Life with Rosie week 14| Moeilijke beslissingen maken, budgetkoken en ijsjes!

IJsjes, speeltuinen, moeilijke beslissingen en genieten van het fijne weer. Dat somt mijn week wel zo’n beetje op :)! Kijk je mee naar mijn fotodagboek?

Ik begin mijn maandag met dit knappe meneertje en boterhammen (en rijstwafels) met chocoladepasta. Geen slechte manier om de week te beginnen ;-)!
We hebben een rustig dagje thuis. Boodschapjes doen, buiten spelen, wasjes draaien en lekker buiten ophangen. Poetsen en opruimen in huis, hoort er ook bij!
Ik ben bezig met alle babyspullen uitzoeken. We hebben alle dozen met babyspulletjes van zolder gehaald, samen met alle kleren die ik van mijn zus gekregen heb en mijn rommelmarkt aankoopjes van de laatste tijd. Ik ben alles aan het wassen en sorteren op maat. Bergen kleren heb ik, ik denk dat onze tweede zoon letterlijk voor de komende 2 jaar gebakken zit qua kleding haha. Het enige wat ik nog wil kopen is een mooi eerste pakje voor hem en verder heb ik meer dan genoeg :)!
Aan het wachten op papa haha. Best friends zijn het.
Kay kocht een heleboel nieuw hout om onze houtvoorraad onder de televisiekast aan te vullen :)
De nieuwe Allerhande. Ik heb honderden tijdschriften maar ik kan het TOCH niet laten om de nieuwste weer mee te nemen haha.
Ik schreef op Instagram over een budget challenge die ik deze week startte en maakte deze foto met de voorraadkast ;-)! Ik deed voor 15 euro boodschappen en maakte verder onze voorraadkast en diepvries leeg. Ik schrijf er deze week nog een blog over hoe ik dat precies deed!
Een gedeelte van de boodschappen!
Dinsdagmiddag gaan we naar klein Afrika in Oldenzaal, een grote speeltuin. Ik hoop nog wat te kunnen werken als Flynn speelt maar het loopt allemaal een beetje anders. Het is super rustig als we aankomen en het begint al gauw te regenen. We besluiten binnen te gaan zitten en hier is ook een gedeelte waar hij kan spelen. Al gauw komen er een aantal jongetjes ook spelen en waar ik eerst denk: YES, dan gaat hij lekker spelen.. Blijken het al gauw niet zulke leuke kindjes te zijn en heb ik Flynn overstuur bij mij. Sneu!
We besluiten maar naar huis te gaan. Niet zo’n geslaagde middag helaas!
Woensdagochtend gaan we naar de verloskundige voor een kleine check up. De kleine man en ik zijn allebei weer goedgekeurd en Flynn vindt het altijd maar wat interessant om naar het hartje van zijn broertje te luisteren.
We gaan nog even naar Enschede en op de terugweg ligt Flynn alweer te slapen in de auto haha. Kleine slaapkop.
Ik maak een pastasalade voor de komende 2 werkdagen van Kay en mij.
ZO gelachen hierom haha. Flynn speelt de heeeeele dag door verstoppertje, of je er nu zin in hebt of niet haha. Hier waren Kay en Flynn verstoppertje aan het spelen en Flynn kon Kay maar niet vinden. Wat hebben we onwijs gelachen toen hij hem dan eindelijk vond haha.
We halen aan het einde van de middag het allereerste ijsje van het jaar :)!
Donderdag! Make-uploos schrijf dagje. Ik ben erg moe maar schrijf toch een blog of 4! Ik probeer wat vooruit te werken voor mijn verlof :)
Lunch! Ik ben ZO gek op soja boontjes haha. Eet ze het liefst iedere dag gewoon zo, met een klein beetje zout er op. Rare zwangere vrouwen ook altijd ;p!
We wonnen 4 repen Tony’s bij de postcodeloterij en die worden bezorgd. LEKKER! Al eet ik er amper van want ik word alleen maar misselijk van chocolade sinds ik zwanger ben. Wie verzint het haha.
Lieverdje druk aan het schilderen op de creche!
’s Avonds zitten we, nadat Flynn in bed ligt, lekker samen op de bank. Ik begin in dit boek en ik vind het na 1 hoofdstuk al ZO mooi! <3
Donderdag! De hele dag aan het werk. Blogs schrijven, foto’s maken, een planning maken richting mijn zwangerschapsverlof.
Op vrijdag besluit ik dit plaatje op mijn ‘Rosanne Woudstra Coaching’ instagram account te plaatsen met onderstaande tekst:
Na lang wikken en wegen heb ik besloten om mijn coachingspraktijk even op een heel laag pitje te zetten tot onze tweede zoon geboren is❤️.
Het was hier de laatste tijd natuurlijk al behoorlijk stil en ik merkte dat dat vooral heel erg kwam door mijn geworstel met het runnen van twee bedrijven. Door verminderde energie merkte ik dat ik bij beide steeds het gevoel had niet genoeg te doen, het niet goed te doen en niet alles zo bevlogen en gepassioneerd te doen als dat ik zou willen. En juist dát gaf mij een naar gevoel 😞.
Het is niet makkelijk om dit soort beslissingen te maken, helemaal niet als je nog geen gevestigde naam hebt gemaakt en pas net begonnen bent, maar uiteindelijk is kiezen voor jezelf (en in dit geval voor de kleine in mijn buik) altijd de juiste keuze ☺️.
Ideeën en plannen om de wereld te veroveren met het creëeren van zelfliefde en zelfvertrouwen bij zoveel mogelijk van jullie zijn er volop.. Ik ben dan ook absoluut niet weg, alleen even tijdelijk wat minder online.. Om straks een kick ass comeback te maken😄❤️.
Vind je het wel leuk om mij prive te blijven volgen? Dan kun je mij altijd vinden op mijn @lifebyrosie account🌿. Hele dikke virtuele knuffel voor jullie allemaal 😘 liefs Rosanne.

Super lastige beslissing maar wel een goede. Altijd het gevoel hebben dat je op beide gebieden het niet goed doet geeft zoveel negativiteit, gevoel van falen.. Blij dat ik deze keuze heb gemaakt, geeft veel rust!
Ik krijg de schrik van mijn leven als ik opeens 13 brieven van de belastingdienst in de brievenbus heb. Ik had bijna 112 gebeld want ik kreeg bijna een hartaanval hahahaha. Gelukkig bleek het om inlogcodes te gaan en was het helemaal niks boeiends haha.
We halen Flynn op van de creche en gaan naar de 97e verjaardag van Kays oma. Flynn heeft dit super mooie cadeautje gemaakt op de opvang, super leuk toch?
Zaterdag werken we lekker een beetje in de tuin, hang ik wasjes buiten en zagen Kay en Flynn een heleboel hout voor in de houtkachel.
’s Middags ga ik nog even naar de markt en scoor al het bovenstaande voor een tientje :)!
We maken ’s avonds quesedilla’s. Hierboven op komt dan nog een wrap en je bakt het krokant in de pan. Super lekker en een makkelijke manier om restjes op te maken!
Goede opvoeding; Disneyfilms kijken <3
Op zondagmorgen gaan we lekker even en kopje thee drinken bij mijn moeder. Het lijkt wel of het gesneeuwd heeft bij hun in de tuin, zoveel bloesem haha.
Lekker thee met een taartje in het zonnetje! ZO fijn. Flynn spit ondertussen de hele tuin om haha. Maar dat is helemaal prima <3!
Mijn lieve grote jongen <3!

Het was een fijne, rustige week. Ik heb de laatste tijd niet zoveel spannende dingen beleefd en dat is misschien een beetje saai voor de dagboekjes maar ik vind het zelf heel fijn. Zulke rustige dagen :)!

Hoe zijn jouw weken? Erg vol of ook voldoende rustige momenten? Let me know! Een hele fijne week gewenst!

Gerelateerde artikelen

11 reacties

 • Reageren
  Gelukjes van Maris
  8 april 2019

  Een mega volle week met spannende echo, drukte op werk en een samenwerking voor jumbo waarvoor ik een heel eind moest rijden. We sloten gistee af met het allereerste schepijsje in de zon van 2019

  X
  Gelukjes van Maris onlangs geplaatst…PsssstMy Profile

 • Reageren
  Lobke
  8 april 2019

  Wat leuk om zo af en toe eens een full face foto van Flynn te zien. ‘t wordt al een echte grote jongen. ;)

  • Reageren
   Roos
   8 april 2019

   Ja groot al he! <3 Ik denk dat als onze baby er straks is we helemaal denken WOWWW hahaha.

 • Reageren
  Lisa
  8 april 2019

  Heerlijk zo’n week! Hier druk bezig met afstuderen en de laatste paar weken van stage. Gelukkig geef ik les aan de kleuters dus kan ik minstens een uurtje per dag aan zon mee pikken!
  Ik zal blij zijn als het eind mei is en alles klaar is!

  • Reageren
   Roos
   8 april 2019

   Oh wat lekker zeg, zo’n uurtje buiten zijn! :D Wel pittig hoor het afstuderen, kan het mij nog goed herinneren. Zet ‘m op en heel veel succes met de laatste loodjes!

 • Reageren
  Audrey
  8 april 2019

  Leuk, die kook-challenge! En wat goed dat je de beslissing hebt genomen om voor jezelf te kiezen.
  Audrey onlangs geplaatst…Klein leed #6: de wc-editieMy Profile

 • Reageren
  Irene
  8 april 2019

  Love ‘saaie’ weken :D Ik vraag me elke week af of ik mijn dagboekjes wel moet plaatsen omdat er letterlijk nooit iets spannends gebeurt in mijn leven. Maar ik vind het net fijn om dan bij iemand anders ook gewone dingen te zien :)
  Goed dat je de knoop hebt doorgehakt in verband met je coachingspraktijk. Lijkt me geen simpele beslissing!
  Irene onlangs geplaatst…Dagboekje van week 14.My Profile

 • Reageren
  Darina
  9 april 2019

  Een gezellige week! En wat een goede beslissing, heel belangrijk om voor jezelf te kiezen.
  Darina onlangs geplaatst…Home Tour | Onze nieuwe badkamer!My Profile

 • Reageren
  Milou
  11 april 2019

  Toen ik begon met dit artikel lezen, toen was ik al benieuwd, Hoe zou het gaan met je coachings praktijk?

  Maar heel erg goed dat je deze keuze voor jezelf en je kleintje hebt gemaakt! Dat is het belangrijkst!

  Haha en ik neem ook altijd de allerhande mee hoor 😂

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge