Life with Rosie week 51| Kerstlunch, midwinterhoornwandeling en MOE!

Mijn afgelopen week was, helemaal in vergelijking met vorige week, een rustige. Ik vind het altijd wel fijn als dit zich lekker afwisselt dus mij hoor je niet klagen! <3 Kijk je mee?

Maandagochtend, we starten de ochtend met pap. Ik moet altijd zo lachen om Flynn, hij eet ZO ongelofelijk veel pap. Minstens 2x zoveel als ik en dan wil hij het liefst nog mijn bakje er bij hebben haha. Ik gooi er altijd een heleboel gezonds door dus ik ben alleen maar blij dat hij er zo goed van eet maar waar hij het laat? I don’t know!

We rijden naar mijn oude werk om een kopje thee te drinken om 10:00 en gezellig bij te kletsen maar vallen met onze neus in de boter: ze gaan uitgebreid kerstlunchen en wij zijn gelijk uitgenodigd om te blijven. Zo lief! Het was super gezellig, en ZOVEEL lekkers haha. Wat een geluk!

De rest van de middag zijn we thuis, doen we wat boodschapjes, doe ik de was en ’s avonds plof ik lekker neer op de bank. Ik zit midden in mijn serie en IEDERE keer start de televisie zich opnieuw op. Of het kastje, of weet ik veel wat. Dit soort dingen kan mij dus echt het bloed onder mijn nagels vandaan halen he hahaha!

Op dinsdag gaan Flynn en ik aan de slag met brooddeeg! We maken hangers voor in de kerstboom en mini cadeautjes voor kerstmis :)!

En ik maak natuurlijk deze leukerds, had je ze al gezien?

Op woensdag gaan we lekker even met z’n drietjes op pad nadat ik de ochtend gewerkt heb. We lopen richting het dorp en Flynn wil heel graag schaatsen.

Helaas is het schoolschaatsen aan de gang wat inhoudt dat het ijs bezet is door verschillende klassen van de scholen uit ons dorp. Flynn vindt de grote kindjes heel erg interessant maar nu gaan schaatsen is niet echt een optie. Hij is heel erg verdrietig, hij kan zich altijd zo verheugen op iets. Schatje! Hij mag eventjes op zijn laarsjes op het ijs en daarna gaan we een loempia eten en is hij al gauw weer blij :)!

Hoi! Ik ben zo blij met dit jurkje en dat fijne printje! <3

Kay komt thuis met zijn kerstpakket, altijd een feestje om het uit te pakken! :D

Ik kan eindelijk mijn PURPUZ planner uitproberen! Zin om er mee te gaan werken :)

Ik lach me stiekem helemaal dood tijdens het maken van deze foto haha. Ik kwam deze quote tegen en MOEST er gewoon een letterbordfoto mee maken. Soms is het heerlijk, lol in je eentje ;-)!

Samen even naar de bouwmarkt om een paar kleine dingetjes te kopen. Flynns haartjes zijn niet gedaan omdat de kapper ’s middags komt en dan heeft hij zo’n ander koppie haha.

En het meneertje moet zich natuurlijk weer overal verstoppen haha. Soms is het echt om gek van te worden en soms moet ik er zo om lachen.

Ondanks het slechte weer besluiten we zondag om de midwinterhoornwandeling in Lonneker te gaan lopen. Stiekem hoop ik dat het toch nog droog wordt maar helaas gaat het alleen maar harder regenen. Het is ongelofelijk druk en het midwinterhoorn spelen valt een beetje tegen.

Als er gespeeld wordt is het prachtig maar voor mijn gevoel lopen we de meeste punten voorbij terwijl de boeren staan te kletsen ipv te spelen. Beetje balen ;-)! Maar goed, toch lekker 6 km gewandeld.

En de eerste voorbereidingen voor de kerst zijn begonnen! We schillen samen 2,5 kilo stoofperen die op dit moment al een uur of 3 opstaan. Heerlijk!

Morgen (voor jullie vanavond) is het kerstavond en gaan we lekker gourmetten met z’n drietjes en NATUURLIJK staat All you need is love op de planning! <3 Eerste kerstdag gaan we ontbijten bij mijn oma en ’s avonds dineren bij mijn zus en tweede kerstdag gaan we naar mijn schoonfamilie.

Ik heb onwijs veel zin in de feestdagen en hoop jij ook! Ik ben ook heel erg benieuwd wat je gaat doen! Laat je het me weten in de comments? Veel liefs!

Gerelateerde artikelen

5 reacties

 • Reageren
  Gelukjes van Maris
  24 december 2018

  Heerlijke plaatjes weer💕 wij houden t dit jaar rustig. 2e kerst komen onze ouders en mijn oma hier eten. Iedereen maakt iets. Dat deden we vorig jaar voor t eerst met alleen mijn ouders en oma en was erg gezellig.

  X
  Gelukjes van Maris onlangs geplaatst…Het donker lijkt verdwenenMy Profile

 • Reageren
  Darina
  24 december 2018

  Gezellige foto’s! Hele fijne feestdagen!
  Darina onlangs geplaatst…Ik wens jullie allemaal hele fijne feestdagen! (en een kijkje in onze versierde woonkamer)My Profile

 • Reageren
  Kelly
  24 december 2018

  Hahaha die quote, hilarisch! Leuke week heb je verder gehad. Wij doen vanavond cadeautjes met ons gezin met fondue, 1e kerstdag bij mijn schoonmoeder en tweede kerstdag bij mijn familie. Fijne feestdagen! ♥
  Kelly onlangs geplaatst…Mijn ultieme Kerst OutfitMy Profile

 • Reageren
  Mariska
  25 december 2018

  Haha die foto onder de kerstboom, wat leuk! Fijne dagen :)
  Mariska onlangs geplaatst…Starskin Pro Platinum Peel Mask PackMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  25 december 2018

  Ik ben benieuwd hoe je de planner gaat indelen! :) Ga je hier van iets delen op je blog? Ik wens jou en je familie een hele fijne kerst toe! PS: Kreeg je men kaartje aan? X

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge