Goodbye may, hello june!

Nou, ik kan je vertellen.. Mijn maand mei gaat de geschiedenis in als één van de leukste maanden aller tijden denk ik ;-)! Ik deed zóveel leuke dingen dat ik gewoon wel een overzichtje moest maken om al deze heerlijke momenten te delen en nooit te vergeten!

♥ 3 nachten Londen met Aniek stond natuurlijk op nummer 1. Wauw wat hebben wij een toffe dagen gehad. Zoveel gekletst, gelopen, lekker gegeten, gedanst tot in de late uurtjes maar vooral onwijs veel gelachen en mega ‘tot elkaar gekomen’ of hoe noem je dat ;-)! Het is niet altijd makkelijk om écht goede gesprekken te voeren als er bijna altijd kindjes om je heen rennen dus dit was gewoon ontzettend fijn.

♥ Ik nam afscheid van mijn lieve collega’s tijdens een hele gezellige borrel. Ook weer enorm veel gekletst en gelachen om al die leuke mensen die ik helaas moet gaan missen.

♥ Wat wel een voordeel was van dat afscheid nemen? Ik kreeg een Douglas bon waarvan ik hele toffe MAC producten kocht ;-)! Haha! Niet zo leuk dat ik onwijs last heb van hooikoorts en daarom bijna geen make-up draag op het moment maar ik ben er ZO blij mee. Ik ben nooit een ster geweest in mijzelf opmaken maar het gaat steeds beter met deze producten. Hurray!

♥ We vierden natuurlijk moederdag en dat was ook zo gezellig. Lekker ontbijtje op bed, een prachtige ketting gemaakt van pasta gekregen en een bon voor de schoonheidsspecialiste.

♥ Ik schreef mijn eerste blog over hoe ik op zoek ben gegaan naar antwoorden op de vraag: wat wil ik nou écht en hoe kom ik hier achter? En ik kreeg onwijs veel toffe reacties hierop + een onwijs groot aantal mensen die zich ingeschreven hebben voor mijn ecursus. Love you all!

♥ Ik besteedde lekker veel aandacht aan mijn uiterlijk deze maand. Kocht een aantal leuke nieuwe dingen, experimenteerde meer met kleding en kwam er eindelijk achter dat ik kleding moet kopen die ik ook echt LEUK vind. Niet alleen omdat iets me slanker zou maken.. Er verzorgd uitzien geeft me altijd zo’n goed gevoel over mijzelf. Fijn!

♥ Kay en ik gingen een dagje scooter rijden met z’n tweetjes en dat was ZOVEEL leuker dan verwacht. Heerlijk om zo samen een middag door te brengen, mooie plekjes te bekijken en gewoon even lekker klef de hele middag aan elkaar vastgeplakt zitten haha.

♥ Kristy van Right Sweets kwam bij me langs en nam een heerlijk taart en chocolade kokos balletjes voor me mee. We hadden zo’n fijn gesprek over gezond eten, bodypositivity, coaching en goed voor jezelf zorgen. Gesprekken over koetjes en kalfjes kunnen prima zijn maar ik hou er veel meer van om échte gesprekken te hebben!

♥ Ik ging samen met Flynn een dagje naar mijn ouders op de camping midden in de natuur. Dat was een hele fijne dag! :) Flynn vond het vooral heerlijk. Ik zat voornamelijk te hopen dat de pollen uit de lucht zouden gaan haha.

♥ We maakten plannen voor Servië, boekten de vluchten (die toch een beetje afweken van wat we in eerste instantie in gedachten hadden) en de eerste Airbnb’s. Laten we zeggen dat de vakantie voorpret zeker begonnen is. Nog een dikke week en dan gaan we op avontuur met z’n drietjes!

En er waren natuurlijk nog een heleboel meer kleine en grote fijne momenten maar dit waren toch wel de hoogtepunten! Fijn om ze zo allemaal onder elkaar te zetten en fijn om er even bij stil te staan. Het leven gaat ZO snel, tijd maken om stil te staan bij alle mooie dingen is dan ook zo belangrijk.

Wat was jouw fijnste mei-moment? Let me know!

Gerelateerde artikelen

7 reacties

 • Reageren
  Ilse Visscher
  1 juni 2018

  Klinkt als een heerlijke maand! En wat vliegt de tijd.. Mijn eerste Moederdag was heel bijzonder en ik was jarig. Eigenlijk net als jij alleen maar leuke momenten!
  Ilse Visscher onlangs geplaatst…Blog #26 Persoonlijk: het moederschap voor mijMy Profile

 • Reageren
  Gelukjes van Maris
  1 juni 2018

  Dat klinkt als een heerlijke maand! Hier was het vooral bikkelen omdat manlief in een onderhoudsstop zit op werk die enorm uitloopt. Ik was ook nog jarig. Verder gingen we voor het eerst op vakantie met ons meisje naar de Ardennen en vierde ik mijn allereerste moederdag <3

  x
  Gelukjes van Maris onlangs geplaatst…Upcycle je kledingMy Profile

 • Reageren
  Bente
  1 juni 2018

  Dat is inderdaad een fijne maand geweest.

  Voor mij: de geboorte van onze prachtige dochter op 2 mei, en de heerlijke baby bubbel de rest van de maand :D

 • Reageren
  Simone
  1 juni 2018

  Wat een fijne maand heb je gehad. Mijn maand mei was ook niet verkeerd en mag dan ook zeker niet klagen. Al heb ik niet echt een specifiek hoogtepunt.
  Simone onlangs geplaatst…Blijmakers #13My Profile

 • Reageren
  Darina
  1 juni 2018

  Wat een heerlijke maand! Mijn vakantie in mei was ook heel fijn en kijk ik nog graag op terug.
  Darina onlangs geplaatst…Fashion Notes | 3 x Maritieme LichtheidMy Profile

 • Reageren
  Saskia
  2 juni 2018

  Wat een fijne maand! Wij gaan morgen fijn op vakantie, kijk ernaar uit<3

 • Reageren
  Jenn
  4 juni 2018

  Klinkt als een heerlijke maand, wat een fijne hoogtepunten!
  Jenn onlangs geplaatst…Kilo’s Knallen: Hoera, ik heb overgewicht!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge