Mijn Koningsdag | Wekker om 5 uur, speelgoed voor Flynn en haasten voor de regen!

Woensdagavond om 22.00 liggen Kay en ik in bed. Normaal gesproken zijn we altijd een stuk later maar met een wekker die vannacht om 5:00 gaat leek het ons slimmer om op tijd naar bed te gaan. De rommelmarkt wacht namelijk op ons ;-)!

We zijn zo druk geweest woensdag met alles voorbereiden en ondanks dat we weten dat het slim is om op tijd naar bed te gaan zijn we allebei klaarwakker en ik ben zo vervelend als wat. Ik word altijd vervelend, een beetje melig, als ik gespannen of zenuwachtig ben. Nou ben ik niet zenuwachtig voor de rommelmarkt maar ik heb er gewoon heel veel zin in :)! Na heel veel flauwe opmerkingen en sst sst sssssst gefluister omdat we Flynn niet wakker willen maken gaan we toch gauw slapen en als om 5:00 de wekker gaat zijn we allebei klaarwakker.

Ik heb gisteravond de babyfoon naar de buurvrouw gebracht, zij haalt Flynn uit bed als hij wakker wordt. Wat een geluk met zulke buurtjes! ♥ Ondertussen zijn Kay en ik aangekleed, eten we gauw een krentenbol en stappen we op de fiets het dorp in. Het is inmiddels half 6 en je kunt je niet voorstellen hoe druk het al is. Overal zitten dik ingepakte mensen op kleedjes sommigen onder zelf meegenomen tenten en langs de kleedjes lopen handelaren met hele karren achter zich aangesleept terwijl ze met hun zaklampen tussen de rommel zoeken op zoek naar waardevolle schatten.

Wat is het koud! Ondanks dat we ons allebei dik aangekleed hebben zit ik te rillen op de fiets. Na 5 minuutjes fietsen zien we ons kleedje liggen en gaan we aan de slag met het uitstallen van onze spullen. Hierboven zie je de ene kant van onze plek: allemaal kleding. De andere kant van de plek was bezet met allemaal andere ‘rommeltjes’.

Het is koud maar de sfeer is leuk en naarmate de uren verstrijken komt er meer en meer een zonnetje tevoorschijn! Dat hadden we helemaal niet verwacht naar aanleiding van de vreeeeselijke voorspellingen.

Rond een uur of 9 hebben we al een heleboel verkocht en appt de buurvrouw dat Flynn eindelijk wakker is. Die slaapkop heeft gewoon lekker uitgeslapen haha.

Ik fiets naar huis en haal daar een heel vrolijk jongetje op. Ik pak hem heel goed in (want het is nog steeds, ondanks het zonnetje, heel erg koud) en we lopen samen richting het dorp. Volgens mij is Flynn nog steeds moe want het eerste lachje vanuit de kinderwagen komt pas als hij zijn papa ziet haha.

Ondertussen komt er ook nog een vriendin langs en gaan we samen met de kindjes even struinen langs de kleedjes. Ik koop alles wat op de eerste foto staat voor Flynn & nog een houten spoor met treintjes erbij. En dat alles voor €8,-. Daar maak je mij nou blij mee ;-)! Rond 12 uur neemt Kay Flynn mee naar huis en zit ik nog een uurtje alleen. Tot ik zie dat er opeens wel heel erg donkere wolken aankomen.. Ik besluit gauw op te ruimen. Alle spullen die je niet verkocht hebt kun je naar één of ander punt brengen; niks hoeft dus weer mee naar huis! Ik prop als een gek alles in zakken en laat Kay weten dat ik aan het opruimen ben. Die staat 10 minuten later opeens voor mijn neus haha. Hij had gauw de babyfoon naar de buurvrouw gebracht en was naar mij gefietst om gauw te helpen. FIJN! Binnen een kwartier hebben we alles opgeruimd, weggebracht en springen we op de fiets naar huis voor de regen begint. We made it!

We duiken op de bank, kijken een serie en als Flynn wakker wordt kijken we met z’n 3tjes een film, speelt hij met zijn nieuwe speelgoed en hangen we op de bank. We hebben een heerlijke dag gehad! ♥

Hoe was jouw Koningsdag?

 

Gerelateerde artikelen

10 reacties

 • Reageren
  Joyce - LemonyLifeNL
  28 april 2017

  Klinkt als een heerlijke dag! Een aantal jaar geleden vond ik een vrijmarkt altijd een ramp, maar toch ben ik wel weer benieuwd aan het worden. Wie weet dat ik het volgens jaar toch maar weer eens af ga struinen. Ik ben gezellig met mijn vrienden de stad in geweest, we vonden het ook vrij koud en nat buiten dus hebben lekker binnen biertjes gedronken. Ook prima!
  Joyce – LemonyLifeNL onlangs geplaatst…FOOD FRIDAY | SANDWICH MET PESTO, AVOCADO, KIP EN EIMy Profile

 • Reageren
  Martina
  28 april 2017

  Ik wil ook een keertje op de vrijmarkt staan, nog nooit gedaan!
  Martina onlangs geplaatst…20 April 2017 – Wisselvallig weer en heel veel (window)shoppen.My Profile

 • Reageren
  Anneleen
  28 april 2017

  Klinkt als een leuk dagje! En wat fijn, zo’n lieve buurvrouw die mee inspringt :) Als Belg vind ik jullie koningsdag er altijd zo gezellig uit zien !
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

 • Reageren
  Margot
  28 april 2017

  Dat klinkt als een fijn dagje!
  Margot onlangs geplaatst…Binnenkijken bij SuncheréMy Profile

 • Reageren
  Sabrina
  28 april 2017

  klinkt als een leuk dagje
  Sabrina onlangs geplaatst…10 Miles van Antwerp I Did it! + winMy Profile

 • Reageren
  chucky1012
  28 april 2017

  Zo een leuke dag ;-)

 • Reageren
  Anne
  28 april 2017

  Klinkt als een heel leuk dagje!!

 • Reageren
  Danique
  28 april 2017

  Dat klinkt als een heerlijke dag. Wat een leuke spulletjes heb je voor Flynn gekocht!
  Danique onlangs geplaatst…Waarom ik van kamperen houdMy Profile

 • Reageren
  Lynn
  28 april 2017

  Klinkt als een leuke dag! Dit jaar bleef ik lekker thuis, weer eens wat anders

 • Reageren
  Jennifer
  29 april 2017

  Leuk om de aanwinsten voor Flynn te zien! Hier viel het qua speelgoed voor M heel erg tegen, gewoon heel veel vieze oude troep waar ze nog veel geld voor vroegen. Zaten ook veel handelaren tussen. Het plezier van met het gezin oud speelgoed verkopen zodat er met het verdiende geld wat nieuws gekocht kan worden was hier ver te zoeken, gewoon echt heel veel handelaren. Denk dat we dat volgend jaar weer lekker in een dorp gaan opzoeken en wat leuke koopjes gaan proberen te scoren!
  Jennifer onlangs geplaatst…Marktplaats kinderkleding shoplog!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.