Life with Rosie week 11: lente, eerstje ijsjes en verkleed als Heidi!

Wat een heerlijke, zonnige week was het VOL met leuke dingen! Ijsjes, pizza’s, stemmen, nieuwe schoenen voor Flynn en een wel heel tof themafeestje! Lees je mee?

Ik begin de maandag met een hele lange werkdag. Ik werk namelijk van 10.00 tot 22.00. Ondanks dat het best goed te doen is en het werk leuk is merk ik echt dat ik aan het einde van de avond helemaal op ben!

THUIS! Veel meer viel er niet aan mijn dag te fotograferen ;-)! Ik zit óf bij mensen thuis of in de auto.

Dinsdagmorgen doe ik uitgebreid boodschappen bij de Lidl, maak ik schoon, draai ik wasjes en eet ik samen met Flynnie framboosjes. Of nou ja..

Ik had verwacht dat Flynn frambozen wel heel lekker zou vinden maar helaas. Als je me volgt op Instagram had je in mijn Instastories kunnen zien hoe hij het hele bakje frambozen één voor één aan mij gaf haha. Waren de rollen een keer omgedraaid en werd ik gevoerd ;p!

’s Middags drink ik thee met de buurvrouw terwijl Flynn met haar kindjes speelt.

En ’s avonds eten we met z’n 2tjes aan tafel. Kay werkt op dinsdag altijd tot laat. Helaas at Flynn alleen de aardappeltjes en liet hij al zijn pompoen staan. Vlees eet hij sowieso niet (hij heeft 2x vlees gegeten in zijn anderhalf jarige bestaan ;p). Op de één of andere manier vindt hij het gewoon niet lekker. Vis wil hij ook niks van weten.

Dinsdag ben ik verder nog de hele dag over en weer aan het mailen over de kleine aanpassingen in de layout van mijn blog :)! Ik wil namelijk woensdag graag het artikel online zetten over al mijn nieuwe plannen met Lifebyrosie!

Woensdag is het zover, mijn nieuwe layout staat online (waar ik heel blij mee ben) en we gaan stemmen.

Kay is op woensdag altijd vrij en ik moet pas om 1 uur beginnen. Het is heerlijk weer dus we stappen lekker met z’n 3tjes op de fiets naar het stembureau.

Mijn mannen in het stemhokje ;-)!

Na het stemmen gaan we nog even door naar Schuurman Schoenen. Flynn moet nieuwe schoenen hebben en na lang wikken en wegen besluiten we toch voor de schoentjes op de volgende foto te gaan. Erg blij mee al waren ze een rib uit ons lijf. Hallo hee, wie verzint het, 80 euro voor kinderschoenen. Zoveel betaal ik nog niet eens voor mijn eigen schoenen ;-)! Maar goed, ik geef liever iets meer geld uit aan goede schoenen en dat ik een beetje bezuinig op kleertjes dan andersom!

Flynn is de laatste tijd lekker opstandig aan het doen, hij probeert echt grenzen op te zoeken. Hij mocht van mij rustig een beetje rondlopen in de winkel maar niet de winkel uit gaan. Wat doet meneer, de hele tijd vlakbij de ingang staan en mij dan uitdagend aankijken. Kleine aap, 1 stap te ver en het is doei ballon ;p!

Flynns nieuwe schoentjes. Niet super goed te zien maar ze zijn leuk, stevig en hebben een goed voetbed. Prima! Zijn we weer eventjes voorzien :).

’s Middags werk ik en ’s avonds kom ik thuis bij deze schatjes. Flynn is zo’n knuffelkont, daar hebben we zoveel geluk mee :)!

Donderdag! Wat een weertje was het! Sowieso was het de hele week heerlijk maar donderdag was ik lekker vrij en besloot ik dit zomerse outfitje aan te doen. ’s Morgens gaat Flynn met zijn oma zwemmen en schrijf ik blogs en maak ik schoon. ’s Middags gaan we lekker lang wandelen en doen we samen wat boodschappen. Ondertussen kom ik de buurvrouw nog tegen en is Kay vrij van ’t werk. We besluiten samen een ijsje te eten.

Het eerste ijsje wat we dit jaar bij ons favoriete ijstentje in het dorp kopen. Ook Flynn mag voor het eerst een beetje van ons ijs proeven maar hij vindt het ijs maar niks. Hij begint er zelfs bijna van te huilen haha. Het hoorntje wil hij dan wel weer maarja, dat is niet zo handig als er nog een bol ijs op zit.. En aangezien meneer hier niet zo erg over te spreken was liet dat het halve dorp ook even goed weten ;-)!

Vrijdag moet ik om 12 uur beginnen maar ik ben al vroeg op om Flynn klaar te maken voor de creche. Ik duik, als mijn mannen de deur uit zijn, nog lekker even op de bank. Ik heb een nieuwe serie ontdekt en ik vind het heel erg tof en verslavend :)! Meer mensen die the Vampire Diaries kijken of gekeken hebben? :)

Verder werk ik de hele dag tot half 8/8 uur en ben ik blij als ik ’s avonds in bed lig. MOE!

Het is zaterdag! Flynn slaapt voor het eerst van zijn leven echt tot 10.00! Hij is gisteravond wat later naar bed gegaan met dit als resultaat. Fijn haha! We hebben een heleboel te doen vandaag. We gaan naar de woonboulevard, daarna koop ik bloemen voor mijn oma. Zij is vorige week 90 geworden en wij gaan vanmiddag bij haar op visite. Aan het einde van de middag leggen we Flynn bij mijn ouders in bed voor een dutje en kletsen we bij met mijn zus die een paar nachtjes in Lissabon is geweest.

Rond half 5 gaan we weg en blijft Flynn bij mijn ouders.

We gaan lekker pizza eten met z’n 2tjes! Heerlijk! ♥ Ik merk echt dat nu ik veel meer weg ben het nóg belangrijker is om bewust tijd voor elkaar te maken want door de drukte vergeet je elkaar gewoon soms om te vertellen waar je mee bezig bent op dit moment, wat je belangrijk vindt etc. We hebben in ieder geval weer lekker bijgekletst die avond!

Daarna gauw naar huis om ons klaar te maken want..

HELLEUWWWW. Hahahaha we hadden een feestje die avond. Een oud collega/vriendin van mij is 50 geworden en zij organiseerde een proud to be fout feestje!

Zien we er niet práchtig uit jongens? ;-) We hebben het in ieder geval heel erg gezellig gehad! ♥

En vandaag (als ik dit typ) is het zondag. Ik heb Flynn opgehaald bij mijn ouders en ik denk dat we er lekker een bankhangdagje van maken. Ik ben moe want ondanks dat Flynn er niet was heb ik helemaal niet zo lang en lekker geslapen helaas. Er staat weer een drukke dag voor de deur dus de zondag nog maar even proberen om uit te rusten ;-)!

Heb jij een fijne week gehad? Heel veel plezier met komende week ♥!!

Gerelateerde artikelen

12 reacties

 • Reageren
  Martina
  20 maart 2017

  Ik heb nog nooit een kostuum of iets aangehad voor een feest, best leuk eigenlijk en je kan het prima hebben haha!
  Martina onlangs geplaatst…20 Maart 2017 – Zonnestralen, vriendinnen en knuffels van mijn kindMy Profile

 • Reageren
  Dionne
  20 maart 2017

  Aaah wat een leuke week! En die schoentjes zijn duur, maar wel heel leuk!
  Dionne onlangs geplaatst…Fashion Friday | Een nieuwe baan, een nieuwe outfitMy Profile

 • Reageren
  Tineke
  20 maart 2017

  Pfoeh, 80 euro voor kinderschoenen! Dat Heidi pakje staat je goed haha.
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Schijf van vijf voor speelgoedMy Profile

 • Reageren
  Dita
  20 maart 2017

  Leuke foto’s! En ja, zo duur he kinderschoenen. Voor Mila laatst leuke schoenen voor 70 euro gezien, gelukkig had dat merk ook een outlet online dus vond ik ook leuke voor de helft, maar toch…
  Dita onlangs geplaatst…Een kijkje in mijn leven – Maart 2017 #1My Profile

 • Reageren
  mirjam
  20 maart 2017

  Eet Flynn wel zuivel/ei en/of vleeswaren? Anders oppassen dat hij niet te weinig B12 binnen krijgt :) Gewoon een tipje

 • Reageren
  Danique
  20 maart 2017

  Wat leuk dat Flynn zo’n knuffelkont is, dat lijkt me heerlijk!
  Danique onlangs geplaatst…PositiviTijd | Week 11My Profile

 • Reageren
  Jessica
  20 maart 2017

  Oeh tulpen leuk! grappig, want ik zag een oud vriendin van mij die had toevallig ook een Heidi party dit weekend in Oss haha
  Jessica onlangs geplaatst…Outfit inspiratie # LenteMy Profile

 • Reageren
  Ali
  20 maart 2017

  Wat een leuke week en fijn dat Flynn zo van knuffelen houdt :D Mijn zoontje van 16 maanden wil geen minuut op schoot zitten. Wil Flynn ook geen vlees als je de groente, aardappelen en vlees doorelkaar prakt?

 • Reageren
  Kim
  20 maart 2017

  Ik vind de Vampire Diaries zó leuk!
  Kim onlangs geplaatst…Mijn verjaardag wishlistMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  21 maart 2017

  Kan me voorstellen dat je moe bent van zo’n lange dagen, op het werk draai ik ook zo’n diensten en als ik een nacht heb vaak een 24u dienst. Ook al doe ik dit nu ongeveer een jaartje, ik blijf dit ontzettend vermoeiend vinden… En idd zoals je zelf zegt, er op letten dat je nog voldoende tijd doorbrengt met je vriend is ontzettend belangrijk , maar dat zal jullie vast wel lukken! :)
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

 • Reageren
  Mariska
  22 maart 2017

  Je nieuwe layout vind ik wel mooi, de veranderingen :) en wat zagen jullie er leuk uit samen zo op een feestje, meen het serieus!
  Mariska onlangs geplaatst…Action waterproof make-up remover (Alvira 2 Phase)My Profile

 • Reageren
  Daniëlle
  23 maart 2017

  Jij kan ook alles hebben, dat tirolerpakje staat je ook prima!
  Mooie schoentjes voor Flynn en die pizza…. Die ziet er heel lekker uit!
  Daniëlle onlangs geplaatst…In de spotlight: FoodQuotesMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge