Life with Rosie | Sushi, weer een kijkje nemen in het nieuwe huis en genieten van het weer!

Hoera, eindelijk eens een week dat het mij gelukt is om van (bijna) alles toffe foto’s te maken! Haha ;-)! Ik had een hele leuke week vol gezellige dingen met als hoogtepunt natuurlijk het feit dat we een huis gekocht hebben en alles rond is. Daarnaast ging ik ook nog eens 2x uit eten, genoot ik heerlijk van de zon en pakten we de zolder verder aan. Benieuwd?

Charmant Rosanne, heel charmant om een fotodagboek te beginnen met deze foto! Hahaha. Les 1 op selfie school: neem nooit een foto van onderaf als je niet zo dol bent op onderkinnen!

Op maandag werkte ik de hele dag maar de eerste cliënt was niet thuis dus zat ik ergens op een parkeerplaats een uur in de zon te koekeloeren. Ach, mij hoor je niet klagen ;-)!

Verder werk ik de hele dag tot 10 uur ’s avonds dus maak ik verder geen foto’s meer!

Dinsdag! Het gaat weer niet goed met Flynns oren dus gaan we weer naar de huisarts. Kay is vrij op dinsdagmorgen dus gaan we samen op de fiets.

Het lieve jongetje bij de dokter. Er is spul uit zijn oren afgenomen en op kweek gezet om te kijken of hier misschien iets meer duidelijkheid uit komt. Verder hebben we weer oordruppels gekregen en die werken gelukkig goed.

Na de dokter gaat Flynn naar bed en gaat Kay aan het werk.

’s Middags ga ik thee drinken bij de buren en onze kindjes kunnen lekker samen spelen. De buren hebben zo’n leuke glijbaan in de tuin en na veel klimmen en klauteren lukte het Flynn om er op (en er af) te gaan. Trots dat hij was! Als je het leuk vindt om te zien: er staat een filmpje van hem op mijn instagram account (@lifebyrosie). Super schattig ;-)! Ik was ook zo trots, kleine schat. Ik heb hem maar gewoon laten klungelen en dat het dan uiteindelijk lukt vind ik zo leuk!

Woensdag, alweer zo’n mooie dag! We eten druifjes op het aanrecht en spelen daarna samen in de tuin. Kay is vandaag vrij en ik werk ’s middags :).

Om 4 uur ben ik al vrij en rij ik weer naar huis. Kay en Flynn zijn in de speeltuin dus loop ik daar ook heen :). We brengen Flynn rond 6 uur naar mijn schoonouders en gaan dan zelf lekker uit eten om te vieren dat alles voor het huis rond is!

Ik had mijn haren eigenlijk willen krullen maar daar had ik natuurlijk weer geen tijd voor.. Iets met logeertas inpakken, zwemtas inpakken enzeuw ;-)!

Onderweg naar Hudsons in Almelo. Een Amerikaans restaurant waar ik super veel goede dingen over gehoord heb. We hebben allebei super veel zin in een avondje met z’n 2tjes :)!

Nadat we de auto parkeren en naar het restaurant liepen kwamen we deze prachtige boom tegen. De zon scheen er zo mooi doorheen, ik moest er gewoon een foto van maken ;-)!

De eerste gang! Ik at steak tartare, geserveerd met een gepocheerd eitje en 6 bakjes met ‘lekkers’ er in. Rode uitjes, kappertjes, augurkjes, peterselie, scherpe mosterd en een ander sausje. Het was de bedoeling dat je lekker zelf een beetje uit kon proberen welke combi’s je het lekkerst vond. Super leuk gepresenteerd en wat was het lekker! Hmm! Kay at ongeveer hetzelfde alleen dan in de tonijn versie wat ook érg lekker was!

Het hoofdgerecht! Kay at een kipburger met frietjes en koolsalade.

En ik had gekozen voor het boerderij kippetje. Wauw, de ober waarschuwde me al dat het groot was maar dit had ik niet verwacht! Ik at uiteindelijk de helft op en nam de rest mee naar huis. Het was wel echt onwijs lekker! :) Goed gekruid, mals, ik heb in geen lange tijd zó lekker gegeten in een restaurant.

En toen moesten we het toetje natuurlijk nog kiezen. Hoe kun je nou kiezen uit zoveel lekkere opties?

We deelden uiteindelijk de brownie en de creme brulee. De brownie was het enige vanavond wat een beetje tegen viel. Wij houden van een beetje een ‘plakkerige van binnen/krokant van buiten’ brownie terwijl deze vrij droog was helaas.

Donderdagmorgen gaat Flynn zwemmen met oma en na het zwemmen is hij zo moe dat ik hem gelijk in bed leg. Na het slaapje gaan we lekker samen naar buiten. Hij speelt en ik lees een oud Psychologie magazine :)!

Meneertje aan het spelen met een lege doos en een emmer haha.

Mooi weer :)!

Ik kwam een ontzettend herkenbaar artikel tegen over PTSS na je zwangerschap. Bizar dat je ZOVEEL herkent, zoveel gedachtes en gevoelens herkent. Ik ben zo blij dat ik toen hulp gezocht heb :)!

Lekker buiten druifjes eten en daarna natuurlijk weer verder spelen!

Vrijdag werk ik de hele dag en maak ik verder geen foto’s!

Zaterdag zijn Kay en ik de hele dag op zolder aan het opruimen. We zijn al een heel eind maar hebben nog véél te doen. Bizar hoeveel rommel je bewaart door de jaren heen. We zijn echt ALLES gaan uitzoeken. Al onze oude portfolio’s kwamen we tegen, studieboeken, collegeblokken en agenda’s van toen we studeerden maar ook dingen van de middelbare school. Dagboeken uit 1999 (toen was ik 9!), oude vriendinnenboekjes, pianomuziek en nog veel meer. Ook deze oude telefoon kwam ik tegen haha. Moest er ZO om lachen.

We hebben enorm veel weggegooid! Die dag minstens 7 vuilniszakken met troep, 4 grote bananendozen met oud papier en 2 dozen glas. Het voelt ZO goed om zoveel op te ruimen en weg te doen. En daarnaast is het ook gewoon heerlijk om dit met z’n 2tjes te doen en al die herinneringen op te halen haha.

Ondertussen maak ik ook nog foto’s van dingen die nog goed zijn om die op de weggeefhoek te zetten. We maken zo’n 8 mensen blij die dag, super fijn toch om iemand anders blij te maken met jouw troep ;-)!

Na al het opruimen spring ik gauw onder de douche om me klaar te maken voor een avondje sushi eten met mijn zussen. Ik probeerde even een selfie te maken omdat ik mijn outfit leuk vond maar Kay moest de foto natuurlijk weer verpesten hahahaha.

Daar zitten we dan, HEERLIJK sushi eten. Oh wat dat was echt al een tijdje geleden! Heb genoten van al het lekkers!

KIJK DAN ♥! Krijg er nu alweer honger van -)!

Sunday morning! Favoriete vlecht in, streepjes shirtje aan en op naar ons nieuwe huis! We gaan weer een keertje kijken en dit keer met mijn vader, zus en zwager die het huis nog niet gezien hebben.

Aan het einde van het jaar lig ik hier jongens, joehoeeeee!!

Het was zo fijn om weer even te kijken! Het voelt nu al zo goed op de één of andere manier. We gaan er echt wat moois van maken en ik zie het al helemaal voor me :)!

’s Middags haal ik deze blokken op die ik ‘gewonnen’ heb via de weggeefhoek uit ons dorp. Ik reageer eigenlijk bijna nooit ergens op maar ik had er gister zelf zoveel opgezet en hield de reacties goed in de gaten.. Toen kwamen deze blokken voorbij en dacht ik: ach dat is wel leuk voor Flynn! En toen won ik ze ook nog eens ;-)! Ik maakte alles heel goed schoon terwijl Flynn lag te slapen.

Alles in de emmer en hop naar buiten. Flynn heeft er na zijn slaapje heerlijk mee gespeeld. Zo leuk!

Tada. Zo fijn als hij zo lief aan het spelen is!

We eten ’s avonds een heerlijke, simpele pasta.

En fietsen daarna nog eventjes met z’n 3tjes naar de mini kinderboerderij. Even kijken bij de schapen, kipjes, konijntjes en geitjes. Flynn vindt het prachtig.

We sluiten de week lekker af met een ijsje! Wat een weertje jongens, wat een heerlijke week was het!

♥ Op naar nog zo’n week!

Gerelateerde artikelen

10 reacties

 • Reageren
  Margot
  3 april 2017

  Zo leuk om mensen blij te maken via een weggeefhoek! Ik heb het de laatste tijd ook vaak gedaan. En wat ziet die sushi er goed uit! Nog een paar maanden geduld, dan mag ik het ook weer eten ;-)
  Margot onlangs geplaatst…Onze bruiloft: Bali honeymoon videoMy Profile

 • Reageren
  Bente
  3 april 2017

  Wat een fijne week! En het grote voordeel van verhuizen is dat je al je zooi moet uit zoeken ;) Heerlijk dat opruimen!
  Bente onlangs geplaatst…Weekoverzicht 13: Amsterdam x7My Profile

 • Reageren
  Met4inhuis
  3 april 2017

  Wat een leuk blogbericht om te lezen! Zoveel fijne dingen waarvan je genoten hebt deze week. Proficiat met de aankoop van jullie huis!
  Met4inhuis onlangs geplaatst…Week 11, 12 en 13 van 2017My Profile

 • Reageren
  Sylvia
  3 april 2017

  Oh wat een heerlijke week vooral met dat zonnetje erbij!. Zo knap dat je je eigen haar zo mooi kunt invlechten.. jaloers op hoor😄

 • Reageren
  Danique
  3 april 2017

  Wat een fijne week! Dat bad ziet er echt heerlijk uit! Dat eten trouwens ook haha <3.
  Danique onlangs geplaatst…PositiviTijd | Week 13My Profile

 • Reageren
  Jorienkenl
  3 april 2017

  Leuke foto’s , lekker van het weer genieten :)
  Jorienkenl onlangs geplaatst…Update 4 | 40 dagen tijdMy Profile

 • Reageren
  Darina
  3 april 2017

  Wat een fijn weekje met leuke foto’s!
  Darina onlangs geplaatst…The Parisian Bag of This MomentMy Profile

 • Reageren
  Michelle
  3 april 2017

  Oh wat een heerlijk vooruitzicht; jullie nieuwe huis! Ik krijg spontaan trek van die sushi. Iets met hormonen en chronisch honger.. Zwangerschapsproof-sushi kan gelukkig ook heel lekker zijn:). Gauw maar weer ‘ns doen. Geniet van komende week!
  Michelle onlangs geplaatst…ZWANGERSCHAPSUPDATE: WEEK 14 – 17My Profile

 • Reageren
  Daisy
  6 april 2017

  Leuke foto’s, ziet er uit als een hele fijne week. Ik vind je haar ontzettend leuk met die vlecht!

 • Reageren
  Anneleen
  11 april 2017

  Wauw dat bad, wat een mooie vooruitzichten! :) Opruimen en spulletjes weggooien kan zo’n goed gevoel geven vind ik, jullie zijn goed aan de slag geweest!
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge