Snapshots van September!

Wat een maand was september! ♥ Omdat het mij nu niet lukt om wekelijks een dagboekje online te zetten deel ik vandaag de leukste snapshots van mijn maand met jou!

Ik maak foto’s van dingen die ik op Flynns verlanglijstje kan zetten voor zijn verjaardag als ik in speelgoedwinkels of bijvoorbeeld bij de Action ben :)!

Hoera, Flynn heeft een prachtig horloge gekregen haha. Het gaat steeds beter met zindelijk worden en hij mocht een cadeautje uitzoeken. Een jongetje op de creche had namelijk een horloge en Flynn was daar zo van onder de indruk! Ik heb ‘m in de speelgoedwinkel werkelijk van alles laten zien maar nee hoor, het moest ook een horloge worden. Nou prima ;p! Hij is er helemaal blij mee.

De geheimzinnige opdrachtgever sloeg weer toe ;p! Ik kreeg een tijdje om de paar weekjes een kaartje in mijn brievenbus zonder dat er iets op geschreven stond en ook zonder adres. Ik werd er helemaal gek van haha ik wou zo graag weten van wie het was! En wat bleek? Het was dus stiekem gewoon mijn beste vriendin die die kaartjes stuurde als support voor het starten van mijn bedrijf. Zo lief!

Ready voor een avondje terrassen met een vriendin ♥!

De buit van onze appelboom haha. 5 appels dit eerste jaar ;p! Hopelijk wordt dat getal vertienvoudigd in de komende jaren!

Kay kocht voor 50 euro ENORM veel hout voor in onze houtkachel. We hebben er een hele dag met z’n drieën aan gewerkt, het hout moest namelijk nog gekloofd worden. Wat ze ‘vroeger’ met een bijl deden ;-)! Nu leenden we er van de buurman een mooie machine voor die daarbij hielp.

Het uiteindelijke resultaat, met in de achtertuin nog minstens net zoveel haha. Wij komen de winter wel door!

Met Flynn naar de speeltuin en de geitjes, dat doen we sowieso wel 1 a 2 keer per week.

We hingen deze posters op waarmee we Flynns speelhoekje wat opleukten :)!

Het meneertje had een week dat hij niet zo goed kon slapen, hij kwam ’s avonds vaak uit bed en soms kan ik er zo van balen en op andere momenten denk ik: kom maar lekker knuffelen onder de deken. Lieve schat is het.

Ik bakte pizza voor een nieuwe 3 euro challenge, er komen nog heel veel lekkere receptjes aan waaronder deze! ♥

Ik schreef me in bij de KVK :D ! Mijlpaaltje hoor.

Helemaal blij! Het is nu echt officieel :)

Zaterdagavond partyoutfit. Ik ga met een vriendin uit en we dansen letterlijk ‘the night away’ tot een uur of 4 haha. Heerlijk ♥! Daar kan ik zo van genieten.

We kregen een paar foto’s toegestuurd van de bruiloft van mijn zus! Hierop zie je mijn hele outfit :)!

En op deze foto kun je mijn haren zien, ik vond het zo mooi gedaan!

Toen ik mijn slaapkamer binnen liep voor het slapen gaan scheen er ZOVEEL licht in de kamer, ik deed het rolgordijn omhoog en zag dat de maan echt onwijs groot was. Prachtig!

Even gezellig bij mijn ouders eten betekend dat Flynn altijd de hele tuin ondersteboven schept en eitjes uit het kippenhok haalt haha. Heerlijk de laarsjes aan en in de tuin werken! Hij voelt zich dan zo’n grote jongen :)

Ik praatte op mijn zakelijke Instagram account (@rosannewoudstra) over uit je comfortzone stappen en waarom dit zo belangrijk is en deelde daar deze quote bij!

Flynn is helemaal trots op dit hesje wat oma voor hem maakte haha. Hij wil er nog het liefst in slapen! Flynn speelt niet graag met speelgoed (tot frustratie van zijn moeder ;p) maar wil altijd knutselen of buiten spelen maar het aller- allerliefst wil hij werken met papa in de tuin. ALTIJD. Dus kreeg hij dit mooie hesje, werkhandschoenen, een bezem, hark & stoffer en blik in kinderformaat. Lief toch?

It’s sunday; pizza day!

En dan is het zover: Flynns derde verjaardag. Zijn mondje valt open van verbazing als hij alle vlaggetjes en ballonnen in de woonkamer ziet. Hij is ZO blij!

Hij is jarig op donderdag maar we vieren het eigenlijk pas op zondag. Op donderdag gaan we nog even met mijn ouders naar de speeltuin & naar de diertjes (Klein Afrika in Oldenzaal, écht een aanrader) en Flynn heeft de tijd van zijn leven.

Met opa bij de diertjes kijken.

Alpacaaaaa’s!!

Hele trotse ouders hierzo! ♥ Wat is het een mooi, lief, blij, grappig en gelukkig driejarig jongetje geworden.

De volgende dag viert hij zijn verjaardag op de creche. Dat gezichtje, ik kan hem wel opeten.

Zo blij! Ik ben er tot nu toe nog ieder jaar bij geweest bij de opvang als hij mag trakteren en daar ben ik zo blij mee. Ik weet dat dat niet op ieder kinderdagverblijf mag maar bij de onze wel en dit zijn écht de smeltmomentjes.

Wandelen, denken, mediteren. I need it want ik ben behoorlijk gespannen in de week voor de opening van mijn praktijk.

Klaar voor Flynns verjaardag op zondag!

Helaas is het maar een klein feestje omdat veel mensen hebben afgezegd maar Flynn was er niet minder blij om. Ik bakte een appeltaart voor hem (de enige taart die hij lust) en zijn gezichtje zegt genoeg denk ik? ;-)

Lekker spelen met al zijn nieuwe cadeautjes.

En dan is het zover! 1 oktober, de dag dat mijn eigen coachingspraktijk opent. Ongelofelijk! Ik krijg zoveel lieve berichtjes, kaartjes, cadeautjes en gelukswensen. Wat een fijne dag!

En nu is het zover! Ik ben zelfstandig ondernemer & dat maakt me zo blij. Ik voel me goed, heel erg gelukkig en ik voel me alsof ik eindelijk door heb wat ik wil, wat ik kan en waar ik gelukkig van wordt.

Het wordt dus niet veel beter als dit, laat die klanten maar komen ;-)!

Gerelateerde artikelen

4 reacties

 • Reageren
  Gelukjes van Maris
  5 oktober 2018

  Fijn dagboekje weer Roos. Altijd leuk om te lezen. Hoop dat oktober voor jou ook weer net zo mooi mag zijn.

  X
  Gelukjes van Maris onlangs geplaatst…Schilderen met liefdeMy Profile

 • Reageren
  Darina
  5 oktober 2018

  Gezellige foto’s. Geweldig je eigen appeloogst!
  Darina onlangs geplaatst…Op mijn wensenlijstje | Oktober 2018My Profile

  • Reageren
   Roos
   5 oktober 2018

   Haha ja leuk he :D! Het is maar een klein boompje maar geeft toch zo een paar appels!

 • Reageren
  Mariska
  6 oktober 2018

  Heel veel succes met je nieuwe uitdaging :) Zo leuk om te zien dat hij zo blij is en dat strikje staat zo schattig :)
  Mariska onlangs geplaatst…Lady Speed Stick deodorant reviewMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge