Life with Rosie week 18

Wat een leuke en fijne week heb ik gehad :)! Flynn leerde fietsen zonder zijwieltjes, ik ging naar de opening van de nieuwe tearoom Knetter in Hengelo en ontmoette de leuke Jeannette van watmaaktjemooi.nl en nog veel meer! Kijk je mee naar mijn week?

Op maandag ging ik naar mijn zus. Ik had eerst nog een gesprek op het ziekenhuis met de gynaecoloog wat heel fijn verliep en daarna hadden we het plan om samen iets te bakken. Mijn zus had deze mix gekocht en ik wil wat vaker dit soort producten uitproberen dus dat leek ons een goed idee.
Helaas was het eindresultaat niet echt lekker. In ieder geval, dat vonden wij. Dan vind ik een ander recept wat ik al eerder deelde zoveel beter. Ik weet niet wat het is maar de meeste bananenbroden zijn van binnen gewoon geen brood of cake maar een soort van rubber? De volgende dag is het net een stuiterbal, vreselijk! Nee deze zou ik niet aanraden.
Op dinsdagmorgen ging ik naar het ziekenhuis om bloed te prikken. Ik heb een negatieve bloedgroep dus ik moet getest worden op de RhesusD. Oftewel; als mijn kindje ook negatief bloed heeft is er geen probleem. Als mijn kindje een positieve bloedgroep heeft moet daar rekening mee gehouden worden en krijg ik 1 prik voor de bevalling en een prik na de bevalling om afstotingsgevaar bij een eventuele volgende zwangerschap tegen te gaan.
Daarna even langs de winkel. Ik maak die avond een super lekker recept met Gnocchi. Helaas waren de foto’s niet perfect geworden dus moet dat een keer over maar Kay vond dat helemaal niet erg; dan zouden we het in ieder geval snel weer eten haha.
Kay gaat ’s middags naar zijn werk en ik ga samen met Flynn een stukje fietsen, naar de koetjes en naar de speeltuin.
Langs de koetjes fietsen :)!
Klimmen, klimmen, klimmen.
En na de tijd een lekker ijsje! :D
Mijn lieve skattie zo moe haha. Even uitrusten op de bank terwijl ik eten kook.
Flynn eet op het moment weer verschrikkelijk slecht. Ik bak aardappels voor mijzelf met een eitje, paprika en een uitje en voor Flynn bak ik banaan/ei/havermout pannenkoeken.
’s Morgens werk ik in de bieb.
Woensdag gaan we oefenen met fietsen zonder zijwieltjes. We doen dit op het grote veld vlakbij ons huis zodat, als hij valt, hij wat zachter neer komt als op de stenen.
Ik zit ergens in het gras te koekeloeren terwijl Kay achter en met hem Flynn meerent en het gaat ZO goed! Na een paar keer oefenen heeft hij de smaak goed te pakken. Op instagram deelde ik nog een filmpje dat hij aan het fietsen was met mijn trotse gekir op de achtergrond! :D
Dit was heel erg lekker!
Donderdagochtend ontbijtje. Kay en Flynn zijn om 7:30 de deur uit en ik start rustig met yoga, een fijn ontbijtje en het maken van een to-do list voor de komende 2 dagen.
Ik zet de tomatenplanten van mijn schoonmoeder nog even buiten. Zij zijn op vakantie en wij zorgen voor de plantjes. Het zonnetje schijnt dus hop even lekker buiten in de zon!
Een vriendin van mij komt nog werken die dag, gezellig om samen te werken in plaats van altijd maar alleen ;-)!
Op vrijdag werk ik ook thuis maar ga ik tussendoor nog even naar de winkel om wat boodschappen te doen.
Daarna door naar de opening van Knetter in Hengelo. Een nieuwe winkel & tearoom. Eindelijk een plek in Hengelo waar je écht lekkere taartjes kunt eten!
Het was heel erg gezellig! Ik ontmoette daar Jeannette van watmaaktjemooi.nl voor het eerst. We kennen elkaar al jaren via social media en hebben een tijdje terug uren met elkaar gebeld over huidverzorging maar ook over het hebben van een eigen onderneming. Nu zagen we elkaar eindelijk eens in het echt en dat was heel erg leuk en gezellig. Zo gelachen!
Jeanette maakt echt de meest fantastische producten voor in de badkamer. Heel veel pure huidverzorging maar ook bijvoorbeeld prachtige producten zoals deze..
Dit is toch ongelofelijk dat dit zeep is? Zo mooi!!
Ze had dit cadeautje nog meegenomen voor Flynn, ZO lief! Bruisballen in de vorm van paaseieren. Flynn vindt het helemaal fantastisch want het hele badwater heeft natuurlijk een andere kleur opeens. BLAUW WATER MAM WAUWWWW! <3
Ook kreeg ik nog wat nieuwe producten om te testen voor mijn huid. Ik zal hier binnenkort wat meer over vertellen!
Altijd als ik bloed heb laten prikken loop ik 2 weken lang met een achterlijk dikke blauwe plek op mijn arm. Meer mensen hier last van? En daarnaast zie je helaas dat mijn eczeem achtige plekken weer terug zijn.
Ik heb op allerlei plekken op mijn huid rare en droge eczeem achtige plekken. Op mijn voeten ook opeens allerlei gekke bultjes en op mijn armen en handen droge jeukende plekken. HORMONEN, om gek van te worden!
Zaterdag is een hele rustige dag. We zijn lekker met z’n drietjes thuis en werken in de tuin, in huis en op de babykamer. Flynn speelt ondertussen lekker met de klei :)!
’s Avonds maak ik noodle soep en zoals je van wij gewend bent; ik kan niet netjes koken haha. Maar het smaakt wel heel erg lekker ;-)!
Zondagochtend, letterlijk een jongetje aan mijn been te hangen haha. Ik ga met mijn zus en de jongens naar het Borghuis in Deurningen, daar hebben ze altijd zoveel te doen voor de kinderen en kunnen wij lekker rustig kletsen en op zoek naar leuke plantjes etc.
Ze hebben buiten een springkussen staan, zand om in te spelen, diertjes en een stuk waar je met skelters kunt racen. Zoals je kunt begrijpen vermaakten de jongens zich prima!
Kijken bij de diertjes.
Lekker racen!
En op de tractors! Zo gaaf!
En nog even een lelijke, onscherpe foto van mijn bijna 29 weken buik. Bollie!

En dat was mijn week alweer! <3 Helaas is dit dagboekje wel weer een dagje te laat, ik merk dat alles wat meer moeite kost en als dan mijn fotobewerkingsprogramma ook niet mee werkt. ARGH, nog net mezelf kunnen behoeden voor het uit het raam gooien van mijn laptop ;p!

Hoe was jouw week? Hoop dat je een fijne hebt gehad! Heel veel liefs!

Gerelateerde artikelen

3 reacties

 • Reageren
  Simone
  7 mei 2019

  Wat heb je een mooie buik!! Je hebt me geïnspireerd om morgen op mijn vrije dag lekker in de bieb aan mijn blog te gaan werken! Nu al zin in. Oh ja: ben trouwens heel benieuwd naar je gnocchi recept!
  Simone onlangs geplaatst…On my mind #1My Profile

 • Reageren
  Darina
  8 mei 2019

  Wat een gezellig weekje. Jouw fotodagboekjes zijn altijd zo leuk om te lezen.
  Darina onlangs geplaatst…Gelukkige momenten in Parijs #7My Profile

 • Reageren
  Saskia
  8 mei 2019

  Met plezier je fotodagjeboekje gelezen, altijd leuk van deze overzichtjes :-)

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.