Fijne momenten week 24! Kamperen op de Zandstuve en vaderdag!

Wat hebben wij een fijne week gehad! We gingen een paar nachtjes kamperen, hadden heerlijk veel tijd samen en vierden natuurlijk vaderdag. Kijk je mee? :)

<3 Ik ging lekker een dikke ijscoupe eten met een vriendin van mij! We hadden hier allebei zoveel zin in. Beetje jammer dat je een ijscoupe bestelt met vanille ijs, slagroom en aardbeien en dat je letterlijk anderhalve aardbei in stukjes er op krijgt maar hey! Het smaakte érg goed!

<3 We zijn klaar om op vakantie te gaan! We wisten eigenlijk dit jaar niet zo goed wat we met de vakantie moesten totdat Yvette van Vettt.nl vroeg of ik misschien 3 nachtjes op de Zandstuve in Hardenberg wou kamperen om een nieuwe accommodatie uit te testen. Je snapt dat ik daar geen nee tegen zei ;-)!

Alle spulletjes ingepakt, knuffels in de gordel en gaan!

<3 Dit was ons huisje afgelopen week! Zo mooi en luxe, wauw. We waren er helemaal weg van. Ik hou sowieso heel erg van kamperen maar dit is echt wel next level hoor haha. Regendouche, een loungebank op je veranda, een vaatwasser, een bedstee waar Flynn in kon slapen en op ieder veldje een speeltuintje waar Flynn heerlijk gespeeld heeft. Het was onwijs fijn! Ik schrijf er binnenkort een uitgebreide review over op Vettt.nl :)!

<3 Flynn was he-le-maal weg van Cobus de uil die iedere avond een verhaaltje voor las. We hebben zo gelachen, wat is hij toch een vrij kind. Knuffelen, een high five geven en alle vragen tijdens het verhaaltje voorlezen proberen zo snel mogelijk te beantwoorden. Love him!

<3 En zo liepen we ’s avonds na het verhaaltje van Cobus terug naar het huisje. Hij was zó moe van al het spelen, zwemmen en alle nieuwe indrukken :)! Lekker bij Kay op de nek en je hoofd niet eens meer op kunnen houden.

<3 Helaas zijn 3 nachtjes zo voorbij en was het vrijdag dus weer tijd om naar huis te gaan! Op de terug weg gingen we nog even langs mijn ouders die ook op een camping in de buurt stonden. De koeien werden in het weiland gelaten waaraan mijn ouders stonden en Kay en Flynn gingen even kijken bij Flynns lievelingsdieren :)!

<3 Het was afgelopen week precies een jaar geleden dat we een prachtige reis door Servië maakten en op mijn Instagram blikte ik terug door heel veel mooie foto’s en video’s te delen. Wat hebben we het daar mooi gehad!

<3 En zondag was het natuurlijk vaderdag! Terwijl Kay uit sliep bakten Flynn en ik deze dikke stapel met pancakes en pakten we de cadeautjes in.

<3 100.000 knuffels en extra goed luisteren op vaderdag ;-)!

<3 Flynn is zo lief voor mij. Ik had mij helemaal voorgesteld dat hij het maar lastig zou vinden om rekening met mij en mijn zwangere buik (aka mega langzaam tempo en veel liggen) te houden maar hij helpt met ALLES. Hier had hij gezien dat Kay mij hielp met de riempjes van mijn sandalen dicht doen en inmiddels mag ik mijn schoenen amper zelf nog aan doen. Ik help je wel mam!

<3 Zondagochtend gaan we naar mijn ouders om vaderdag te vieren en speelt Flynn heerlijk met zijn neef in de tuin. De tuin van mijn ouders is zo mooi, alle rozen staan nu zo mooi in bloei. Één grote bloemenzee!!

Gerelateerde artikelen

2 reacties

 • Reageren
  Darina
  17 juni 2019

  Wat een geweldig huisje! Dat ga ik onthouden :) gezellige week heb je beleefd!
  Darina onlangs geplaatst…Wat betekent het “joie de vivre” voor mij?My Profile

 • Reageren
  Audrey
  18 juni 2019

  Wat schattig dat Flynn zo lief helpt de hele tijd! En zo’n spontane vakantie is wel heel erg tof. Ziet er heel leuk uit daar.
  Audrey onlangs geplaatst…Recept: 3x de lekkerste pastasaladesMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.