk belde ik met mijn zus en die was wel toe aan een gezellig avondje. Ze regelde wat met haar vriend en voor haar kindjes en we hadden een date haha.

Ondertussen reed ik naar mijn ouders om Flynn naar hen te brengen. Flynn speelt altijd zo heerlijk in de grote tuin van mijn ouders.

Met eitjes (IJSJES!) uit het kippenhok halen als grote favoriet! Flynn blijft lekker bij opa en oma slapen en ik rij weer naar huis om me klaar te maken voor het concert.

Rond half 4 haalt mijn zus mij op en rijden we richting Nijmegen. Ik had op Instagram gevraagd of er mensen tips hadden voor leuke restaurantjes in Nijmegen. Ik kreeg een heleboel tips (thankyou!) maar uiteindelijk liep alles in de soep door ontzettende drukte op de wegen. We besloten uiteindelijk maar te kijken wat we tegenkwamen onderweg en dat bleek van der Valk restaurant in Lent te zijn. We aten hier allebei steak tartaar en een schnitzel en reden daarna door naar het concert.

De steak tartaar, lekker! ♥

En toen waren we er, ROBBIE!!!!! :D

Volgens mij is hij echt een man waar niet mee samen te leven valt maar wat hebben we gelachen om zijn humor en vooral zijn zelfspot. En wat een entertainer is hij. Het was echt heel gaaf! Het podium was ook echt tof, met de silhouet videoschermen! Toch merk ik dat zo’n concert in de buitenlucht me niet zoveel doet. Het is allemaal ZO ver weg, je kijkt gewoon naar een scherm. Natuurlijk was het tof, gaaf, geweldig (looooove zijn muziek) maar eigenlijk al-tijd als ik naar een concert of festival ben geweest denk ik na de tijd: mwoah, was dat nou 70/80/90 euro per kaart waard? I don’t know!

De terugweg was me nog wat jongens.. Ik kan er wel een verhaal van 1000 woorden over schrijven maar laten we het er op houden dat alles ontzettend goed geregeld leek qua parkeren.. Tot we naar huis wouden gaan. We zeiden nog tegen elkaar: we houden er gewoon rekening mee dat het druk is, het echt wel even gaat duren en we ons daar niet druk om zouden maken. Tot we aansloten in een rij die gewoon niet bewoog. Er gebeurde bijna 20-30 minuten helemaal NIKS. Mensen gingen uit hun auto’s om te kijken wat er aan de hand was maar er was niks te zien.

Uiteindelijk zagen we aan de andere kant van het parkeerterrein een 2e rij ontstaan waar wel beweging in zat. Mijn zus sloot daar snel aan maar ook daar leek geen beweging in te zitten. Er was maar 1 uitgang voor een parkeerterrein waar waarschijnlijk zo’n 1000 auto’s geparkeerd stonden en er kon misschien 1 auto per 3/4 minuten invoegen op de weg. ONMOGELIJK gewoon. Er was ook niks geregeld met verkeersregelaars/politie o.i.d.

We stonden daar inmiddels ook al ruim een half uur/3 kwartier toen er opeens vanuit het niets een verkeersregelaar VLAK voor onze auto een hek dicht deed en zei dat we achteraan in de andere rij moesten gaan staan, dit was geen uitgang. Nou je wil niet weten wat er toen gebeurde. Ik ging de auto uit om die man op een nette manier proberen duidelijk te maken dat dit écht niet kon (hallo, we stonden er al weet ik veel hoe lang, er stond nog een mega rij achter ons en er gebeurde gewoon NIKS. Ga het verkeer regelen!!) maar er kwamen steeds meer mensen uit de auto’s achter ons die heel wat minder rustig en vriendelijk waren. Nu moet ik zeggen dat de verkeersregelaar ook echt een ultieme *** was die gewoon half lachend vertelde dat we achter de andere honderden auto’s aan mochten gaan sluiten (die er veel later dan ons waren gaan staan) terwijl hij tegen de motorkap van de auto van mijn zus hing. Dat zou betekenen dat we waarschijnlijk nog zo’n 3/4 uur op dat parkeerterrein hadden gestaan. Uiteindelijk hebben een aantal mensen het hek gewoon open gedaan toen hij even niet oplette en is mijn zus een halve meter naar voren gegaan met de auto waardoor het hek niet meer dicht kon. Mensen uit de auto’s zijn het verkeer gaan regelen (één van de ene rij, één van de andere rij, hoe moeilijk kan het zijn) en uiteindelijk kwamen we na weet ik veel hoe lang van het terrein af. We zijn de compleet andere kant opgereden als dat ieder ander deed, we zijn behoorlijk omgereden maar we REDEN!

Uiteindelijk is het nog een lang verhaal geworden maar ik heb al 100 details weg gelaten hahaha. What a night ;-)!

We lagen uiteindelijk rond half 2/2 uur in bed.

De volgende dag moest ik van 12.00-22.00 werken en ik moet eerlijk zeggen, ik voelde me niet zo top haha ;-)! Kay was nog steeds heel ziek dus Flynn sliep bij de andere opa en oma. Gek om 2 nachten mijn manneke niet thuis te hebben :(.

De volgende dag moet ik ’s morgens werken en ’s middags gaan we naar het nieuwe huis om allerlei dingen op te meten. Ik moest zo lachen om die beer in de stoel haha. Ik heb zoveel zin om er helemaal ons huis van te gaan maken! Zoveel ideeën :)

’s Avonds lak ik mijn nagels en knuffel ik heeeeel veel met mijn lieve Flynn. Mis hem zo als ik hem zo weinig zie.

Vrijdag werk ik weer de hele dag en neem ik voor het weekend helaas ook nog de bereikbaarheidsdienst telefoon mee. 24 uur per dag bereikbaar tot dinsdagochtend. Ik heb het weekend dan ook niks gepland en blijf lekker thuis. Kay is inmiddels weer een beetje opgeknapt en we hangen lekker thuis met z’n 3tjes. Mn zussen komen nog even en verder doen we lekker veel dutjes samen, spelen en knuffelen we lekker en doen we gewoon NIKS.

Mijn look dit weekend haha. No make-up, wild haar en een oude heerlijk zittende jurk. I don’t care. Ik ben lekker een beetje bijgekomen van afgelopen week. Komende week is weer druk maar sta ik er gelukkig niet alleen voor, Kay voelt zich gelukkig weer wat beter. Daarna hopelijk weer wat rustiger want voor dat geren en gevlieg ben ik eigenlijk helemaal niet gemaakt ;-)!

Hoe was jullie weekend? En afgelopen week? :) Er komen deze week weer wat meer blogs online so stay tuned! ♥

Gerelateerde artikelen

6 reacties

 • Reageren
  Margot
  10 juli 2017

  Vreemd dat ze niks geregeld hadden voor het verkeer inderdaad! En wat jammer dat Kay niet mee kon!
  Margot onlangs geplaatst…4x mijn favoriete gerechten voor als er gasten blijven etenMy Profile

 • Reageren
  Barbara
  10 juli 2017

  Ik was ook naar Robbie met mijn zus. Was zo gaaf!! Wij gingen met de trein en pendelbussen en dat ging prima gelukkig. Wat een gedoe voor jullie zeg!

 • Reageren
  Bianca
  10 juli 2017

  Wat een gedoe zeg! Wij hebben dat ook een keer gehad met een concert in het Geldredome. We hebben uiteindelijk 2.5 uur op dat parkeerterrein gestaan eer we weg konden! En we hadden ook nog niks gegeten onder het mom van ‘dat doen we wel bij een McDonalds op de terugweg’, maar die waren inmiddels al allemaal dicht! Je vraagt je inderdaad af of dat niet iets beter geregeld zou kunnen worden? Maar denk maar gewoon terug aan de leuke herinnering ;-) Dat scheelt stress haha.

 • Reageren
  Mariska
  10 juli 2017

  Ben benieuwd naar de review van het boek, zelf lees ik er ook een van die uitgever die erg interessant is ‘geef nooit korting!’ heet deze.
  Mariska onlangs geplaatst…3x favoriete body mist, lekker fris!My Profile

 • Reageren
  Josianne
  11 juli 2017

  Wát een gedoe met dat concert zeg. Zo vervelend, want dat kan dan toch ineens je hele avond verpesten. Dat boek heb ik ook nog liggen ergens trouwens, ben er heel benieuwd naar. Toch maar eens gaan lezen haha!

 • Reageren
  Nynke
  11 juli 2017

  Wij waren er ook bij dinsdag! En waren echt blij dat we een hotel geregeld hadden, haha. Heb heel veel drama verhalen gehoord over het wegkomen, verschrikkelijk!
  Ben het wel met je eens dat het concert de kosten eigenlijk niet waard was.. Heb, ook van Robbie, beter gezien en je zag inderdaad helemaal niks, tenzij je in die golden circle stond. Jammer!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge