Life with Rosie week 42 | Ontbijten bij Ikea en pareltjes scoren op de rommelmarkt

Kijk je mee naar mijn week? ♥

Goedemorgen! Mijn lieve meneertje zit met al zijn knuffeltjes op de bank ’s morgens. Dat vind ik altijd zo schattig haha. Het gaat de laatste tijd goed met slapen. Hij was een aantal maanden lang iedere ochtend rond 6:00 wakker, inmiddels is dat verschoven naar 7 uur en soms half 8. Heel erg fijn! ♥

Maandagmiddag komt mijn vriendin lunchen en wandelen we met haar hondje. Flynn vindt het maar wat gezellig met Semu en hij wil hem alleen maar vasthouden haha.

Best friends!

Hoi! Wat is het weer een warme dag! Ik rij met Flynn even richting mijn oude werk en drink daar een kop thee. Altijd gezellig!

Afgelopen zondag kwamen de buren op visite en kreeg ik deze mooie bloemen. Ze staan de hel week zo gezellig op tafel! Maakt me blij :)

Woensdagochtend gaan we ontbijten bij Ikea! Lekker wat eten en Flynn kan hier fijn spelen :). Grappige was dat we blijkbaar naast iemand waren gaan zitten die mijn blog/insta volgt alleen durfde ze me niet aan te spreken haha. Ik vind het júist heel erg leuk als je mij aanspreekt dus doe dat ook gewoon hoor :D!

Na het lekkere ontbijtje gingen we weer het bos in. Dit keer pakten we een andere route en het was weer zo leuk. We kwamen weer allerlei dieren tegen en Flynn vond dit keer de schapen wel écht heel erg leuk.

En de paardjes!

Samen wandelen maakt me zó blij, ik moest er wel een blog over schrijven! 

Kleine beentjes worden snel moe dus zijn wij even blij dat we de Tula bij ons hebben :)!

Zo blij met deze foto die Kay van ons maakte.

Woensdagavond ben ik gevraagd om te helpen bij een soort van focusgroep. Een avond waarbij we kritisch de plannen van 2 mede onderneemsters bekijken en onze visie en tips met elkaar delen. Het was bij van der Valk en het was een hele leuk en leerzame avond.

Dit boek viel op de deurmat, dankjewel uitgeverij Boekerij! Ik heb de eerste 2 hoofdstukken inmiddels gelezen en het klinkt héél interessant!

Donderdag is een schrijf en coachdag! Hele fijne werkdag gehad. Makes me happy ♥!

De ene dag heb ik helemaal geen zin in make-up of zin om mijn haren te doen.. De andere dag juist wel! That’s just me haha en het is allebei goed :)! Ik vind deze haarstijl op het moment helemaal leuk. Een simpele invlecht en dan een staart maken. Alles een beetje lostrekken en klaar!

Ik werk de hele dag en ga tussendoor nog even naar de opticien om mijn ogen op te laten meten. Gelukkig zijn mijn ogen nog helemaal goed maar kan mijn vermoeide gevoel en hoofdpijn te maken hebben met droge ogen. Ik krijg oogdruppels mee, hopelijk werkt dat :)!

’s Avonds maak ik roti, smaakt super lekker!

En ik maak dadelkoek, ook al zo lekker! ♥ ’s Avonds hangen we lekker samen op de bank met thee, dadelkoek en een serie. Not bad, not bad at all!

Zaterdag ga ik de hele dag op stap met mijn lieve vriendin Nita! We gaan naar de grote Twente Vlooienmarkt en kopen super veel leuke dingen. Ik vroeg op Instagram of jullie het leuk vonden om te zien wat ik allemaal gekocht had en daar kwamen zoveel enthousiaste berichtjes op dat ik besloten heb er een artikel over te schrijven! Komt deze week online :D !

Zondagochtend: lekker samen in bad met Flynn en daarna kijken we op bed video’s van toen Flynn klein was. Hij vindt niets leuker dan dat haha. Hij zegt zelf nu ook iedere keer dingen als: aaah ik was nog een kleine baby he!! Zo gezellig, lekker samen op bed filmpjes kijken.

En ’s middags gaan we naar de verjaardag van mijn lieve neefje. 4 jaar werd die kleine grote jongen al! Flynn heeft zich onwijs vermaakt de hele middag met alle kindjes en ligt nu (zondagavond) lekker in bed. Ik lig op de bank onder een dekentje en ik ben moe! Gauw dit fotodagboekje afmaken, boer zoekt vrouw kijken en naar bed. Er staat weer een drukke week voor de deur!

Tot volgende week♥!

Gerelateerde artikelen

13 reacties

 • Reageren
  Tineke
  22 oktober 2018

  Leuke foto’s en wat zie jij er toch altijd prachtig uit! Ik ben heel benieuwd naar je tweedehands aankopen!
  Liefs

  • Reageren
   Roos
   23 oktober 2018

   Ah wat lief Tineke, dankjewel! Morgen komen de aankoopjes online :D

 • Reageren
  Darina
  22 oktober 2018

  Mooi overzicht en foto’s. Ben heel benieuwd naar je aankoopjes.
  Darina onlangs geplaatst…Q&A | Wat zijn jullie vragen aan mij?My Profile

 • Reageren
  Anneleen
  22 oktober 2018

  Wat een heleboel gezellige foto’s weer! Van waar komt je leuke telefoonhoesje met die cactussen op? :) Fijne week X

 • Reageren
  Gelukjes van Maris
  22 oktober 2018

  Ik ben heel benieuwd naar je aankoopjes😊
  Gelukjes van Maris onlangs geplaatst…Beauty DIY pumpkin spice scrubMy Profile

 • Reageren
  Jessica
  22 oktober 2018

  Wat een leuke week. Je straal helemaal op de foto’s.
  Ik ben benieuwd naar je kringloop vondsten.
  Jessica onlangs geplaatst…Kerstswap – Secret Elf Surprise 2018 – #SelfS2018My Profile

  • Reageren
   Roos
   23 oktober 2018

   Dankjewel, lief compliment! :)

   • Reageren
    Roos
    23 oktober 2018

    Hele tijd geleden eens op Ali besteld! <3

 • Reageren
  Jenn
  23 oktober 2018

  Leuk overzicht en mooie foto’s! Ik ben benieuwd naar je aankopen!
  Jenn onlangs geplaatst…DIY: de pootafdrukken van je huisdier op papierMy Profile

 • Reageren
  Mariska
  24 oktober 2018

  Wat zie je er mooi uit op die laatste foto!
  Mariska onlangs geplaatst…4 ideeen voor een persoonlijk kerstcadeauMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge