Dagje touren op de scooter door Twente!

Gisteren gingen wij een middagje touren op de scooter door Twente. Wat is Twente toch mooi! ♥

Toen Kay vroeg of ik zin had om een middagje te gaan scooter rijden was ik niet gelijk razend enthousiast.. Wat was daar nou aan? Hij had er helemaal zin in en zag het al helemaal voor zich dus ik dacht; prima! Wordt vast wel gezellig en anders stoppen we gewoon ergens en gaan we in een lunchtentje zitten haha.

We brachten Flynn naar mijn zus, die kon de hele middag lekker met zijn 2 beste vrienden (aka zijn neefjes) spelen en wij stapten op de scooter. Zonder doel of route, gewoon rijden. We reden langs allerlei achteraf weggetjes, door kleine dorpjes, het bos, langs prachtige kastelen, beekjes, wandelpaden, weilanden vol lammetjes en paarden met veulentjes tot we opeens op een enorme open plek een piepklein wagentje zagen staan.

Wat leuk! Een wagentje waar je allerlei echte Twentse dingetjes kon kopen, informatie voor fiets- of wandelroutes kon krijgen of wat lekkers kon eten. Van arretjescake tot een beschuit of wafel met aardbeien en ijsjes, zoals je op de volgende foto kunt zien ;-)!

Lekker! We aten het ijsje op onder de parasol op een klein bankje helemaal in stilte.. Zo mooi, wat een rust. Ik zou hier de hele dag wel kunnen zitten haha.

Ik besloot er maar lekker even bij te gaan liggen haha.

Helemaal happy! ♥

We reden langs dit prachtige plekje en besloten even af te stappen en een eindje te wandelen. Zo’n mooi landhuis met een gracht er omheen en allerlei bijgebouwen. Ik vraag me dan altijd helemaal af wat voor mensen daar nu zullen wonen (en hoe ze in vredesnaam zoveel geld verdienen dat ze hier kunnen wonen haha)!

Prachtig ♥!

Wat een fijne middag hadden wij zeg! Het was zulk lekker weer en op de scooter, met die wind, was het heerlijk te doen. Happy vibes! :D

Fijne hemelvaartsdag vandaag!

Gerelateerde artikelen

3 reacties

 • Reageren
  Darina
  10 mei 2018

  Wat leuk zeg! Een heerlijk dagje zo!
  Darina onlangs geplaatst…Photo Diary | Citytrip naar Nice #1My Profile

 • Reageren
  Mimi
  10 mei 2018

  De open plekmet wagentje: wow! Waar is dit precies?

 • Reageren
  Anneleen
  11 mei 2018

  Ziet er heerlijk uit, fijn dat jullie er zo van genoten hebben ! :)

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge