Life with Rosie week 34| Veel gezelligheid, shoppen en werken!

Yes, mijn fotodagboekje van afgelopen week staat weer voor je klaar! Kijk je mee naar wat ik allemaal uitspookte? :D

Hoi! Vorige week eindigde ik de week ziek en mijn maandag begin ik gelukkig een stukje beter. Nog niet helemaal top maar na een rustig dagje gaat het gelukkig weer goed!

Dit boek is écht heel gaaf. Ik lees veel op het moment maar dit is één van de weinige boeken waarin echt informatie staat wat ik nog nooit gehoord of gelezen heb. Super interessant en wetenschappelijk onderbouwd. Daar hou ik van :)!

Dinsdagochtend, klaar om naar de sportschool te gaan.

Hoi! Ik heb zin om te gaan sporten. Na een week niet geweest te zijn merk ik dat er toch weer een kleine drempel is om te gaan maar ik ga toch! En het gaat goed, fijn.

We vragen ons af wat deze boom in onze tuin voor soort boom is! Er zitten namelijk een soort van vruchten aan die super zoet ruiken en via Instagram kom ik er achter dat het een boom is met een hele moeilijke naam ;p!

Kijk de binnenkant!

Mijn H&M bestelling voor Flynn komt binnen en pet is meteen verliefd op deze pet. Haha hij is zo’n schat! Hij heeft de pet deze week iedere dag opgehad zo blij is hij er mee. Lieverd!

Na zijn middagslaapje stappen we in de auto naar een vriendin van mij waar Flynn de hele middag lekker speelt en we samen eten.

Ze heeft vegetarische bami gemaakt, smaakte heel goed! :)

En Flynnie maakt er weer een showtje van haha. Altijd achter het stuur kruipen als ik nog even sta te kletsen.

Het mysterie van de gestuurde kaartjes gaat verder! Ik krijg voor de derde keer een kaartje opgestuurd zonder afzender, zonder tekst.. Alleen een prachtig kaartje met een motiverende tekst alleen heb ik dus GEEN idee wie mij die kaartjes stuurt!! Who are youuuuu?

Woensdagochtend, soms is het fijn om even lekker uitgebreid op te maken. We gaan naar Enschede om te kijken voor kleren voor de bruiloft van mijn zus :)!

De Decathlon is Flynns nieuwe favoriete winkel hoor haha. Ik lach me helemaal dood om hem, ik denk dat we hem niet meer naar de creche brengen maar gewoon een dagje hier droppen ;p! Één groot speelparadijs voor hem.

Hij vindt vooral de fietsen heel erg gaaf en ik denk dat we hem een fietsje gaan geven voor zijn 3e verjaardag over een maandje. Lieverd! ♥

Bij de H&M pas ik dit jurkje nog even aan, love it maar ik pas ‘m helaas niet.

Flynn adviseert ons ondertussen vanuit de buggy ;p!

En daarna speelt hij lekker in de speeltuin.

Compleet uitgeteld in bed haha.

We kochten een nieuwe helm voor Flynn. Flynn draagt altijd een helm als hij bij ons op de fiets zit maar zijn helm was inmiddels flink te klein geworden dus we kochten vandaag een nieuwe. Even poseren bij de scooter van opa er mee haha. Stoere vent.

Mijn zus is net weer terug gekomen van vakantie en we rijden daar nog even langs om te vragen hoe ze het gehad hebben. We eten samen wat en de kinderen spelen natuurlijk weer heerlijk met elkaar. Flynn had zijn neefjes echt gemist.

Er komt een ASOS bestelling binnen met jurkjes voor de bruiloft van mijn zus. Over 1 ben ik heel enthousiast dus die hou ik, de rest gaat terug :)!

Donderdagochtend heb ik met Yvette van Vettt.nl afgesproken voor een ontbijt date.

We eten lekker bij Stoet. Fijne plek is dat! Ik vergeet natuurlijk weer foto’s te maken van het eten en van ons, ik ben zo’n kletstante haha.

Ik loop daarna nog even de stad in en koop 2 taartjes voor Kay en mij. Soms moet je jezelf gewoon even zonder reden verwennen toch? Altijd reden voor een feestje haha ;-)! Bij Mrs. Brown in Enschede verkopen ze heerlijke en prachtige taarten!

’s Middags neem ik de laatste video op voor de e-cursus die KOMENDE MAANDAG start! Wauw, over 1 weekje nog maar. Ik vind het echt super spannend hoor.. Het voelt toch als het begin van mijn coachingspraktijk (al gaat die pas in oktober open). Altijd spannend, zo’n eerste keer zoiets doen! :)

Op de foto zie je hoe ultiem professioneel mijn videostudio er uit ziet hahaha! Camera op een stapel boeken, plantje op een stoel er bij voor wat groen ;-)!

Ik kocht in Enschede nog wat verf en een schetsboek voor Kay, die is de laatste tijd zo lekker aan het schilderen. Ik schrijf er een lief kaartje bij en maak er een mini cadeautje van die op zijn bord ligt als hij thuis komt :)!

Vrijdag werk ik thuis en ga ik ondertussen even een plant kopen voor mijn vriendin! Zij geeft ’s avonds een feestje en ik weet dat zij van planten houdt :D!

Na het feestje nog even spieken bij Flynn, liefste! Fijne momentjes zijn dat altijd.

Zaterdagochtend, ik slaap uit tot 9 uur en we gaan daarna met z’n drietjes schilderen. Dit soort ochtenden zijn de beste :)!

Ik schilder cactusjes, blijf ik leuk vinden.

Maar die man van mij jongens, die kan echt schilderen. Ik vind het zo knap! Hij schildert op het moment dieren die ik ga inlijsten voor op Flynns kamer! :D

Zaterdagmiddag voel ik me zo ontzettend moe. Ik slaap een paar uur op de bank terwijl Kay en Flynn in het dorp zijn. We hadden dorpsfeest afgelopen weekend en Flynn vond het helemaal geweldig om bij alle evenementen te kijken :)!

Op zondag gaan wij ook nog even samen met mijn zus en zwager. We lopen wat rond, eten een ijsje en de kinderen..

Gaan in de draaimolen! We bestellen wat eten en ’s avonds kruip ik met Kay op de bank. Fijn zo’n rustig weekend! Kan ik echt van genieten haha :)!

Deze week staat er weer veel werk op de planning in de voorbereiding voor de start van de e-cursus, things are getting real! :D

En dat was mijn week! Heb jij een toffe week achter de rug? En ga je leuke dingen doen deze week? Let me know ik ben super benieuwd!

Gerelateerde artikelen

5 reacties

 • Reageren
  Darina
  27 augustus 2018

  Wat een fijne week op het ziek zijn na dan. Prachtige schilderijen! En spannend dat de e cursus bijna van start gaat.
  Darina onlangs geplaatst…De 10 kleine pleziertjes van de ParijzenaarMy Profile

 • Reageren
  Kelly
  28 augustus 2018

  Wat is Flynn toch een schatje om te zien! En wat kan je man inderdaad goed schilderen, erg leuk om zoiets persoonlijks dan op te kunnen hangen in het kamertje van jullie zoontje. Makt het net iets specialer. :)
  Kelly onlangs geplaatst…Andrélon Amandel Shine LijnMy Profile

 • Reageren
  Jenn
  28 augustus 2018

  Super die schilderijen!
  Jenn onlangs geplaatst…3x de raarste verzoeken ooitMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  28 augustus 2018

  Ziet er een gezellige week uit! En wauw, wat kan Kay knap schilderen! :)

 • Reageren
  Wendy
  30 augustus 2018

  Leuk foto’s! Ga je nog delen welk jurkje het uiteindelijk geworden is? Heb ook over een paar weken een bruiloft en kan wel wat inspiratie gebruiken.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge