Life with Rosie week 46 & 47| Sinterklaas, kerstinkopen, samenwerkingen en grote plannen!

Daar was ik weer, met een bomvol dagboekje van de afgelopen 2 weken! Wat gaan de laatste weken van het jaar toch snel ♥! Kijk je mee naar wat ik allemaal deed?

Hoi Draakje! Lekker tosti’s eten tussen de middag. Not bad, not bad at all ;-)!

Ik vind mijn haar op deze manier, zo half in een staart, heel leuk de laatste tijd!

We gaan samen met mijn zus en haar 2 jongens naar het Borghuis in Deurningen. Lekker even kijken bij de kerstspullen! En wat hebben ze veel leuke dingen, ook voor de kinderen is het echt een feestje. Van springkussens en een speeltuin tot dieren en zingende pinguinpoppen. De jongens hebben zich zo goed vermaakt (en wij dus ook!).

Ze hebben zoveel prachtige dingen voor de kerst! Deze kleuren vind ik zo mooi, zo warm!

Kerstbomen in alle soorten & maten.

Dit rendiertje vond ik ZO schattig en kostte slechts twee euro. Ik moet sowieso zeggen dat ik het Borghuis helemaal niet duur vond. Ik koop eigenlijk bijna nooit kerstballen bij de tuincentra omdat ik geen 5 euro per bal uit wil geven maar hier hadden ze echt leuke dingen voor fijne prijsjes.

Deze krans had een doorsnee van minimaal 2 meter. Zo gaaf!

Hier kocht ik er 2 van, lekker ouderwets gevoel kreeg ik er bij haha. En ze kosten slechts €1,29!

Ongelofelijk toch? Kleine Flynnie, wat een klein poppetje was het toch!

Bij de Action spot ik deze super grappige mokken haha! Dit is helemaal wat voor mij, ik hou van dit soort vreeeeselijke dingen ;p! Niet gekocht overigens, ik blijf aan het kopen in de decembermaand haha.

Ik ga op dinsdagmiddag weer eens lekker thee drinken op mijn oude werk. Flynnie vindt het allemaal reuze interessant en mag natuurlijk even helpen. Hij is zo trots haha.

Dit zie ik zo vaak bij onze Lidl liggen! In het kader van de €3,- food challenge: hiermee heb je een gehele maaltijd voor €1,50!

Ik maakte deze letterbordfoto voor Instagram, is hij niet grappig geworden haha!

Hoi!

’s Avonds maak ik een nieuw receptje! Het is een kippensoep met gnocchi en spinazie. Ik had geen idee of het lekker zou zijn maar het was écht super. Een blijvertje!

Ik ontvang deze mooie poster & 2 kaartjes van de meiden van Fritsy! Zijn ze niet gaaf? 3 zussen zijn samen een Etsy shop begonnen en verkopen prachtige aquarel prints op posters en ansichtkaarten.

Ik kreeg deze opgestuurd en gaf ze een mooi plekje op Flynns kamer. Flynn is ZO dol op dieren dus ik maakte hem hier heel erg blij mee ♥!

Even thee drinken bij een vriendin!

En terwijl ik daar ben krijg ik deze foto van Kay toegestuurd. Hij is met Flynn naar de bibliotheek en het meneertje heeft het heerlijk daar :)!

Mooie boekjes uitgekozen!

Helaas heeft hij af en toe weer last van (lichte) oorontstekingen. Zijn buisjes zijn er inmiddels aan beide kanten uit en helaas begint het dus weer. Omringt door al zijn knuffeltjes, drinken, een koekje en veel knuffels van mij gaat het gelukkig wel.

Knuffels, knuffels, knuffels.

Het is zulk fijn weer om te wandelen. Ik hou van de kou op mijn gezicht, helemaal zo in de vroege ochtend. En wat wonen wij hier toch ook mooi :)!

Prachtig toch? :) Wat een beetje minder leuk is is dat ik bijna aangevallen wordt door een hond. Ja, echt. Ik loop altijd langs een aantal boerderijen en daar is het vrij normaal dat er een hond losloopt op het erf. Vind ik ook niet erg, ik ben helemaal niet bang voor honden.

Tot ik langs een boerderij liep en er opeens een hond blaffend en grommend het erf af ging en vlak voor mijn neus ging staan. Hij versperde letterlijk de weg en trok zijn lip naar me op. De boer stond op een meter of 10/15 afstand maar deed niks. Letterlijk niks.

Nu ik het typ kan ik er weer boos om worden maar uiteindelijk ben ik stapje voor stapje doorgelopen en weg gekomen. Ik was echt in staat om dat beest een trap te verkopen als ‘ie me zou grijpen, ik was ZO kwaad. Nou ja, ik was nog meer in staat die boer een trap te verkopen haha. Mij een beetje zo laten staan en die *** hond niet bij je te roepen. Echt belachelijk.

Maar goed, na de ergste schrik besloot ik weer te genieten en toen maakte ik dit plaatje..

En deze.. Ik hou er van! <3

Hoi! Thee, een warme trui en mijn laptop. Dat is waarmee je me de afgelopen 2 weken het meeste mee gezien kunt hebben. Zoals je vast al hebt gelezen komt komende donderdag mijn eerste ebook uit en ik ben er onwijs druk mee. Schrijven, schrijven, schrijven, dingen regelen, uitdenken, de technische kant etc.

Via Instagram vroeg ik jullie om hulp voor de cover van het boek en dit is ‘m geworden! Ik ben er heel erg blij mee!

Ik ontving deze 2 blikjes verf van Rust-Oleum. Een verfmerk waarbij je niet vooraf hoeft te schuren én wat op heel veel ondergronden kan. Ik ga er binnenkort mee aan de slag!

Zaterdagochtenden zijn altijd zo fijn. Voordat we ’s middags samen naar de intocht van Sinterklaas gaan verven we samen aan tafel. Flynn had voor zijn verjaardag een setje gekregen met textielverf en een shirtje er in.

Helemaal trots op het resultaat haha. Hij baalt als een stekker dat het eerst moest drogen en hij het dus niet gelijk aan kan ;-)!

En ’s middags gaan we naar de intocht van Sinterklaas. Oh wat is dit toch een leuke leeftijd, het eerste jaar dat we het echt kunnen vieren!

Hij vond het prachtig! Was helemaal betoverd door alles en deed zelfs een boks met Sinterklaas, jaja. Deze jongen was in de zevende hemel haha.

Toch weer niet helemaal lekker. Dit keer geen koorts maar juist heel koud. Lekker bij mij liggen onder de deken is dan het fijnste.

En samen spelletjes doen natuurlijk!

Ik ga een super leuke samenwerking aan met Pokon en kreeg dit pakket alvast thuisgestuurd met allerlei producten om je planten goed te verzorgen. Binnenkort meer hierover!

Met warme chocolademelk op de bank een kerstfilm kijken. De fijnste tijd van het jaar is het ♥!

Ik pas een dagje op mijn neefje en ondanks dat het een flink stuk drukker is met 2 boefjes is het een hele gezellige dag! We gaan lekker samen boodschapjes doen, naar de geitjes en de speeltuin. Deze 2 vermaken zich wel!

En als ze allebei in bed liggen kruip ik op de bank met 2 croissantjes met oude kaas. Lekker!

Een dag schrijven er op zitten! Hier lach ik nog maar soms heb ik zulke zere ogen van zoveel naar een scherm kijken!

Het ebook is bijna af!

Gauw koken! Ik maakte de €3,- pizza weer eens, ZO lekker!

En op zaterdag gaan we weer samen naar de bibliotheek. Nieuwe boekjes halen, puzzelen en spelletjes spelen. Fijn plekje is onze bieb!

Zondag ga ik nog een keer met mijn zus naar het Borghuis om aankopen te doen voor de samenwerking met Pokon en ondertussen..

Vieren Kay en Flynn Sinterklaas op Kays werk. Is het niet schattig? Flynn is ZO vrij, gewoon Piet een handje geven bij binnenkomst en met hem meelopen haha. Love him.

Deze week is een hele leuke maar ook een hele drukke! Komende donderdag ben ik jarig én komt mijn eerste boek uit waar nog veel voor moet gebeuren! Ik geef vrijdag een kleine dinerparty voor mijn beste vriendinnen om mijn verjaardag te vieren en zondag vieren we Sinterklaas met de familie.

Ik ben benieuwd hoe alles gaat lopen. Duimen jullie voor me? ♥

Gerelateerde artikelen

5 reacties

 • Reageren
  Kelly
  26 november 2018

  Zó leuk al die Kerstspulletjes! Leuke week :)
  Kelly onlangs geplaatst…GOODIEBOX – Unboxing ‘Prep-n-Go’ boxMy Profile

 • Reageren
  Carolien
  26 november 2018

  Wauw wat deed je leuke dingen! Ik kende dat tuincentrum nog niet, ga hem toch even onthouden denk dat mijn moeder dit ook wel heel tof vind.

 • Reageren
  Irene
  26 november 2018

  Haha mijn vriend en ik kochten in de Action elk zo’n kerstmok :D Ik vind ze geweldig! Drink er altijd warme chocolademelk uit ^^
  Irene onlangs geplaatst…Waarom een capsule wardrobe echt niets voor mij is.My Profile

 • Reageren
  Darina
  26 november 2018

  Een mooi dagboekje! Leuk die kerstspulletjes. En ik duim voor je!
  Darina onlangs geplaatst…Boek review | The Paris Time Capsule door Ella CareyMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  29 november 2018

  Wat een super mooie foto’s van je wandeling in de natuur! :) Wat moet het vandaag een speciale dag voor je zijn… Ik wens je een hele fijne verjaardag en een dikke proficiat met de lancering van je eerste boek! X

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge