Zo belangrijk is licht in je interieur! | Happy home

(*) Ondanks dat we in december gaan verhuizen naar ons allereerste koophuis en we de laatste tijd qua ‘interieurstyling’ voornamelijk daar in ons hoofd mee bezig zijn, duurt december nog lang en zijn er nog steeds dingen in ons huis waar ik me dagelijks aan stoor. Met stipt op nummer 1: verlichting!

De laatste tijd probeer ik weer meer te lezen. Ik ben dol op lezen (romans, zelfontwikkelingsboeken), in vakanties verslind ik boeken, maar door drukte komt het er gewoon niet van. ’s Avonds plof ik vaak op de bank neer en druk ik de televisie aan omdat we simpelweg geen goed licht hebben bij de bank. En als ik eenmaal in bed leg is lezen niet echt een optie omdat ik geen lampje naast mijn bed heb. HANDIG (not)! En de laatste tijd irriteert mij dat steeds meer.

Hoog tijd om daar eens wat aan te doen!

Zoals jullie weten werk ik al een tijdje samen met Kwantum en toen ik dit bovenstaande lampje in de vorm van een huisje op verschillende Instagram accounts voorbij zag komen wist ik niet hoe snel ik deze ook in huis wou halen. Dit zou toch perfect zijn voor op onze slaapkamer! En staat het niet tof en gezellig? :) En naast dat: ik lees inmiddels weer lekker in bed iedere avond! ♥

Met het oog op het nieuwe huis had ik ook een tof idee! Aangezien wij (nu) denken dat we onze slaapkamer heel erg licht willen houden lijkt een zwart lampje mij daar niet helemaal bij passen. Maar ik kan het zwarte staal van dit lampje natuurlijk ontzettend makkelijk overspuiten in bijvoorbeeld goud of misschien wel roségoud! Kijk, daar is over nagedacht ;-)!

Ik ben nog even verder gaan snuffelen op de Kwantum verlichting afdeling voor het nieuwe huis. Niet alleen voor verlichting in de slaapkamer maar ook voor de rest van ons huis. Verlichting vind ik altijd zoiets waar je veel te weinig over nadenkt maar wat je huis héél gezellig kan maken als je het goed doet of hartstikke kil als je het niet goed aanpakt. Herkenbaar? :)

Ik denk dat wij willen gaan voor een stijl tussen het Scandinavische en landelijke. Alles lekker licht houden; de muren wit (of een lichte kleur) en er ligt een lichte eiken houten vloer op de benedenverdieping. Dit combineren met frisse (pastel) kleuren, hout, veel groen en wellicht goud/koper en of beton terug laten komen in de accessoires. De lampjes hierboven matchen daar zó goed bij! Ik vind ze allebei echt ontzettend leuk. En absoluut niet duur. De linker kost slechts €17,-. Plaats er een (tof) peertje in en voila. De lamp rechts in koperkleur kost €25,- en daar kun je ook echt niks van zeggen.

(bron foto: Urban Outfitters)

Dit vind ik ook zo’n leuk idee voor de slaapkamer, de lampjes om het kozijn heen. Wij hebben ook een heel groot raam op onze slaapkamer waar we op dezelfde manier als op de foto hierboven ons bed onder willen zetten. Hoe leuk zou het dan staan om lampjes hieromheen te bevestigen. Ook deze hebben ze bij de Kwantum (klik) dus dat is handig :)!

Al met al werd ik weer erg blij van Kwantum met al zijn leuke spulletjes. Ja dit is een gesponsord artikel maar nee dit betekent niet dat ik hier niet 100% achter sta. Lampen kunnen ontzettend duur zijn en Kwantum heeft én hele leuke, hippe modellen én zijn ook nog eens hartstikke betaalbaar :)! Just saying! Ik word er blij van!

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met Kwantum.

Gerelateerde artikelen

11 reacties

 • Reageren
  Frank
  2 mei 2017

  Het licht is zeker belangrijk! Ik ben niet echt een boek leestype, maar sinds ik een lampje langs het bed heb lees ik steeds meer! Trouwens wel een heel mooi huisjeslamp!! 😆
  Frank onlangs geplaatst…Moederdag CadeauMy Profile

 • Reageren
  Darina
  2 mei 2017

  Een heel mooi lampje! Ik vind dat de Kwantum de laatste tijd hele leuke spulletjes heeft.
  Darina onlangs geplaatst…Instagram Photo Diary AprilMy Profile

 • Reageren
  chucky1012
  2 mei 2017

  Heel mooi!
  Ik vindt licht zo belangrijk.

  Xoxo

 • Reageren
  Margot
  2 mei 2017

  Wat is dat huisje leuk!
  Margot onlangs geplaatst…Dagboek: BarcelonaMy Profile

 • Reageren
  Malou | Blonde Blossom
  2 mei 2017

  Wat een leuke lampjes zeg! Ik vind die met het betonnen onderstuk echt te leuk voor woorden, die wil ik ook wel in mijn studentenkamer komend jaar! Malou x

 • Reageren
  Dita
  2 mei 2017

  Mooi hoor! Ik vind licht altijd best lastig in huis.
  Dita onlangs geplaatst…Lichtpuntjes #25My Profile

 • Reageren
  Joyce - LemonyLifeNL
  2 mei 2017

  Wat een leuke lampjes! Ik zou ook wel een lampje naast mijn bed willen, handig met lezen inderdaad!
  Joyce – LemonyLifeNL onlangs geplaatst…DISNEYLAND PARIS BESTAAT 25 JAAR!My Profile

 • Reageren
  Marjoleine
  2 mei 2017

  Ah dat 2e lampje is echt geweldig <3 En het lampje wat je hebt gekocht is ook zooooo leuk. Verlichting is echt enorm belangrijk en maakt eigenlijk echt de sfeer van je kamer. Iets wat je normaal helemaal niet zo door hebt. Leuk dat je samenwerkt met Kwantum :-)
  Marjoleine onlangs geplaatst…Een balans tussen werk en ontspanningMy Profile

 • Reageren
  Gerdi
  2 mei 2017

  Wat een tof lampje! Hier moeten we (oeps we zijn al een jaar geleden verhuisd..) nog steeds nachtlampjes..
  Gerdi onlangs geplaatst…Rubriek | De baan van Aileen Toen en NuMy Profile

 • Reageren
  Odile
  2 mei 2017

  Super toffe lampjes! Kwantum blijft leuke dingen hebben voor een klein prijsje, zo fijn!
  Odile onlangs geplaatst…De trends van dit moment voor geboortekaartjesMy Profile

 • Reageren
  Danique
  2 mei 2017

  Wat een mooie lampjes!
  Danique onlangs geplaatst…PositiviTijd | Week 17My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge