Life with Rosie week 11 & 12| logeerpartijtjes, dagje Utrecht en naar de dierentuin.


Een bomvol overzichtje van de afgelopen 2 weken staat klaar voor jullie! Het waren 2 volle maar gezellige weken, kijk je mee? :)

Ik ga lekker wat eten en bijkletsen met een vriendin en bestel i.p.v. een toetje lekker warme chocolademelk met slagroom. Not baddddd ;-)!
Ja, zo krijg ik mijn notitieboekjes wel vol haha. Flynn wil altijd boodschappenlijstjes maken als ik die ook schrijf. Schattig, maar inmiddels raken al mijn mooie notitieboekjes vol met dit soort geklad haha.
Ik bestelde een aantal items voor Flynn bij Zara om mijn tweedehands aankoopjes voor hem aan te vullen.
Fijne zachte kleurtjes weer. Heerlijk! We kunnen weer een tijdje vooruit! :)
Ik heb weinig rare of ongezonde cravings maar de laatste tijd vind ik het heerlijk om een bakje met soja boontjes te eten hahaha. Ik lijk wel gek. Ik kan letterlijk ’s avonds op de bank gaan zitten met een bakje soja boontjes i.p.v. een bakje chips haha. Ik kan je zeggen: een stuk voedzamer ;-)!
Dit meneertje jongens, ik heb ZO gelachen. Hij had zichzelf helemaal in een deken gewikkeld en hij wou ‘de orka’s kijken. Natuurdocumentaire’s zijn het helemaal op het moment. Ik heb er een filmpje van gemaakt want hij BLEEF maar vragen stellen. Waar woont die haai? Waarom zwemt hij daar? Wat eet een haai? Waar zijn ze nu? Wat doen ze nu? En die krab dan mam? Waarom loopt die zo gek? En wat eet ‘ie dan? IEDERE 10 seconden stelde hij vragen, vol OVERTUIGING. Ik vond het dodelijk vermoeiend maar ook ZO leuk en lief. Hij is echt een spons, wil alles weten en wordt zo wijs.
Lekker aan het schilderen op de opvang <3!
En toen was het vrijdag en gingen mijn zus en zwager lekker een weekend weg. Mijn neefjes kwamen het weekend bij ons logeren en Flynn keek er de hele week al naar uit. Ik hoopte met heel mijn hart dat het niet het hele weekend zou regenen want 3 van die stuiterballen 24/7 binnen hebben leek me niet echt een fantastisch weekend ;p! Helaas waren de weersvoorspellingen écht niet goed en we besloten dan ook een uitje te plannen.
Zaterdagochtend pak ik de tassen in van de jongens: we gaan naar Burgers Zoo!
Wat is dit een onwijs leuke dierentuin zeg! Ik vond het ongelofelijk pittig met 3 stuiterende, energieke jongens en mijn dikke buik maar het was heel leuk en de jongens hebben genoten.
Alles is ook zo ontzettend mooi aangelegd en wat hebben ze veel mooie dieren.
Vlinders <3 !
Super veel te doen voor grote en kleine kinderen.
Omringt door knappe mannen :D! Kay is ook echt fantastisch met de jongens, zoveel energie heeft hij.. Ik wou dat ik er iets meer van had haha ;-)! maar het was heel gezellig.
Op zondag gingen Flynn en zijn oudste neefje met Kay mee naar de voetbal en bleef de jongste bij mij thuis. Lekker de laarsjes aan en nog even naar buiten.
Aan het einde van de middag kwamen mijn zus en zwager de kindjes weer ophalen en Flynn was ZO ongelofelijk moe haha. Hij heeft lekker patatjes gegeten en lag om 18:00 total loss in bed!
Ik voelde mij ook behoorlijk moe haha en als ik moe ben heb ik het ook altijd ZO koud. Gauw de houtkachel aan.
En later in bad. Mijn zus had een grote bruisbal meegenomen van Lush, ik heb Kay ‘m met een hamer in stukjes laten breken en ik ging lekker ontspannen. Zo fijn!
De week er na werkten we samen in de moestuin. Hier is Flynn de kruiden aan het snoeien.
En ik maak een soort van mini kasjes van lege flessen.
We gaan naar de tandarts (zoals je hier al had kunnen lezen) en in de wachtkamer ligt het Guiness Book of World Records. Ik heb me doodgelachen om al die bizarre records. Hoe kom je er bij?
Lunch!
Samen tussen de buien door naar de speeltuin in de buurt.
Kleine knapperd <3!
We stemmen natuurlijk!
En ik doe boodschappen.
Kay maakt voor de eerste keer Foe Yong Hai, helaas is het niet echt heel lekker dus binnenkort maar eens een ander recept uitproberen!
Achter de schermen bij het maken van een letterbordfoto.
Deze werd het. Ik plaatste ‘m op Instagram en heb zo onwijs gelachen om alle reacties haha. Love it!
We eten mijn all time favorite spaghetti, zo lekker en simpel.
Zaterdagmiddag heeft Kay kantine dienst op de voetbal en besluit ik mee te gaan. Die man van mij is best een knapperd hoor maar hij moet AAALTIJD een raar hoofd trekken ;p! Ik neem die middag bestellingen op in de keuken en Kay staat achter de bar. Ik vind het wel gezellig zo’n middagje :D!
En ’s avonds ga ik met een vriendin lekker dansen in de stad. Lekker opgetut, laf it. Flynn slaapt een nachtje bij opa en oma want Kay gaat ook naar de stad.
En de volgende ochtend haal ik Flynn alweer om 10:00 op bij opa en oma omdat we met mijn zus naar mijn oudste zus in Utrecht gaan om haar verjaardag te vieren. Lekker een taartje eten en daarna..
Gaan we naar Anafora waar ook een enorme speeltuin bij zit voor de kinderen.
Het is zo fijn op het terras in het zonnetje, wat een mooi plekje zeg! Iedereen die in Utrecht woont; dit is echt een aanrader. Al moet ik zeggen dat ik het Anafora qua service niet heel goed vond, het eten smaakte wel gelukkig :)!
Flynn was de hele dag al heel moe en in de auto terug sliep hij dan ook binnen 5 minuten. Lieverd! Altijd met zijn konijntje.

En dat waren mijn weken! :) Hoe waren jouw weken? Dankjewel voor het lezen weer en tot volgende week!! XX

Gerelateerde artikelen

6 reacties

 • Reageren
  JM
  26 maart 2019

  Leuk dagboek weer! De service bij Anafora is inderdaad om te huilen en ik snap daar helemaal niks van. Heb je zo’n mooie plek (ook als enige, er zit verder geen horeca in het park) en dan laat je op dat gebied zoveel steken vallen, zo vreemd!
  Voor een volgende keer kan ik je een bezoekje aan Castellum aanraden; is een soort museum maar er is ook een kinderboerderij met natuurspeelplek en een restaurant met speelhoek (waar de service en hygiëne ook niet super is, maar ja). Zeker op warme dagen is het een heerlijke plek om met kindjes naartoe te gaan!

 • Reageren
  Darina
  26 maart 2019

  Leuk om te lezen! Je hebt gezellige dingen ondernomen.
  Darina onlangs geplaatst…Dagje uit | Spring Fair Slot Zeist en Brocante Markt ApeldoornMy Profile

 • Reageren
  Audrey
  26 maart 2019

  Leuke foto’s! Flynn is zo’n schatje :D
  Audrey onlangs geplaatst…Recept: de ultieme Kinder chocolade-taartMy Profile

 • Reageren
  Céline
  26 maart 2019

  Grappig dat je bij Anafora bent geweest, daar ben ik 2 jaar geleden getrouwd! Het hangt inderdaad heel erg van het moment af of je goed geholpen wordt, maar de locatie is zo gaaf dat we er wel terug blijven komen :)

  • Reageren
   Roos
   28 maart 2019

   WAUW wat onwijs gaaf dat je daar getrouwd bent <3! Ik bleef maar 283629x zeggen hoe geweldig ik het interieur vond en hoe gaaf het zou zijn om daar te trouwen. Wat SUPER dat jullie dat gewoon gedaan hebben :D

 • Reageren
  Mariska
  31 maart 2019

  Burger’s Zoo in Arnhem is echt een leuke en mooie dierentuin. Ben er ook een aantal keer geweest :)
  Mariska onlangs geplaatst…Mijn week in foto’s #9 (2 nieuwe tattoos en Angelo Kelly)My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge