Life with Rosie week 17| Koningsdag, kinderboerderij, lammetjesdag en Kays verjaardag!

Het was weer zo’n fijne week vol leuke dingen! Kay was jarig, we vierden koningsdag, knuffelden met 100 lammetjes en gingen naar de kinderboerderij. Kijk je mee naar mijn week?

Yes, onze week begon fijn want Kay was maandag jarig! ’s Morgens moest hij werken en gingen Flynn en ik op pad om taart te kopen en nog wat extra slingers en ballonnen :)!

Taart van de Hema! Deze was trouwens best lekker maar niet zo lekker als mijn zelfgemaakte taart natuurlijk..

Niet om op te scheppen ofzo hoor ;p! Haha hij was gewoon super goed gelukt. Ik ga ‘m snel weer maken denk ik :D.

Ballonnen en gauw één van de cadeautjes inpakken; een fotolijst met een foto van Flynn en mij voor op Kays werk.

En omdat mijn cadeautje nog onderweg is besloot ik om toch iets kleins te doen. Samen met Flynn maakte ik een ‘speurtocht’ door het huis heen. Er lagen 8 enveloppen verstopt met raadsels die weer naar de volgende envelop konden leiden. Daarin zaten letters verstopt en met die letters kon hij het woord puzzelen! Kay vond het helemaal leuk en Flynn was zo trots haha.

Nou moet ik er bij zeggen dat Kay geen ekte Green Egg krijgt van 1300 euro jongens ;p! Maar wel eentje die er op lijkt, tof toch? :D

Dinsdagochtend in de sportschool. Zo fijn getraind, was helemaal kapot er na maar voelde me heel erg goed over mezelf!

Kay was werken en Flynn en ik hadden verder weinig plannen. Het huis lag dan ook lekker de hele dag bezaaid met speelgoed en we hebben een lekker relaxt dagje gehad!

Woensdag, Kays vrije dag! En sinds kort ook de mijne, like elke andere dag haha. We besloten samen op stap te gaan naar een grote kinderboerderij. Dondertman in Holten werd het en wat was het leuk!

De ezels! ♥

Gekke geit haha.

Helaas begon het al gauw te regenen en zijn we naar binnen gegaan. Gelukkig hebben ze onder het restaurant een leuke speelkelder waar Flynn zich ook heel erg vermaakt heeft. Was voor ons alleen iets minder leuk, lekker in zo’n bedompte kelder zitten haha.

Gelukkig scheen na een uurtje de zon weer en gingen we weer naar buiten. Kay en Flynn gingen zich voor mij verstoppen, ik had natuurlijk geen flauw idee waar ze waren!!

Gekke alpaca hahahaha. Die tanden!

Ze hebben ook een ruimte waar je met konijntjes mag knuffelen. Zoals je ziet vond Flynn het heel erg leuk! ♥

Ik probeer de laatste tijd weer wat vaker yoga te doen! Eigenlijk vind ik het altijd heel erg fijn maar het is iets wat ik vaak vergeet of gewoon geen tijd voor maak. Ik probeer het nu wat vaker te doen omdat ik merk dat het me helpt om even lekker tot mijzelf te komen (alleen de stretch video’s doe ik dan, van die moeilijke poses word ik niet rustig haha) en het helpt heel goed tegen spierpijn!

Lief snoetje!

Vrijdag was het Koningsdag en gingen we samen ons dorp in. Even kijken op de rommelmarkt (zoals je vast wel weet word ik daar erg blij van!) en Flynn at lekker een pannenkoekje.

Ik stuurde deze foto naar mijn zus of ik deze voor haar moest kopen. Leek me leuk voor mijn neefje :)!

’s Middags ging ik nog even ‘werken’ (aka schrijven, schrijven, schrijven) en gingen Kay en Flynn een ijsje kopen. Hij had er helemaaaaaal geen zin in zoals je ziet!!

’s Avonds maakte Kay deze lekkere pasta. Heel simpel met wat groente en vis maar smaakte heel goed :)!

Zaterdag ging ik lekker lunchen in Enschede met een vriendin maar maakte ik geen foto’s!

Sunday funday! Ondanks het slechte weer besloten we naar de schaapskooi in Denekamp te gaan om lammetjes te aaien. En aangezien het leven te kort is om altijd een spijkerbroek aan te doen besloot ik lekker mijn pakkie weer aan te trekken haha.

Deze 2 ♥! Flynn wil altijd overal in en op klimmen en Kay gaat altijd overal achteraan haha. Zo leuk!

Lammetjes! Oh wat vond Flynn ze lief!

Hoi! Samen in de stal, aaien, aaien en aaien. Hij vond het ZO ontzettend leuk. Echt een aanrader ook hoor, lekker op de boerderij, laarsjes aan, met hooi en stro voor de lammetjes in de weer. Ja, zo leuk.

Ik voelde me razend populair toen ik een lammetje vast hield haha. Ik was opeens het middelpunt van een heleboel kinderen want iedereen wou natuurlijk wel even aaien. Ik vond het al gauw een beetje zielig voor het lammetje en liet ‘m gauw weer terug bij zijn moeder zetten maar de kindjes vonden het maar wat leuk. En ik ook, wat een zacht dotje zeg.

De rest van de dag hebben we met z’n allen lekker rustig aan gedaan. We deden allemaal een middagdutje en ’s avonds kwam de oppas en gingen Kay en ik lekker sushi eten. HEEL VERVELEND.

Wat een fijne week was het weer. Ik heb de laatste tijd alleen maar fijne weken, dat is wel eens heel anders geweest! ♥ Ik hoop dat jij ook een hele fijne week gehad hebt en heel veel succes weer deze week!

Gerelateerde artikelen

5 reacties

 • Reageren
  Janine
  30 april 2018

  Ziet er allemaal heel relaxed uit, leuk!

 • Reageren
  nel
  30 april 2018

  keileuke week :-) Welke yoga video’s vindt jij het leukste ?

 • Reageren
  Darina
  1 mei 2018

  Wat een heerlijke week en leuke foto’s.
  Darina onlangs geplaatst…Instagram Photo Diary April 2018My Profile

 • Reageren
  Gelukjes van Maris
  1 mei 2018

  Oooh heerlijk weer. Wat leuk om zo’n speurtocht te bedenken. Dat ga ik onthouden. We zijn 2 weken geleden naar de schaapskooi geweest zo fijn hè dat ze genieten van de diertjes. En et een beest met die paar tanden hahaha

  X
  Gelukjes van Maris onlangs geplaatst…Koken met left-oversMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  1 mei 2018

  Ik word steeds heel vrolijk van je foto’s, Rosie! :) Ik merk aan je manier van schrijven en je foto’s dat je echt even tot rust aan het komen bent, heel leuk om je zo enthousiast te zien over vanalles! X

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge