De fijnste momenten van afgelopen maand!

Augustus is het alweer jongens! We gaan weer de goede kant op ;-)! Velen van jullie zullen het absoluut niet met me eens zijn maar ik kijk enorm uit naar de herfst en de winter. Niet alleen om het feit dat wij in december de sleutel krijgen van ons nieuwe huis (♥) maar voornamelijk omdat dit de seizoenen zijn waarin ik mij het fijnst en vaak het gelukkigst voel. De herfst- en wintermaanden hebben voor mij altijd iets knus over zich, gezelligheid met mijn gezin, familie en vriendinnen. Vooral de Sinterklaas en Kerst periode geeft mij altijd zo’n fijn en knus gevoel. Maar voor nu eerst mijn fijne momenten van juli! Het was een heerlijke zomermaand vol zon en ook vol regen. En vooral vol leuke dingen! Kijk je mee? :)

Mijn juli begon met het nagenieten van onze paar daagjes op de camping! En dan vooral terugdenken aan dit heerlijke gebakje natuurlijk ;-)! Nee hoor. We hebben heerlijke dagen samen gehad en ik moet altijd weer even afkicken en wennen aan het werkleven (aka veel minder bij elkaar zijn).

Gelukkig hebben we de foto’s nog ;-)!

Zoveel plezier gehad met z’n 3tjes! ♥

Ik ontdekte de super leuke plek om te werken, shoppen en eten in één: Filter!

En ik ging samen met mijn zus naar het concert van Robbie Williams.

Zo’n vet podium! Wauw!

Flynn en ik gingen zo veel mogelijk samen op avontuur. Lekker de natuur in op zoek naar koeien, gooien met beukennootjes, spelen met takjes en bladeren en vooral heel veel gek doen met elkaar.

We gingen heerlijk een avondje met z’n 2tjes uit eten. Zo fijn! Heerlijk gegeten bij Hudsons in Almelo en heerlijk weggedroomd bij al onze plannen en ideeën voor de toekomst.

Ik ging met vriendinnen naar de zomerfeesten bij een dorp hier in de buurt. Super gezellig gehad, lekker gek gedaan (like always) en bijgekletst.

Één van mijn beste vriendinnen heeft de sleutel gekregen van haar nieuwe huis (een stuk dichter bij mij, hoera!!) en Flynn en ik gingen natuurlijk even langs om te kijken. Ik nam een speelgoed hamer mee en daar heeft hij zich GOED mee vermaakt haha ;-)!

Samen met Kay achter het stuur. Kijk zijn gezichtje haha. Hij voelde zich helemaal een grote jongen.

Ik knuffelde met mijn lieve baby neefje ♥.

En ik keek samen met Kay voor de 736251e keer Notting Hill. Mijn all-time favorite (samen met Love Actually).

Best feeling in the world!

En als afsluiter van de maand gingen we afgelopen weekend met z’n 3tjes naar de dierentuin in Nordhorn. Super leuke, kleine dierentuin waar je slechts een tientje entree betaald. We hebben echt een hele gezellige ochtend gehad.

Er zijn heel veel dieren die je hier kunt voeren en dat vond Flynn helemaal fantastisch natuurlijk. De bizons, ezels en zebra’s waren favoriet!

En inmiddels is augustus aangebroken! Let’s make it a great month! ♥

Gerelateerde artikelen

4 reacties

 • Reageren
  Bianca
  1 augustus 2017

  Het ziet eruit en klinkt als een heerlijke maand! Ik houd zelf ook erg van de herfst- en winterperiode. Ik ben best wel een huismus en houd erg van koken, kaarsjes aan, lekker lezen of een film kijken en boswandelingen maken in de prachtige herfstkleuren. Ik verheug me er nu al op! Fijne maand!! xx

 • Reageren
  Frank
  2 augustus 2017

  Dut ziet er zeker uit als de fijnste momenten. Heel mooi om de liefde in het gezin te zien😃
  Frank onlangs geplaatst…FamilytimeMy Profile

 • Reageren
  Jessica
  2 augustus 2017

  Wat een heerlijke fijne momenten. Jullie drie zien er stralend gelukkig uit op de foto dat flynn in de buggy zit.
  Jessica onlangs geplaatst…Month by Jess # JuliMy Profile

 • Reageren
  chucky1012
  3 augustus 2017

  Zoveel leuke uitjes ;-)
  Wat is jullie zoon een knap kindje.
  Zo een stralend en gelukkig gezin.
  een half jaartje is snel voorbij.
  De voorpret is leuk om te bedenken hoe jullie het nieuwe huis in willen richten.

  Xoxo

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge