Life with Rosie week 48 & 49| hard werken aan mijn boek & kerstboom zetten!

De laatste weken zijn aan de ene kant voorbij gevlogen en aan de andere kant lijk ik amper foto’s te hebben gemaakt. Achter je laptop zitten werken en voor een ziek jongetje zorgen is nou eenmaal niet erg glamorous maar ik wou toch nog even de gezelligste foto’s van de afgelopen tijd met je delen :)!

We gingen lekker uit eten op mijn 28e verjaardag! Proosten op een nieuw jaar en lekker even met z’n tweetjes bijkletsen zonder een hyperactieve driejarige ;-)! Soms erg fijn!

Lekker kleien doen we bijna iedere dag. Hij vindt dat zo leuk!

Hadden jullie mijn artikel al gelezen over het hoekje in mijn woonkamer wat ik gezellig gemaakt heb? Ik kocht deze toffe lamp er nog bij, die hang ik boven/naast de stoel! :)

De dag na mijn verjaardag gaf ik een kleine dinerparty voor mijn zussen en een paar vriendinnen. ’s Middags begon ik al met de voorbereidingen. Het toetje werd een plaattaart met appel, kaneel en slagroom. Zo lekker!

Nieuw jurkje! :D Klaar voor een gezellige avond! Kay maakte een grote pan met risotto en ik maakte nog een..

Klein voorgerechtje. Deze bruschetta’s gingen de oven in en net nadat ze op waren begon het ‘drama’. Flynn werd heel erg ziek. De arme schat bleef maar spugen en terwijl beneden de tafel vol zat was ik, samen met mijn zus en Kay in de weer met spuugbakken, schone pyjama’s en beddengoed wassen. Wat een pech. Arme schat! Hij was zo ziek en lijkbleek.

De volgende dag ging het gelukkig een stukje beter. Veel knuffelen en hangen. Vond het enorm jammer van het etentje, er is ook geen foto gemaakt van ons en ik voelde me totaal niet ontspannen. Natuurlijk was het tussendoor wel gezellig maar je bent toch de hele tijd met je kind bezig. Je wil gewoon dat het allemaal goed gaat met hem ♥! Er lijkt wel een soort van vloek te rusten op mijn verjaardag.. Al jaren is er al-tijd wel iets haha.

Lekker even wandelen en de eendjes voeren.

Ik kwam deze foto van een pop tegen op Instagram en echt, ik kan er niet over uit hoe belachelijk ik dit vindt. HEEL gek dat al die jonge meiden al zo jong wimperextensions of lipfillers willen, het is niet zo dat ze daar al vanaf 1 jaar dagelijks aan blootgesteld worden ofzo.. Verschrikkelijk! In geen miljoen jaar dat ooit zo’n pop hier over de drempel komt.

We besluiten om ’s morgens eens lekker bij Ikea te ontbijten en daarna een kerstboom uit te zoeken. Ik heb ZO veel zin in het zetten van de boom en kan niet langer meer wachten. Kay gaat ook nog eens 4 dagen op citytrip naar Fez dus het moest ook gewoon snel gebeuren.

Helaas was het zo ongelofelijk druk bij de kerstbomenverkoop van Ikea. We hadden al een bonnetje gekocht maar bij de ingang stond de rij al richting de uitgang. Ongelofelijk.

Dus we besloten ergens anders heen te gaan en een boom uit te zoeken. Flynn was alleen maar op zoek naar de aller- allergrootste boom en keurde dus geen enkele goed ;p! Ik had ook graag een nog iets grotere gewild maar ik vond deze eigenlijk ook hartstikke mooi dus besloten we voor deze te gaan.

Flynn vond het één groot feest; met de kerstboom in de auto. Ik hou ‘m wel vast mam! Goedzo schat!

En gelijk thuis aan de slag haha. Ik heb hem maar lekker even gelaten en alles er in laten hangen. Toen hij een dutje ging doen heb ik alles er uitgehaald en de lampjes er in gedaan. Daarna hebben we ‘m samen verder versierd. Flynn heeft echt het kerstgen van mij gekregen volgens mij. Hij was he-le-maal gelukkig met het hangen van ‘glitters’ in de boom. En hij vond de plek ook goed: zo kon de kerstboom ook televisie kijken hahaha.

My favorite kind of mess! ♥

Lekkere warme linzensoep (ziet er niet lekker uit maar is echt heerlijk!) en een beschuit met avocado. Heerlijke lunch!

Aan de slag met de samenwerking van Pokon! :)

Mijn oude baas van mijn bijbaantje bij een uitgeverij print mijn ebook uit en stuurt ‘m naar me op. ZO lief en zo attent. Maakt me heel erg blij!

Kay vertrekt naar Marokko met een vriend en ik werk, werk en werk :)! Ik haal een heleboel gezonde dingen in huis en kook een grote hoeveelheid couscous zodat ik iedere keer snel kan lunchen met een salade.

En ondertussen krijg ik dit soort foto’s van Kay toegestuurd vanuit Fez! Wat een andere wereld!

Gelukkig houden Flynn en de kerstboom mij gezelschap want ik voel mij het hele weekend niet zo goed. Ik denk dat Flynn mij heeft aangestoken. We maken er maar een rustig weekend van met z’n tweetjes.

Flynn wil de hele dag alleen maar in zijn pietenpakje rondlopen haha. We knutselen een beetje met elkaar en maken sneeuwmannetjes voor in de kerstboom.

We gaan nog even naar buiten als het EINDELIJK stopt met regenen ;-)!

’s Avonds komt Kay weer en dat is heel erg fijn! ♥ De komende weken staan er veel leuke dingen gepland dus ik ga weer wat beter mijn best doen om foto’s te maken van alles! :)

Heb jij leuke dingen gepland voor de komende week? Let me know!

Gerelateerde artikelen

2 reacties

 • Reageren
  Darina
  12 december 2018

  wat een gezellige foto’s. Die pop is inderdaad afschuwelijk!
  Darina onlangs geplaatst…Boek review | De Amsterdame door Mirjam Deen en Lisa MaschhauptMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  12 december 2018

  Wat zijn het toch een heleboel gezellige foto’s geworden! :) Die plaattaart ziet er zo lekker uit, mijn grootmoeder maakt die op juist dezelfde manier! X

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge